הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט עקום בסקוואט

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
לאחרונה צילמתי את הסקוואט שלי מאחורה וגיליתי שהסקוואט שלי ממש עקום. לא הרגשתי את זה עד שהגעתי למשקלים כבדים בשבילי. בקיצור היום עשיתי יותר מעשרה סטים עם כל מיני משקלים ומוט ריק ולא משנה מה אני עושה, המוט נשאר עקום. שאלתי את המאמן והוא בדק את הסט אפ שלי והוא אומר שהסט אפ טוב אבל ברגע שאני מוציא את המוט, מרפק שמאל שלי קרוב יותר לגוף מאשר מרפק ימין. הוא הסתכל עליי בדדליפט והוא טוען שגם בדדליפט אני נוטה לצד שמאל. אני מצרף סרטון של שני סטים סקוואט עם מוט ריק וסט של דדליפט עם 115 ק"ג

אני תופס בצורה שווה, ללא אגודלים ומקפיד על מפרקים ישרים. פעם אחת הצלחתי לשמור על המוט ישר ע"י הטיית האגן לצד ימין.
מהזה כול להיות? בעיית גמישות בכתפיים? בלאטס? אולי לנסות לעשות סקוואט עם אחיזה מלאה ומקסימום לקנות רצועות לשורש כף היד?
תודה רבה מראש!

• פותח/ת השרשור
שלום לכל המגיבים פה.
אני לא רוצה לפתוח עוד שרשור כי זה קשור לנושא אז אני מפרסם פה.
הצלחתי לתקן את העניין בעזרת זה שהורדתי את המרפק הימני לגובה של השמאלי והתחלתי להסתכל ישר במקום למטה ובנוסף לזה אני שם את המוט במקום הנכון עכשיו.

בגלל שהתחלתי להסתכל ישר זווית הגב שלי נהייתה יותר אנכית. אני יודע שזה לא המצב הכי אידאלי ומנוגד לספר אבל נראה שזה עובד בשבילי. מה אתם חושבים? להמשיך להסבקיט בצורה הזו?
תודה רבה!
@PowerLifting
@MasterSplitter

למה המוט לא היה במקום הנכון ? איפה הוא היה ? זה נראה כאילו הוא היה איפה שהוא צריך להיות - נשען על הכתף האחורית

• פותח/ת השרשור
למה המוט לא היה במקום הנכון ? איפה הוא היה ? זה נראה כאילו הוא היה איפה שהוא צריך להיות - נשען על הכתף האחורית
הוא היה קצת נמוך יותר, העלתי אותו קצת למקום הנכון.

הוא היה קצת נמוך יותר, העלתי אותו קצת למקום הנכון.
איך לא שמת לב? ויש לי בעיה דומה שמרפק ימין יותר גבוהה משמאל ועד עעשיו ניסיתי להרים את שמאל אליו כדי להישאר מכווץ אבל בתחתית אני לא מצליח להחזיק את מרפק שמאל בגובה שלו... אתה אומר להוריד את ימין?

• פותח/ת השרשור
איך לא שמת לב? ויש לי בעיה דומה שמרפק ימין יותר גבוהה משמאל ועד עעשיו ניסיתי להרים את שמאל אליו כדי להישאר מכווץ אבל בתחתית אני לא מצליח להחזיק את מרפק שמאל בגובה שלו... אתה אומר להוריד את ימין?
לא יודע, פשוט הייתי מרים את המרפקים גבוה והמוט היה נח קצת מתחת לסקפולה ובין המרפקים וחשבתי שזה "המדף". כנראה שזו הסיבה שתקופה ארוכה הייתה לי רגישות והיו לי כאבים במפרק המרפק. נסה להוריד את הימין לגובה של השמאלי, מה יש לך להפסיד, תמצא מה שעובד בשבילך. אני לא יודע אם זה קשור אבל התחלתי גם להסתכל ישר במקום למטה.

קודם כל, כל הכבוד שעדכנת את המצב.
שנית, שמחנו לעזור לך.
לגבי הראש למעלה, זה בסדר גמור, אין חד משעמי בסקוואט. אני למשל מרים את הראש ועדיין המבט שלי הוא מטר על הריצפה (למטה)

• פותח/ת השרשור
קודם כל, כל הכבוד שעדכנת את המצב.
שנית, שמחנו לעזור לך.
לגבי הראש למעלה, זה בסדר גמור, אין חד משעמי בסקוואט. אני למשל מרים את הראש ועדיין המבט שלי הוא מטר על הריצפה (למטה)
תודה רבה אושר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית