הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תובנות אישיות לגבי "מה יקרה אם במשך שבוע נאכל ג'אנק"...

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
קצת רקע: אני אחרי 3 חודשים של חיטוב (מ 84.5 ל 78, גובה 1.83), לא מודד אחוז שומן אבל נראה לי סביבות 10-11% (קוביות די בולטות, זה המדד שלי...)

אז ביום שני חזרתי מחופשה של 7 ימים שכבר לפניה החלטתי שאני הולך לאכול כל מה שבא לי ולהנות מהטיול הזה כמה שיותר, בדר"כ אני נוהג לאכול בחו"ל הכל אבל לרוב הטיולים שלי היו 3-4 ימים וגם אז אכלתי כמעט הכל אבל תמיד דאגתי לאכול מספיק חלבון והייתה לי אישהי מסגרת, אז הפעם לא הייתה שום מסגרת ואכלתי כל מה שבא לי והרבה (עוגות, גלידות, מטוגנים, פסטות, מאפים וכו') ולא חשבתי בכלל על כמות חלבון או על משמין או לא משמין, במהלך החופשה היה לי זמן ל-2 אימונים שהיו לא ממש דומים לאימונים הרגילים שלי (בחדר הכושר על הספינה היה סמית' משין 🤦‍♂️) אבל זה היה לי עדיף על לא להתאמן בכלל.

ביום שני לפנות בוקר חזרתי לארץ אחרי לילה לבן של טיסה , ביום שלישי עשיתי חצי שעה ריצה וביום רביעי חזרתי למתכונת אימונים רגילה כאילו לא קרה כלום (אותם משקלים, חזרות וסטים), להלן התוצאות :

סקוואט 3X5 עם 90% משקל של RM5 - עבר בהצלחה (קצת יותר קשה מאשר תמיד היה אבל הצליח)
דדליפט 1X5 עם 100% - עבר בהצלחה, היה פחות קשה מלפני שבועיים.
צ'ין אפס מידפוזישן 3X5 עם 27.5 קילו - עבר בהצלחה

אימון של היום:
פרס 1X5 עם 100%- עבר בהצלחה, חזרה אחרונה עלתה בקושי אבל תמיד היה לי קשה בחזרה האחרונה
בנץ' 3X5 עם 90% - עבר בהצלחה, קצת יותר קשה מתמיד אבל הצליח
מקבילים רחב 2X12 עם 27.5 קילו - עבר בהצלחה

שבוע הבא יהיה לי RM5 של סקוואט ושל בנץ' אבל על פניו המסקנות שלי הן שאפילו אם במשך שבוע מזניחים את ההקפדה והופכים להיות "פח זבל" של אוכל עדיין לא קורה שום דבר, אני שמח שאחרי 5 שנים של משטר תזונה ואימונים הצלחתי לשחרר ולהנות כ"כ ועוד יותר שמח לגלות שלא קרה כלום 😋🍴

דרך אגב, יום לפני הנסיעה שקלתי 78 ויום אחרי שחזרתי נשקלתי 79, אני מניח שמתוך הקילו הזה חלק לא מבוטל זה נוזלים וגם אם עליתי חצי קילו בשומן עדיין זה היה שווה את זה , ייקח לי מקסימום שבועיים להוריד את החצי קילו האלה 😉

• פותח/ת השרשור
עדכונים: סקוואט 1X5 (ל RM5) עבר בהצלחה אבל בנץ' 1X5 (ל RM5) לא עלה יפה,לדעתי הספוטר עזר לפני הצורף בחזרה הרביעית אבל לדעתי אם הרביעית הייתה עולה לבד אז החמישית לא הייתה עולה, באימון הבא אוריד משקל...

למעשה בנץ' פרס זה התרגיל שבו איבדתי הכי הרבה משקל בזמן החיטוב, לא יודע מה הסיבה אבל ירדתי מ 115 ל-107.5 (עם אופציה ל 105) , כאשר בכל השאר איבדתי ממש מעט משקל.

עדכונים: סקוואט 1X5 (ל RM5) עבר בהצלחה אבל בנץ' 1X5 (ל RM5) לא עלה יפה,לדעתי הספוטר עזר לפני הצורף בחזרה הרביעית אבל לדעתי אם הרביעית הייתה עולה לבד אז החמישית לא הייתה עולה, באימון הבא אוריד משקל...

למעשה בנץ' פרס זה התרגיל שבו איבדתי הכי הרבה משקל בזמן החיטוב, לא יודע מה הסיבה אבל ירדתי מ 115 ל-107.5 (עם אופציה ל 105) , כאשר בכל השאר איבדתי ממש מעט משקל.
א. לחיצות נפגעות יותר בחיטוב
ב. הלחיצות שלך ברמה גבוהה יותר בהשוואה לתרגילים אחרים ולכן צפוי שתהיה ירידה

• פותח/ת השרשור
א. לחיצות נפגעות יותר בחיטוב
ב. הלחיצות שלך ברמה גבוהה יותר בהשוואה לתרגילים אחרים ולכן צפוי שתהיה ירידה
השאלה שלי היא האם באימון B2 שבו אני עושה 3X5 עם 90% של 110 (100 קילו) ואני מצליח לסיים את שלושת הסטים (בחמישי האחרון הצלחתי למרות שחזרתי מחופש) להישאר עם המשקל או להוריד אותו בהתאם ל 1X5 של אימון B1 (שזה בעצם RM5)

השאלה שלי היא האם באימון B2 שבו אני עושה 3X5 עם 90% של 110 (100 קילו) ואני מצליח לסיים את שלושת הסטים (בחמישי האחרון הצלחתי למרות שחזרתי מחופש) להישאר עם המשקל או להוריד אותו בהתאם ל 1X5 של אימון B1 (שזה בעצם RM5)
אני לא הייתי מוריד מראש. כל עוד אתה סוגר חמישיה אחת נקייה תמשיך לנסות 5*3

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי מוריד מראש. כל עוד אתה סוגר חמישיה אחת נקייה תמשיך לנסות 5*3
אז בעצם זה בסדר לעשות בנץ' פעמיים בשבוע כאשר פעם אחת (B1)נניח 1X5 עם 105 ופעם שניה (B2)בשבוע 3X5 עם 100 ? ,

דווקא ציפיתי שתעלה יותר במשקל. בנסיעות שלי לחו"ל אני לא פוחד כי אני תמיד הולך יחסית הרבה ואוכל 3-4 פעמים ביום תמיד בשר ודברים כלאו.

אבל בספינה אם בערך אוכל מסביב לשעון והוא בחינם וגם בעיקר שאין לך מה ללכת כל כך כנראה הייתי משמין הרבה יותר מקילו בשבוע.

מזכיר שאני עדיין בחיטוב
במקרה הזה זה לא רלוונטי. אם תעשה 5,3,3 עם משקל כבד יותר לא יקרה "אסון" באימון הבא תרד במשקל. אם תעשה 5,5,3 תנסה שוב את אותו המשקל
אם לא תעשה 5 בסט הראשון, תוריד משקל בסטים הבאים.

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה זה לא רלוונטי. אם תעשה 5,3,3 עם משקל כבד יותר לא יקרה "אסון" באימון הבא תרד במשקל. אם תעשה 5,5,3 תנסה שוב את אותו המשקל
אם לא תעשה 5 בסט הראשון, תוריד משקל בסטים הבאים.
הבעיה שלי היא לא ב 3X5 עם 100 ק"ג, זה יעבור בהצלחה וגם בלי ספוטר , הבעיה שלי היא דווקא ב 1X5 עם RM5, שם אני צריך ספוטר ...
בכל אופן אמשיך במינון הזה, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית