שלום אני בן 18.5. מתאמן כבר שנה וחצי ורואה תוצאות. אבח הבעייה שלי היא בעיקר בחזה.
אני הולך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע
אימון a: מתח מקסימום גב עם המוט של הסקוואט שהוא על הריצפה ואז אני מרים אותו לא דדליפט. חזרות 6-8 3 סטים
פול אובר 12 חזרות 3 סטים
מכונת כתפיים שמעלים למעלה 2 סטים .10 חזרות
כתפיים הנפות לצדדים 3 סטים 15 חזרות
יד קידמית עם מוט w שלוש סטים 12 חזרות
יד קידמית בישיבה עם משקולות חופשיות 3 סטים 12 חזרות.
אימון b חזה עם המוט הגדול 6-8 חזרות 3 סטים
חזה על המיטה בשיפוע עם משקולות חופשיות 6-8 חזרות 3 סטים
לחיצה צרפתית משקולות חופשיות 3 סטים 10 חזרות
נשען על המיטה והנפוץ ידיים לאחור ( יד אחורית ) 10 חזרות 3 סטים
מקבילים 3 סטים של מקסימום
המטרה שלי היא שיראו ממש את השריר אני בסוף כל אימון מוסיף הליכון 20 דק. כאשר ניסיתי חיטוב כמו שהמאמן אמר לי שלהוריד את משך זמן המנוחה בין סט לסט אז ממש ירדתי בשריר וחא הייתי מרוצה. עכשיו אני רוצה שיראו את השרירים יותר אבל גם חעלות בגודל של השריר מה אני צריך לעשות?
ובחזה אני תקוע במשקלים מה לעשות כי הבנתי שאם אין התקדמות במשקלים אז גם השריר לא מתפתח וכנל אני תקוע במוט w יד קידמית וביד אחורית
תודה רבה
אני הולך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע
אימון a: מתח מקסימום גב עם המוט של הסקוואט שהוא על הריצפה ואז אני מרים אותו לא דדליפט. חזרות 6-8 3 סטים
פול אובר 12 חזרות 3 סטים
מכונת כתפיים שמעלים למעלה 2 סטים .10 חזרות
כתפיים הנפות לצדדים 3 סטים 15 חזרות
יד קידמית עם מוט w שלוש סטים 12 חזרות
יד קידמית בישיבה עם משקולות חופשיות 3 סטים 12 חזרות.
אימון b חזה עם המוט הגדול 6-8 חזרות 3 סטים
חזה על המיטה בשיפוע עם משקולות חופשיות 6-8 חזרות 3 סטים
לחיצה צרפתית משקולות חופשיות 3 סטים 10 חזרות
נשען על המיטה והנפוץ ידיים לאחור ( יד אחורית ) 10 חזרות 3 סטים
מקבילים 3 סטים של מקסימום
המטרה שלי היא שיראו ממש את השריר אני בסוף כל אימון מוסיף הליכון 20 דק. כאשר ניסיתי חיטוב כמו שהמאמן אמר לי שלהוריד את משך זמן המנוחה בין סט לסט אז ממש ירדתי בשריר וחא הייתי מרוצה. עכשיו אני רוצה שיראו את השרירים יותר אבל גם חעלות בגודל של השריר מה אני צריך לעשות?
ובחזה אני תקוע במשקלים מה לעשות כי הבנתי שאם אין התקדמות במשקלים אז גם השריר לא מתפתח וכנל אני תקוע במוט w יד קידמית וביד אחורית
תודה רבה
נערך לאחרונה ע"י מנהל: