הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רעיונות לארוחת צ'יט

שני זגורי

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
10
13
3
היי
החלטתי השישי הזה לאכול ארוחת צ'יט שזה 3 רול של סושי, וסנדוויץ סושי וקינוח (עוגה קטנה כזו)
זה בסדר לארוחת ציט אחרי שאכלתי צמוד לתפריט במשך חודש שלם? או שזה יותר מידי ?
מה אתם אוהבים לארוחת ציט אולי אני אאמץ אתזה לעצמי
אשמח לתשובות ( :

ציטוט מתוך הספר UD2 של לייל :
In addition to all of those carbohydrates, don't forget protein at 1 gram per pound and low to moderate amounts of dietary fat; meaning about 15% of total calories or about 50 grams or so. Unsaturated fats such as olive oil seem to give a better carb-up but saturated fats let you eat more garbage (donuts and pizza anyone?).

כפי שאתה רואה, ההמלצה כי 15% מסך כל הקלוריות בתפריט יגיעו משומן או אם תרצה - 50 גרם שומן.
ושומן רווי בהעמסה עדיף להימנע כי הוא נלווה למזון "זבל" כפי שלייל כותב.
ההתייחסות לשומן הרווי כאן, היא רק בהקשר השלילי, ובדגש על מוצרים עתירי קלוריות הנחשבים ל"ג'אנק פוד", כמו פיצה ומאפים למיניהם (כוללים גם כמות לא קטנה של שומן טראנס). שומן רווי מן החי תמיד טוב, בין אם בהעמסה או לאו. אגב, מוצרי בשר רזה (אדום ובשר עוף) וכן ביצים, הנחשבים בשגגה, לעיתים, כבעלי שומן רווי מיותר, בפועל מכילים, כמעט תמיד, פחות מ-40% שומן רווי מכלל השומנים שבהם. סתם לדוגמא, ב-100 גרם בשר בקר אדום רזה (נתח מס' 4 או 8) לאחר בישול, יש כ-6 גרם שומן לערך, ורק כ-2.5 גרם שומן רווי מתוכו. היחסים כמובן נשמרים לאור השינוי בכמויות הנצרכות. כנ"ל לגבי ביצים (יחס דומה), והיחס הנמוך ביותר הוא בבשר עוף (20 עד 30 אחוז מכלל השומנים הוא שומן רווי).

ההתייחסות לשומן הרווי כאן, היא רק בהקשר השלילי, ובדגש על מוצרים עתירי קלוריות הנחשבים ל"ג'אנק פוד", כמו פיצה ומאפים למיניהם
אני יודע, בגלל זה הדגשתי את זה.
אני בטוח שהוא לא התכוון ששומן רווי זה לא בריא.. ההיפך, אחלה מקור לשומן.
לא יודע למה הבנת את זה הפוך 😃

אני יודע, בגלל זה הדגשתי את זה.
אני בטוח שהוא לא התכוון ששומן רווי זה לא בריא.. ההיפך, אחלה מקור לשומן.
לא יודע למה הבנת את זה הפוך 😃
כתבתי את מה שכתבתי עבור אחרים שפחות מכירים

ציטוט מתוך הספר UD2 של לייל :
In addition to all of those carbohydrates, don't forget protein at 1 gram per pound and low to moderate amounts of dietary fat; meaning about 15% of total calories or about 50 grams or so. Unsaturated fats such as olive oil seem to give a better carb-up but saturated fats let you eat more garbage (donuts and pizza anyone?).

כפי שאתה רואה, ההמלצה כי 15% מסך כל הקלוריות בתפריט יגיעו משומן או אם תרצה - 50 גרם שומן.
ושומן רווי בהעמסה עדיף להימנע כי הוא נלווה למזון "זבל" כפי שלייל כותב.
זה לא פגע לי בירידה אבל אולי יכולתי להוציא תוצאות מהירות יותר בלי העמסה כזאת.
אז אני ארד בכמות, אולי רק פיצה שלמה ובלי גלידה או חצי פיצה וחצי גלידה.

קפטן קראנצ' עם חלב זה סבבה?
.

שמע בקטע של העמסה זה לא נראה לי יעיל כמות כזאת גבוהה של שומן ביחד עם הפחמימה.. למרות שעל הצ'יט עצמו אני לא יכול לומר שזה שזה רע חח
לדעתי זאת כמות מוגזמת של קלוריות בהנחה ואתה עושה את זה פעם בשבוע (?)
כן, פעם בשבוע.
אבל אני ממש שומר על התפריט ועל האימונים.

בלאפה עם שווארמה יש פחות שומן מפיצה, כן?

זה לא פגע לי בירידה אבל אולי יכולתי להוציא תוצאות מהירות יותר בלי העמסה כזאת.
אז אני ארד בכמות, אולי רק פיצה שלמה ובלי גלידה או חצי פיצה וחצי גלידה.

קפטן קראנצ' עם חלב זה סבבה?

כן, פעם בשבוע.
אבל אני ממש שומר על התפריט ועל האימונים.

בלאפה עם שווארמה יש פחות שומן מפיצה, כן?
כשזה מגיע להשוואת ג'אנק פוד אחד לשני (לאפה שווארמה למשקל זהה של פיצה) לא ניתן באמת לדעת מה מכיל יותר קלוריות, וכיצד הן מחולקות. אז כדאי לחסוך את הלבטים ופשוט לבחור מנת צ'יט ולהנות.

בנימה אישית, שיכולה להיות מגובה מחקרית (אם יתעקשו, או שבחרו פשוט להאמין לדברי), עדיף לבצע העמסת פחמימות ממקורות "איכותיים" יותר, כאלו שהמכילים פחמימות מורכבות לרוב, עם צריכה הולמת ומספיקה של חלבון והורדת צריכת השומן כמה שיותר (התבססות על שומן שמגיע מן החי בלבד יהיה אידיאלי ליום זה).

את ארוחות הצ'יט אפשר להכניס בהתאם לתפריט, תוך התחשבות בכמות הקלוריות היומית. למשל, אם אדם במאסה וצורך 3,000 קלוריות מתפריט מסודר ומאורגן, אז ביום של ארוחת צ'יט, יש להוריד את כמו הקלוריות המתקבלות ממנה מיתר התפריט (לקזז בו בהתאם) ולהכניס את הארוחה. כמובן ואם תהיה חריגה קלה כלפי מעלה, זה לא נורא. עניין של תדירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית