הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מלצרות ושריפת קלוריות

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

אני כרגע ממלצר על בסיס יומי, ויוצא שלפעמים אני עומד שעתיים, לפעמים 4 ולפעמים גם יותר.
איך להתייחס לזה בתפריט? להשלים קלוריות ?
מה הגבול של ירידה במשקל שעדיף לי לא לרדת מזה על מנת להיות בטוח שכמה שיותר שריר נשמר.?

תמשיך כרגיל בינתיים ותראה את הירידה שלך במשקל. אם אתה על חצי קילו בשבוע הכל בסדר. יותר מזה הייתי מוסיף קצת קלוריות (תתחיל מ100 קלוריות ליום)

• פותח/ת השרשור
תמשיך כרגיל בינתיים ותראה את הירידה שלך במשקל. אם אתה על חצי קילו בשבוע הכל בסדר. יותר מזה הייתי מוסיף קצת קלוריות (תתחיל מ100 קלוריות ליום)

כלומר חצי קילו זה הגבול הטוב? אם ארד 700-800 זה פחות טוב? או למשל ארד קילו?

אני הייתי צריך להוסיף 1000 קלוריות בשביל להתאושש,אני אבל בקורטה וממלצר באולם אירועים אז כנראה שונה מאצלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האידיאל זה 500
אני אומר על סמך המאמר בפורטל שמתבסס על מחקרים

פשוט בפורטל במאמר על הורדה באחוזי שומן רשום שהמטרה היא 0.5-1 קילו.

אני הייתי צריך להוסיף 1000 קלוריות בשביל להתאושש,אני אבל בקורטה וממלצר באולם אירועים אז כנראה שונה מאצלך

אני מנסה לחטב, ולא לעלות במסה. אז אני מניח שזה גם שונה.
נוסעף לכך את העובדה שקורטה תוכנית עצימה מאוד.

אתה די מתעסק בקקי.
גם אני ממלצר ואני אף פעם לא יושב בזמן המשמרת, והמשמרות הן בין 6-8 שעות שאני לא יושב בהן דקה.
אתה פשוט דואג יותר מדי, אם אתה יורד בין 500-700 גרם לשבוע הכל בסדר. אם יותר מזה תוסיף קצת קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית