הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ פרס - 5x122.5

• פותח/ת השרשור
הכוונה לגודל שלי? לצערי אני לא כזה קטן... יש שכבת שומן להגנה מפני הקור
מ.ג. 102
זה נראה בסדר הצורה שאני נושם? והקשת בגב? אף פעם לא בטוח שאני מספיק מתואם מבחינת הגוף

נראה טוב, דיי קשה לראות את ההקשתה אבל המלצה קטנה - תשתדל פחות להרים את הראש זה פוגע בהקשתה

• פותח/ת השרשור
וואו, לא שמתי לב לגבי הרמת הראש עד שמתייחסים לזה.
משהו שלדעתכם חשוב להמנע ממנו?

בוא אתה תסביר לי "מדוע" ?

דווקא כשאתה מרים - מעט (ס"מ או שניים) - את הראש אתה מונע צוואר תפוס.
סה"כ, מאמץ את השרירים שמכופפים את הצוואר ואשר הכח שהם מפעילים קטן ואמור רק להחזיק את הראש באוויר.
לעומת זאת, כאשר אתה מניח את הראש על הספסל ומשתמש בו כבעוד נקודת משען - אז אתה מאמץ את פושטי הצוואר בעצמה גבוהה (תלויה במשקל על המוט).

יתרון נוסף של הרמת הראש מעט הוא שאתה מאלץ את כל השרירים באזור הצוואר ואפילו מעט את הטרפז להיות קשיחים יותר ולא רפויים.

הערה: יתכן ואני טועה/מחליף במונחים כפיפה/פשיטה ביחס לצוואר. אני הנחתי שכפיפה בצוואר היא זו שגורמת להורדת הסנטר לעבר החזה ופשיטה גורמת לנו להסתכל למעלה.

אה, וסיבת המחץ: כי ככה ריפטו מלמד.

דווקא כשאתה מרים - מעט (ס"מ או שניים) - את הראש אתה מונע צוואר תפוס.
סה"כ, מאמץ את השרירים שמכופפים את הצוואר ואשר הכח שהם מפעילים קטן ואמור רק להחזיק את הראש באוויר.
לעומת זאת, כאשר אתה מניח את הראש על הספסל ומשתמש בו כבעוד נקודת משען - אז אתה מאמץ את פושטי הצוואר בעצמה גבוהה (תלויה במשקל על המוט).

יתרון נוסף של הרמת הראש מעט הוא שאתה מאלץ את כל השרירים באזור הצוואר ואפילו מעט את הטרפז להיות קשיחים יותר ולא רפויים.

הערה: יתכן ואני טועה/מחליף במונחים כפיפה/פשיטה ביחס לצוואר. אני הנחתי שכפיפה בצוואר היא זו שגורמת להורדת הסנטר לעבר החזה ופשיטה גורמת לנו להסתכל למעלה.

אה, וסיבת המחץ: כי ככה ריפטו מלמד.

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שאתה טועה, אני אישית מרגיש לחץ בצוואר ולכן אני נמנע מזה.

וריפטו ממש לא סיבת המחץ.....

תגובות מסוגדי ריפטו בעוד 1...2....3...4....

אני לוחץ 31 סטים של עבודה בשבוע, הכל עם ראש למעלה, מעולם לא נתפס לי הצוואר.

יש כמה שינויים שהייתי עושה בטכניקה אבל סה"כ לא משהו ששווה לעצור התקדמות עליו.

כל הכבוד.

לחצתי פעם אחת עם ראש מורם ונתפס לי הצוואר.
Explain that.
כי אתה שמן וחלש.

ורציני, מנסיון אחד אתה קובע משהו לטווח ארוך?
אולי אם היית מנסה את זה 5 פעמים ולא פעם אחת היית משנה את דעתך. ואולי בימים שונים. יכולות להיות 1001 סיבות למה שיתפס לך הצוואר ולהחליט על סמך נסיון אחד שזה בגלל הרמת הצוואר בזמן לחיצה זה מאוד נאיבי מצידך.

• פותח/ת השרשור
אני לוחץ 31 סטים של עבודה בשבוע, הכל עם ראש למעלה, מעולם לא נתפס לי הצוואר.

יש כמה שינויים שהייתי עושה בטכניקה אבל סה"כ לא משהו ששווה לעצור התקדמות עליו.

כל הכבוד.
היי
מה היית משנה קצת בטכניקה? יכול לתת קצת דגשים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית