עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו, לא שמתי לב לגבי הרמת הראש עד שמתייחסים לזה.
משהו שלדעתכם חשוב להמנע ממנו?
זה הדבר הראשון שיש להמנע ממנו
אתה לא רוצה צוואר תפוס.כי - עד כמה שידוע לי - דווקא כן מומלץ להרים (מעט) את הראש, כך שלא יהיה במגע עם הספסל.
תפוס? הייתי אומר שלמתוח אותו ככה עם משקלים זה קצת יותר גרוע מתפוס (מניסיון)אתה לא רוצה צוואר תפוס.
אפשר הסבר "מדוע"?
כי - עד כמה שידוע לי - דווקא כן מומלץ להרים (מעט) את הראש, כך שלא יהיה במגע עם הספסל.
בוא אתה תסביר לי "מדוע" ?
דווקא כשאתה מרים - מעט (ס"מ או שניים) - את הראש אתה מונע צוואר תפוס.
סה"כ, מאמץ את השרירים שמכופפים את הצוואר ואשר הכח שהם מפעילים קטן ואמור רק להחזיק את הראש באוויר.
לעומת זאת, כאשר אתה מניח את הראש על הספסל ומשתמש בו כבעוד נקודת משען - אז אתה מאמץ את פושטי הצוואר בעצמה גבוהה (תלויה במשקל על המוט).
יתרון נוסף של הרמת הראש מעט הוא שאתה מאלץ את כל השרירים באזור הצוואר ואפילו מעט את הטרפז להיות קשיחים יותר ולא רפויים.
הערה: יתכן ואני טועה/מחליף במונחים כפיפה/פשיטה ביחס לצוואר. אני הנחתי שכפיפה בצוואר היא זו שגורמת להורדת הסנטר לעבר החזה ופשיטה גורמת לנו להסתכל למעלה.
אה, וסיבת המחץ: כי ככה ריפטו מלמד.
לחצתי פעם אחת עם ראש מורם ונתפס לי הצוואר.אני לוחץ 31 סטים של עבודה בשבוע, הכל עם ראש למעלה, מעולם לא נתפס לי הצוואר.
כי אתה שמן וחלש.לחצתי פעם אחת עם ראש מורם ונתפס לי הצוואר.
Explain that.
הייאני לוחץ 31 סטים של עבודה בשבוע, הכל עם ראש למעלה, מעולם לא נתפס לי הצוואר.
יש כמה שינויים שהייתי עושה בטכניקה אבל סה"כ לא משהו ששווה לעצור התקדמות עליו.
כל הכבוד.
מטווח ארוך שלבן אדם אחד לא נתפס הצוואר אתה קובע משהו?ורציני, מנסיון אחד אתה קובע משהו לטווח ארוך?