ייעוץ איכות שרוולי ברכיים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
הלכתי השבוע לאיזה חנות של ציוד כושר שראיתי וראיתי שהם מוכרים שרוולי ברכיים. הוא אמר לי שזה עולה 195 שקל, נשמע לי בסדר גמור פתאום הוא אומר לי 195 ליחידה.. סתומרת שתיים 390 שקל.. קודם כל למה מוכרים את זה ליחידה? מה משהו ייקנה רק לברך אחת זה כמו גרביים 😳
בכל מקרה יקר מאוד הסיפור וחיפשתי באיביי את זה וראיתי מחירים מאוד זולים, רציתי לשאול האם שווה להשקיע על זה? באיביי יש שם שרוולי ברכיים מעלה 300 שקל ויש גם ב30 שקל.. אותו שאלה לגבי עוטף מפרק כף יד, לקנות בזול או להשקיע?

תודה !

האם שווה להשקיע על זה?
לדעתי כן.
לי יש את של טיטאן והם פשוט מעולים, ואחרי שימוש רצוף מעל שנה עדיין אין בלאי.

אותו שאלה לגבי עוטף מפרק כף יד
כנ"ל, בהנחה ואתה מדבר על רצועות שורש כף יד..?
זה צריך להיות מספיק קשיח ומבד איכותי.
אגב, במידה ותרצה להתחרות מתישהו תצטרך לוודא שהם תואמים לאיגוד מבחינת המוצר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן.
לי יש את של טיטאן והם פשוט מעולים, ואחרי שימוש רצוף מעל שנה עדיין אין בלאי.

כנ"ל, בהנחה ואתה מדבר על רצועות שורש כף יד..?
זה צריך להיות מספיק קשיח ומבד איכותי.
אגב, במידה ותרצה להתחרות מתישהו תצטרך לוודא שהם תואמים לאיגוד מבחינת המוצר.

את הטיטאן קנית מהארץ? וזה באמת המחירים סביבות ה350 לשני יחידות?
לגבי העוטף מפרק כף יד התכוונתי לזה.
לגבי העוטף, איך אני יידע מה מספיק קשיח ומבד איכותי?

• פותח/ת השרשור
200 ומשהו אם אני לא טועה, קניתי בארץ מטיטאן ישראל.
אתה יכול לחפש אותם בפייסבוק או דרך @SmokingSnake
תודה, זכור לי שהייתי בחנות ומדדי את השרוולי ברכיים, לקחתי לארג' וזה היה די צמוד(אני לא שמן או רחב או משהו).. זה אמור להיות צמוד ?

• פותח/ת השרשור
200 ומשהו אם אני לא טועה, קניתי בארץ מטיטאן ישראל.
אתה יכול לחפש אותם בפייסבוק או דרך @SmokingSnake
היי צריך את עזרתך, יצרתי קשר עם טיטאן ישראל והם שלחו לי את המחירים שלהם, יש להם שני סוגים של שרוולי ברכיים: אחד שחורות של ניופרן, והשני צהובות של יילו ג'אקט, ושניהם עולות 400 שקל.. אתה בטוח שיצא לך 200 ומשהו על שני יחידות ולא על יחידה אחת?
תודה

• פותח/ת השרשור
משהו כמו 270, גם היה מבצע כי קניתי את זה בתחרות כשהיה להם דוכן שם.. יכול להיות שהמחיר השתנה..
הבנתי טוב אני יבדוק.. בכללי אני בונה על לקנות מהם כמו שאמרתי השרוולי ברכיים yellow jacket knee sleeves
והרצועות שורש כף יד signature gold
אלה בעצם ההכי טובים שלהם, השאלה שלי אם ללכת עליהם או לחפש משהו יותר זול שם? מצד אחד אני עדיין בגדר מתאמן מתחיל ואולי זה מוגזם, מצד שני אני יודע שזה מסוג הדברים שיכולים להיקרע ולהיות בלאי עם הזמן אז חשבתי לקנות משהו שיחיזיק להרבה זמן..

הבנתי טוב אני יבדוק.. בכללי אני בונה על לקנות מהם כמו שאמרתי השרוולי ברכיים yellow jacket knee sleeves
והרצועות שורש כף יד signature gold
אלה בעצם ההכי טובים שלהם, השאלה שלי אם ללכת עליהם או לחפש משהו יותר זול שם? מצד אחד אני עדיין בגדר מתאמן מתחיל ואולי זה מוגזם, מצד שני אני יודע שזה מסוג הדברים שיכולים להיקרע ולהיות בלאי עם הזמן אז חשבתי לקנות משהו שיחיזיק להרבה זמן..
אם כבר קונים, אז עדיף להשקיע מאשר לקנות פעמיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית