הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול ומסת שריר

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, רציתי לדעת האם 300 מל וודקה/ 1.5 ליטר בירה פעם ב3 שבועות משפיע איכשהו על מסת שריר? אם כן יש דרך להפוך את ההשפעה לכמה שיותר זניחה?

ואם אני מחשב את זה בתפריט להכניס במקום פחמימה?

אהלן, רציתי לדעת האם 300 מל וודקה/ 1.5 ליטר בירה פעם ב3 שבועות משפיע איכשהו על מסת שריר? אם כן יש דרך להפוך את ההשפעה לכמה שיותר זניחה?

ואם אני מחשב את זה בתפריט להכניס במקום פחמימה?
הדרך להפוך את ההשפעה לכמה שיותר זניחה היא לא לשתות.

• פותח/ת השרשור
הדרך להפוך את ההשפעה לכמה שיותר זניחה היא לא לשתות.

ובכל זאת?
וההשפעה תיהיה רצינית?
לא מחשבים אלכוהול כפחמימה
גרם אלכוהול הוא 7 קלוריות

אני יודע אבל אם אני רוצה להחליף במשהו בערכים במקום מה להכניס? פחמימה חלבון או שומן

ובכל זאת?
וההשפעה תיהיה רצינית?

אני יודע אבל אם אני רוצה להחליף במשהו בערכים במקום מה להכניס? פחמימה חלבון או שומן
אני לא יודע כיצד לכמת את ההשפעה, אבל הכמות שציינת עלולה לגרום לחוסר התקדמות אידיאלית. נסה להפחית את הכמות לשליש או חצי בירה כל 3 שבועות או 100 מ"ל וודקה. אבל זה רק אם ממש אתה מתעקש לצרוך אלכוהול

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע כיצד לכמת את ההשפעה, אבל הכמות שציינת עלולה לגרום לחוסר התקדמות אידיאלית. נסה להפחית את הכמות לשליש או חצי בירה כל 3 שבועות או 100 מ"ל וודקה. אבל זה רק אם ממש אתה מתעקש לצרוך אלכוהול
זה לא יהיה באמת פעם ב3 שבועות לאורל תקופה זה יהיה 3/4 פעמים במהלך החופש הגדול
וזהו בעיקרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית