הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת קלוריות לתפריט עקב שריפה קלוריות

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
זה משהו שאני עושה כבר חודש (חודש בחיטוב).. רציתי לוודא שזה אכן נכון- נתחיל מזה שאני *לא* עושנ אירובי.. אני פשוט בגירעון קלורי וזה הכל, אבל אני הולך ביום, לפעמים ישן צהריים ועוד פעולות ששורפות קלוריות. אני פשוט מוסיף פחות או יותר את מספר הקלוריות ששרפתי באותו יום מהפעולות שאני עושה כדי שאני לא אהיה בגירעון גדול מדי..
זה נכון מה שאני עושה או שפשוט אני צריך לאכול לפי הכמות המוקצבת ליום ורק ביום של אימון להוסיף את מה ששלחתי באימון?

זה לא נכון.
הסיבה העיקרית היא שההסתכלות היא לטווח הארוך ולא הקצר (איזה פעילות כללית הייתה יותר או פחות ביום ספציפי כזה או אחר).
החישוב הוא די פשוט - מחשבים RMR על פי נוסחא או על פי צריכה קלורית בפועל, כזו שלא גורמת לך לעלות או לרדת במשקל (נייטרלי)
הכמות שיצאה כוללת בה את ה-RMR וגם את יתר הפעילויות היו-יומיות הכלליות.
אם ביום אחד הלכת מעט יותר וביום אחר פחות - זה מתקזז ומתאזן
עם זאת, פעילויות עצימות כמו אירובי ואימוני כוח צריכים התייחסות נפרדת. במקרה זה, פשוט מוסיפים לאותו היום את כמות הקלוריות שיצאה בפעילות הגופנית. אימון עצים ממוצע של משקולות בלבד עשוי לשורף בערך 150-200 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון.
הסיבה העיקרית היא שההסתכלות היא לטווח הארוך ולא הקצר (איזה פעילות כללית הייתה יותר או פחות ביום ספציפי כזה או אחר).
החישוב הוא די פשוט - מחשבים RMR על פי נוסחא או על פי צריכה קלורית בפועל, כזו שלא גורמת לך לעלות או לרדת במשקל (נייטרלי)
עם זאת, פעילויות עצימות כמו אירובי ואימוני כוח צריכים התייחסות נפרדת. במקרה זה, פשוט מוסיפים לאותו היום את כמות הקלוריות שיצאה בפעילות הגופנית. אימון עצים ממוצע של משקולות בלבד עשוי לשורף בערך 150-200 קלוריות.
נכון! הזכרת לי וגם חידשתי לי כמה דברים תודה רבה!!!
זה לא נכון.
ומה הכוונה "לא נכון"- אני אעלה מזה או שפשוט לא ארד? כי אני מרגיש שכן ירדתי..

• פותח/ת השרשור
אם ירדת זה סימן שבכללי אתה לא צורך מספיק קלוריות. אז תוסיף
אם היום אני עושה הליכה של 8 ק"מ כחלק מבגרות בספורט (שוב, אני לא עושה אירובי.. זה חד פעמי) אז יש צורך להוסיף את הקלוריות?

אם היום אני עושה הליכה של 8 ק"מ כחלק מבגרות בספורט (שוב, אני לא עושה אירובי.. זה חד פעמי) אז יש צורך להוסיף את הקלוריות?
כן, מאחר ומדובר בפעילות חריגה שאתה לא מבצע כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית