הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב העצם מתחת לברך בביצוע סקוואט

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
אני בדיוק באימון וחזרתי שוב להיי באר.
כשאני מתחיל את הירידה מתחיל לכאוב לי העצם מתחת לברך.
יכול להיות שזה נובע מטכניקה?
@MikeRozner @White Walker

אני בדיוק באימון וחזרתי שוב להיי באר.
כשאני מתחיל את הירידה מתחיל לכאוב לי העצם מתחת לברך.
יכול להיות שזה נובע מטכניקה?
@MikeRozner @White Walker
אתה מבשל דלקת בגיד הפיקה כנראה, רוב הסיכויים שזה מעומס מצטבר.
תזהר מסקווט ומכרעים בתקופה הקרובה, שים קרח ל10-15 דקות אחרי אימון ותמרח טראומיל,
ממליץ בחום גם לעסות את הארבע ראשי בעזרת מערוך מכל הכיוונים לפני שינה, עזר לי מאוד.

• פותח/ת השרשור
אתה מבשל דלקת בגיד הפיקה כנראה, רוב הסיכויים שזה מעומס מצטבר.
תזהר מסקווט ומכרעים בתקופה הקרובה, שים קרח ל10-15 דקות אחרי אימון ותמרח טראומיל,
ממליץ בחום גם לעסות את הארבע ראשי בעזרת מערוך מכל הכיוונים לפני שינה, עזר לי מאוד.
הפעם הבאה שאני אסקוויט זה יהיה שבוע הבא רוב הסיכויים. עד אז פשוט להשים קרח, למרוח את המשחה ולפני שינה לעסות את הארבע ראשי?

הפעם הבאה שאני אסקוויט זה יהיה שבוע הבא רוב הסיכויים. עד אז פשוט להשים קרח, למרוח את המשחה ולפני שינה לעסות את הארבע ראשי?
לעסות עם מערוך, לא סתם עיסוי ולמרוח גם טראומיל, לא יכול להסיק.

@MikeRozner אמרת להוריד עומס בסקוואט ומכרעים..
אותה הדעה לגבי לג פרס? או שזה דןןקא כן אפשרי?
זה מאוד תלוי במיקום הרגליים ובחומרת המצב, קשה לתת עצה טובה בנושא. אני הייתי מסתפק בתרגילי המסטרינגס למיניהם למשך שבוע, לא תמות מזה 😃

זה מאוד תלוי במיקום הרגליים ובחומרת המצב, קשה לתת עצה טובה בנושא. אני הייתי מסתפק בתרגילי המסטרינגס למיניהם למשך שבוע, לא תמות מזה 😃
הבעיה שזה כאבים באיזור של 8 חודשים.. אבל תודה בכל מקרה

גם אני סובל עדיין מכאבים שם, אצלי זה פוחת מחודש לחודש ככל שאני מתחזק בעדינות באימוני הרגליים.
נסיתי הכל בנתיים הדבר שעובד הכי טוב זה חיזוק של ההמסטרינג בשילוב מכונות (פשיטות וכפיפות לרגליים) אבל בגלל שאני בחיטוב הגוף לא מתאושש כמו שצריך ואני לא מחלים מי יודע מה.. פעם בכמה זמן אני קם אם כאבים לא ברורים.. (אגב פואם רולר\ דיקור בגב תחתון גם עוזר טיפה לכאבים)

נסיתי הכל בנתיים הדבר שעובד הכי טוב זה חיזוק של ההמסטרינג בשילוב מכונות (פשיטות וכפיפות לרגליים) אבל בגלל שאני בחיטוב הגוף לא מתאושש כמו שצריך ואני לא מחלים מי יודע מה.. פעם בכמה זמן אני קם אם כאבים לא ברורים.. (אגב פואם רולר\ דיקור בגב תחתון גם עוזר טיפה לכאבים)
הבעיה שלך זה שלא שאלת אותי קודם 😃
אם זה לא יפתר - אפנה אותך למאסטר, תתכונן רק למחיר לא מבוטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית