עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם נצא מנקודת הנחה שלא הולכים כנראה לעשות מחקר על תנועות צוואר בזמן לחיצת חזה בשכיבה אין לנו עוד על מה להתבסס חוץ מנסיון. ההבדל הוא שלך יש נסיון של סט אחד ולאופיר של כמה שנים טובות.מטווח ארוך שלבן אדם אחד לא נתפס הצוואר אתה קובע משהו?
שום דבר מהטענות פה "מנסיון" לא תקפות/מעניינות.
מה עם הסבר קנזיולוגי?אם נצא מנקודת הנחה שלא הולכים כנראה לעשות מחקר על תנועות צוואר בזמן לחיצת חזה בשכיבה אין לנו עוד על מה להתבסס חוץ מנסיון. ההבדל הוא שלך יש נסיון של סט אחד ולאופיר של כמה שנים טובות.
למה שפושטי הצוואר יעבדו בעוצמה גבוהה? מה מפעיל עליהם כוח? ואם הם אכן עובדים בעוצמי גבוהה אז אמורה להיות פשיטה בצוואר, אבל מנח הצוואר נשאר נייטרלי אז הטענה נשמעת מאוד לא הגיונית.סה"כ, מאמץ את השרירים שמכופפים את הצוואר ואשר הכח שהם מפעילים קטן ואמור רק להחזיק את הראש באוויר.
לעומת זאת, כאשר אתה מניח את הראש על הספסל ומשתמש בו כבעוד נקודת משען - אז אתה מאמץ את פושטי הצוואר בעצמה גבוהה (תלויה במשקל על המוט).
הטרפז אמור להיות קשיח יותר? אבל... הטרפז הוא פושט הצוואר העיקרי, לפני רגע אמרת שאתה רוצה להוריד עומס מפושטי הצוואר.יתרון נוסף של הרמת הראש מעט הוא שאתה מאלץ את כל השרירים באזור הצוואר ואפילו מעט את הטרפז להיות קשיחים יותר ולא רפויים.
חס וחלילה, אתה מוזמן לציין עמוד בספר שלו או לשלוח סרטון בו הוא מלמד ככה ללחוץ, נשמע כמו עוד הנפצה על ריפטו.אה, וסיבת המחץ: כי ככה ריפטו מלמד.
תסביר לימה עם הסבר קנזיולוגי?
לחצתי פעם אחת עם ראש מורם ונתפס לי הצוואר.
Explain that.
כי אתה שמן וחלש.
מה שלוטם אמר.תסביר לי
לוטם לא נתן הסבר למה הצוואר נתפס כשהרמת אותומה שלוטם אמר.
האם יש הבדל בעבודה של פשוטי הצוואר כתוצאה מכיווץ שכמות בזמן הלחיצה? (אני יודע שכן אני שואל אם ההבדל משמעותי)הטרפז אמור להיות קשיח יותר? אבל... הטרפז הוא פושט הצוואר העיקרי, לפני רגע אמרת שאתה רוצה להוריד עומס מפושטי הצוואר
אני לא מצליח להסיק ממה שהוא אמר שרע ללחוץ תוך כדי הרמת צווארמה שלוטם אמר.
זו תחושה בלבד, כיווץ השכמות בבנצ' לא אמור להשפיע על פושטי הצוואר, הראש אמור להיות מונח על הספה.האם יש הבדל בעבודה של פשוטי הצוואר כתוצאה מכיווץ שכמות בזמן הלחיצה? (אני יודע שכן אני שואל אם ההבדל משמעותי)
כי אני מרגיש שהרמת הצוואר בזמן לחיצה עוזרת לי להשאר מכווץ.
חס וחלילה, אתה מוזמן לציין עמוד בספר שלו או לשלוח סרטון בו הוא מלמד ככה ללחוץ, נשמע כמו עוד הנפצה על ריפטו.
מחיפוש קצר בפורום של ריפטו מצאתי שהוא טוען שאכן לחיצה של הצוואר כלפי הספסל גרמה לו לפציעה בצוואר ולניתוח.בווווום!
בוא נתחיל מסדרת תמונות - מתוך המהדורה השלישית של SS.
נמשיך מהחלק שמדבר על הצוואר (מצולם)
אתה עדיין טוען שריפטו לא מלמד כך?
מחיפוש קצר בפורום של ריפטו מצאתי שהוא טוען שאכן לחיצה של הצוואר כלפי הספסל גרמה לו לפציעה בצוואר ולניתוח.
אבל אם תשים לב יש מרווח קטן בין הצוואר לבין הספסל.. והבחור בסרטון כאן מרים את הצוואר גבוה הרבה יותר ממה שריפטו ממליץ או כפי שצייר בספר.
Don't push your head back against the bench
מעניין, אני אגיע לבית עוד כמה שעות ואקרא על זהבווווום!
בוא נתחיל מסדרת תמונות - מתוך המהדורה השלישית של SS.
נמשיך מהחלק שמדבר על הצוואר (מצולם)
אתה עדיין טוען שריפטו לא מלמד כך?
לא שללתי אותך..ומה אני טענתי עוד בהודעה הראשונה? שיד להרים מעט את הראש
טוב קראתי את מה שריפטו כתב בספר, והרעיון המרכזי הוא לא לדחוף את הראש לתוך הבנצ', ריפטו אישית ממליץ שהשיער יגע בספסל ולא הראש כי הוא מעריך שכך אנשים ימנעו מלדחוף את הראש לתוך הספסל וישתמשו בו כנקודת משען.ומה אני טענתי עוד בהודעה הראשונה? שיד להרים מעט את הראש
אני לא רואה סיבה שתפסיק לעבוד בצורה שנוחה לךאם אפשר סיכום קטן:
מכל הדיון אני מבין שאפשר להרים קצת את הראש, לא כמו בסרטון שם זה מוגזם.
היום באימון בגלל שחשבתי על זה היה לי קצת קשה עם 125