הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תכנית אימונים|חייל

רועי ביטון

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן! אני לוחם בצהל ונשארו לי 8 חודשים לשירות, קיבלתי תפקיד במקום שיש בו חדר
כושר ואני רוצה להתחיל להתאמן, יש לי כמה שאלות.
המטרה שלי היא לא פיתוח גוף מקצועי, יותר אימונים לגדילה פורפורציונאלית, חיטוב ופיתוח הכוח.
אני יודע שצריך להתאמן יום כן ויום לא אבל בגלל הימים שהחדר כושר פתוח בשילוב עם היציאות שלי זה יוצר מצב שיש לי רק 3 ימים להתאמן והם ברצף, האם זה בריא?
שעות השינה שלי משתנות ולרוב אני כן מצליח לישון את ה7-8 שעות בלילה גג.
האוכל בצבא הוא.. לא בריא בלשון המעטה ואני לא במקום של להביא אוכל מהבית, בנתיים יש לי אבקת גיינר של bpi ויטיפי חלבון של big100 ואני משתדל לאכול טחינה וירקות.

איזה סוגי אימונים כדאי לי לעשות? אין לי מאמן אישי פה או מישהו שמבין, כולם מתאמנים אללה בבאללה כאן ובאינטרנט לרוב מיוחסים האימונים לאזרחים שיש להם אופציה להתרמן לאורך כל השבוע.

תודה רבה על העזרה וסליחה אם הניסוח לא מובן.
ד.א אני 1.74 ושוקל 62

מכיר מקרוב את הבעיה של להתאמן ולהיות לוחם במקביל.

לגבי המטרות שלך,פשוט כתבת מלא מטרות וזה צריך לבוא שלב אחרי שלב,כלומר קודם תתחזק ,תגדל ואז תחטב..ככה זה עובד..

בכל מקרה תעשה בבסיס שני אימונים עם הפרש של יום בניהם ועוד אחד בסופש אפילו על משקל גוף כי אין לך ברירה..
ממליץ לך להתחיל מתכנית ss כדי להתחזק ומשם להמשיך לfbw.

לגבי אוכל כמה שתקרא יותר על תזונה תבין יותר טוב,מנסיון,אתה תבין מה לאכול וכמה מהתפריט הצבאי הדי עלוב..תוציא מהצבא מה שאפשר עד שתשתחרר זה איכשהו כן אפשרי.

מכיר מצוין את הבעיה שלך , עד לא מזמן הייתי לוחם , ממליץ לך לקנות טבעות שתוכל לתלות על עצים וכאלה תוכל לעשות עליהם אחלה אימונים
בנוסף ממליץ לך לקרוא על תרגילי gymnastics שעוזרים לפתח כוח מטורף אתה מוזמן להסתכל בהודעות שלי העלתי פה אשכול עם תמונות מהתקופה שהייתי לוחם

אם בא לך טיפים תפנה אלי בפרטי ( דרך אגב עכשיו אני גובניק אז חזרתי לפאוורליפטינג)

יש מוט?
יש פלטות?
תתחיל ss תעבור את שלב המתאמן המתחיל ומשם יפתחו לך כל הדלתות שתרצה.

בנתיים לפני השינה:
מושגים בסיסיים בתכנון אימונים - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

וכמובן
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תבין..הבסיס לכל המטרות שלך הוא כוח.
;עכשיו זה בהישג ידך.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית