עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד כדי כך? חחחחחחחחחחחחחח אז להוסיף במקום הקינוח קופסא של גלידה?זה ארוחת ציט ?
ארוחת ציט זה מגש פיצה. או 2-3 המבורגרים. או גם וגם 😃
קופסא או שתיים של בנד & ג'רי.
3 רולים זה נשמע חיטוב ולא ציט
ציט נועד ל 3 דברים עיקריים לדעתי.עד כדי כך? *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אז להוסיף במקום הקינוח קופסא של גלידה?
למה את חושבת שצ'יט כה קטן זה" יותר מידי"?היי
החלטתי השישי הזה לאכול ארוחת צ'יט שזה 3 רול של סושי, וסנדוויץ סושי וקינוח (עוגה קטנה כזו)
זה בסדר לארוחת ציט אחרי שאכלתי צמוד לתפריט במשך חודש שלם? או שזה יותר מידי ?
מה אתם אוהבים לארוחת ציט אולי אני אאמץ אתזה לעצמי
אשמח לתשובות ( :
כי הציט הזה יהיה שווה ל1200 קלוריות רק הסושילמה את חושבת שצ'יט כה קטן זה" יותר מידי"?
כל קופסא זה איזה 1300 קלוריות.. אז 2 קופסאות + פיצה וכל זה אתה כבר מגיע בכיף ל 5000 ועם המון שומן גם..קופסא או שתיים של בנד & ג'רי.
חדר כושר שלם לא עושה כזה צ'יט.. אבל בהחלט פתחת לי את התאבון עכשיו..אלפחורס, עוגה של רולדין, קוראסונים, רוגעלך, גלידות(בדגש על רבים) של בן&ג'רי(@nlr666 מצאתי פיינט ב-15 ש"ח), טים טם, לואקר, המבורגר, לאפה, פיצה, טוסט נקניק, גלידה דלי קרים, קסטה "ביסקוטי", עוד משו ?
הוא נתן דוגמאות לציטיםחדר כושר שלם לא עושה כזה צ'יט..
הוא נתן דוגמאות לציטים
זה בסדר. אין חוק כמה צ'יט צריך להיות שווה. תאכלי בארוחה מסויימת אחת שתבחרי לך משהו שאת אוהבת, בכמות שתהיה מספיקה לך ותשביע אותךכי הציט הזה יהיה שווה ל1200 קלוריות רק הסושי
כמה ארוחת ציט צריכה להיות?
זה או או.כל קופסא זה איזה 1300 קלוריות.. אז 2 קופסאות + פיצה וכל זה אתה כבר מגיע בכיף ל 5000 ועם המון שומן גם..
אתה אוכל כאלה צ'יטים? 😱
מצאתי ב12.90(@nlr666 מצאתי פיינט ב-15 ש"ח
אני אוכל 🤣כל קופסא זה איזה 1300 קלוריות.. אז 2 קופסאות + פיצה וכל זה אתה כבר מגיע בכיף ל 5000 ועם המון שומן גם..
אתה אוכל כאלה צ'יטים? 😱
מגש שלם פיצת שף של דומינו'ס + קופסא שלמה של בן & ג'ריס + צלחת קפטן קראנצ' עם חלב 🤭
.(יש מצב שזה דופק לי את החיטוב? אני עדיין יורד במשקל אבל אולי אפשר לרדת יותר בלי זה 🙄)
אם הוא יורד בין חצי קילו לקילו, האם זה עדיין כמות מוגזמת? הקצב קבוע וזה לא פוגע בירידה, האם זה עדיין בעייתי לדעתך?לדעתי זאת כמות מוגזמת של קלוריות בהנחה ואתה עושה את זה פעם בשבוע (?)
תראה יש פה הרבה עניין גם של גנטיקה וקצב חילוף חומרים, אז מבחינת קצב הירידה אולי לא פוגע אבל אם בסופו של יום בהעמסה כמות השומן התפריט מגיעה ל 40% אם לא יותר (בהנחה) אז פחות יעיל מבחינת ההעמסה שבה צריך להעמיס כמה שיותר פחמימות וכמה שפחות שומן.אם הוא יורד בין חצי קילו לקילו, האם זה עדיין כמות מוגזמת? הקצב קבוע וזה לא פוגע בירידה, האם זה עדיין בעייתי לדעתך?
אני מאמין שאתה יודע למה עושים העמסות, אז אם בסוף זה עושה את התפקיד (מאפשר ירידה קבועה, ושומר על משקלי עבודה) אני לא רואה סיבה אמיתית למה לא לעשות העמסה כזאת ("מלוכלכת" כביכול).תראה יש פה הרבה עניין גם של גנטיקה וקצב חילוף חומרים, אז מבחינת קצב הירידה אולי לא פוגע אבל אם בסופו של יום בהעמסה כמות השומן התפריט מגיעה ל 40% אם לא יותר (בהנחה) אז פחות יעיל מבחינת ההעמסה שבה צריך להעמיס כמה שיותר פחמימות וכמה שפחות שומן.
ציטוט מתוך הספר UD2 של לייל :אני לא רואה סיבה אמיתית למה לא לעשות העמסה כזאת ("מלוכלכת" כביכול).