הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רעיונות לארוחת צ'יט

שני זגורי

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
10
13
3
היי
החלטתי השישי הזה לאכול ארוחת צ'יט שזה 3 רול של סושי, וסנדוויץ סושי וקינוח (עוגה קטנה כזו)
זה בסדר לארוחת ציט אחרי שאכלתי צמוד לתפריט במשך חודש שלם? או שזה יותר מידי ?
מה אתם אוהבים לארוחת ציט אולי אני אאמץ אתזה לעצמי
אשמח לתשובות ( :

זה ארוחת ציט ?
ארוחת ציט זה מגש פיצה. או 2-3 המבורגרים. או גם וגם 😃
קופסא או שתיים של בנד & ג'רי.

3 רולים זה נשמע חיטוב ולא ציט

• פותח/ת השרשור
זה ארוחת ציט ?
ארוחת ציט זה מגש פיצה. או 2-3 המבורגרים. או גם וגם 😃

3 רולים זה נשמע חיטוב ולא ציט
עד כדי כך? חחחחחחחחחחחחחח אז להוסיף במקום הקינוח קופסא של גלידה?

עד כדי כך? *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אז להוסיף במקום הקינוח קופסא של גלידה?
ציט נועד ל 3 דברים עיקריים לדעתי.

1. להחזיר גליקוגן לגוף ע"י אכילת נוספת של פחמימה כי לרוב זה מה שמקצצים בחיטוב.
2. לאכול יום אחד בפלוס קלורי שהראה שזה קצת עוזר לחילוף החומרים וכל מה שקשור מסביב.
3. לנפש. לחיות שבוע שבועיים או במקרה הלא שפוי שלך חודש 😃 על מינוס קלורי וספירה קלורית יום יומית זה קשה. הציט נועד לאכול את הדברים האלו שאת ממש רוצה אבל כרגע נמנעת.

לאכול ביום הזה סושי ניראה לי כבזבוז (במיוחד שאפשר לאכול אותו בחיטוב בגלל הערכים שלו) צריך לאכול משהו שתרגישי אשמה אחרי זה לפחות לכמה ימים 😃.

היי
החלטתי השישי הזה לאכול ארוחת צ'יט שזה 3 רול של סושי, וסנדוויץ סושי וקינוח (עוגה קטנה כזו)
זה בסדר לארוחת ציט אחרי שאכלתי צמוד לתפריט במשך חודש שלם? או שזה יותר מידי ?
מה אתם אוהבים לארוחת ציט אולי אני אאמץ אתזה לעצמי
אשמח לתשובות ( :
למה את חושבת שצ'יט כה קטן זה" יותר מידי"?

אלפחורס, עוגה של רולדין, קוראסונים, רוגעלך, גלידות(בדגש על רבים) של בן&ג'רי(@nlr666 מצאתי פיינט ב-15 ש"ח), טים טם, לואקר, המבורגר, לאפה, פיצה, טוסט נקניק, גלידה דלי קרים, קסטה "ביסקוטי", עוד משו ?

כל קופסא זה איזה 1300 קלוריות.. אז 2 קופסאות + פיצה וכל זה אתה כבר מגיע בכיף ל 5000 ועם המון שומן גם..
אתה אוכל כאלה צ'יטים? 😱

אלפחורס, עוגה של רולדין, קוראסונים, רוגעלך, גלידות(בדגש על רבים) של בן&ג'רי(@nlr666 מצאתי פיינט ב-15 ש"ח), טים טם, לואקר, המבורגר, לאפה, פיצה, טוסט נקניק, גלידה דלי קרים, קסטה "ביסקוטי", עוד משו ?
חדר כושר שלם לא עושה כזה צ'יט.. אבל בהחלט פתחת לי את התאבון עכשיו..

כי הציט הזה יהיה שווה ל1200 קלוריות רק הסושי

כמה ארוחת ציט צריכה להיות?
זה בסדר. אין חוק כמה צ'יט צריך להיות שווה. תאכלי בארוחה מסויימת אחת שתבחרי לך משהו שאת אוהבת, בכמות שתהיה מספיקה לך ותשביע אותך

כל קופסא זה איזה 1300 קלוריות.. אז 2 קופסאות + פיצה וכל זה אתה כבר מגיע בכיף ל 5000 ועם המון שומן גם..
אתה אוכל כאלה צ'יטים? 😱
זה או או.
מעדיף פיצה בגלל הפחמימה. גלידה תאכלס אני אוכל גם באמצע חיטוב. יש בה הכי פחות קלוריות (ל 100 גרם) מהדברים המתוקים שאני אוהב.

אתה אוכל כאלה צ'יטים? 😱
אני אוכל 🤣
מגש שלם פיצת שף של דומינו'ס + קופסא שלמה של בן & ג'ריס + צלחת קפטן קראנצ' עם חלב 🤭
הפיצה יחסית קטנה.

(יש מצב שזה דופק לי את החיטוב? אני עדיין יורד במשקל אבל אולי אפשר לרדת יותר בלי זה 🙄)

אני על דל פחמימה ונותן 4-5 אימוני כוח בשבוע (AB) + סביבות ה220-300 דקות אירובי על דופק ממוצע 130-160 תלוי ביום.
מרגיש כאילו החיטוב זז בקצב של צב.

מגש שלם פיצת שף של דומינו'ס + קופסא שלמה של בן & ג'ריס + צלחת קפטן קראנצ' עם חלב 🤭

(יש מצב שזה דופק לי את החיטוב? אני עדיין יורד במשקל אבל אולי אפשר לרדת יותר בלי זה 🙄)
.

שמע בקטע של העמסה זה לא נראה לי יעיל כמות כזאת גבוהה של שומן ביחד עם הפחמימה.. למרות שעל הצ'יט עצמו אני לא יכול לומר שזה שזה רע חח
לדעתי זאת כמות מוגזמת של קלוריות בהנחה ואתה עושה את זה פעם בשבוע (?)

לדעתי זאת כמות מוגזמת של קלוריות בהנחה ואתה עושה את זה פעם בשבוע (?)
אם הוא יורד בין חצי קילו לקילו, האם זה עדיין כמות מוגזמת? הקצב קבוע וזה לא פוגע בירידה, האם זה עדיין בעייתי לדעתך?

עריכה: ואני שואל כי באמת שאני לא יודע.

אם הוא יורד בין חצי קילו לקילו, האם זה עדיין כמות מוגזמת? הקצב קבוע וזה לא פוגע בירידה, האם זה עדיין בעייתי לדעתך?
תראה יש פה הרבה עניין גם של גנטיקה וקצב חילוף חומרים, אז מבחינת קצב הירידה אולי לא פוגע אבל אם בסופו של יום בהעמסה כמות השומן התפריט מגיעה ל 40% אם לא יותר (בהנחה) אז פחות יעיל מבחינת ההעמסה שבה צריך להעמיס כמה שיותר פחמימות וכמה שפחות שומן.

תראה יש פה הרבה עניין גם של גנטיקה וקצב חילוף חומרים, אז מבחינת קצב הירידה אולי לא פוגע אבל אם בסופו של יום בהעמסה כמות השומן התפריט מגיעה ל 40% אם לא יותר (בהנחה) אז פחות יעיל מבחינת ההעמסה שבה צריך להעמיס כמה שיותר פחמימות וכמה שפחות שומן.
אני מאמין שאתה יודע למה עושים העמסות, אז אם בסוף זה עושה את התפקיד (מאפשר ירידה קבועה, ושומר על משקלי עבודה) אני לא רואה סיבה אמיתית למה לא לעשות העמסה כזאת ("מלוכלכת" כביכול).

בכל מקרה לי זה עבד עם העמסות כאלה, אבל אני קצת שונה כנראה.

אני לא רואה סיבה אמיתית למה לא לעשות העמסה כזאת ("מלוכלכת" כביכול).
ציטוט מתוך הספר UD2 של לייל :
In addition to all of those carbohydrates, don't forget protein at 1 gram per pound and low to moderate amounts of dietary fat; meaning about 15% of total calories or about 50 grams or so. Unsaturated fats such as olive oil seem to give a better carb-up but saturated fats let you eat more garbage (donuts and pizza anyone?).

כפי שאתה רואה, ההמלצה כי 15% מסך כל הקלוריות בתפריט יגיעו משומן או אם תרצה - 50 גרם שומן.
ושומן רווי בהעמסה עדיף להימנע כי הוא נלווה למזון "זבל" כפי שלייל כותב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית