עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם מים?נהדרים.
אבקת חלבון קרם עוגיות הכי טובה שטעמתי.
החברה מדורגת במקום הראשון מזה כמה שנים על ידי אתר LabDoorמישהו השתמש פעם במוצרים של החברה הזאת??
איך היא אמינה?
מה המחיר שלו ל 5LB ?ממליץ ב100%.
(די בטוח שאסור לדבר על זה)מה המחיר שלו ל 5LB ?
החברה מדורגת במקום הראשון מזה כמה שנים על ידי אתר LabDoor
Supplement Ratings and Reviews
היא הוכיחה אמינות במוצריה בקפידה
אני משתמש מזה כמעט בחלבון Isolate שלהם (אני רגיש ללקטוז) בגרסה "חסרת הטעם".
המוצר ממש נוח, מתערבב היטב גם בחלב (לאישתי אני מערבב בחלב) ומים.
כמובן ויש מגוון רחב של טעמים שניתן להזמין. אני אישית מעדיף ללא טעם.
איך בודקיםפרט לדירוג לא ראיתי שם יותר מידי פירוט על הבדיקות שעשו. כלומר רשמו בהתחלה מה הם בדקו ובאופן כללי שהיו מוצרים ככה וככה. אבל נגיד לא רשמו פר מוצר מה יצא טוב ומה לא. שזה חבל
לא ניתן להשיב מאחר ומדובר בהזמנה מחו"למה המחיר שלו ל 5LB ?
את זה ראיתי, אני ראיתי שהם נתנו ציונים לכל מיני מוצרים. הבעיה שיש רק ציון. נגיד לא רשמו על מה ומה הורידו
עם מים. אבקה אדירה.עם מים?
אני מכור לשוקולד בראוניז.. האבקה הכי טעימה ששתיתי בחיי.
כלל לא. היתרון הוא שאתה יכול לקבוע מה יהיה הטעם, על ידי הוספת קפה/נס קפה/שוקלית/דבש/סילאן וכו'. אני ממיס בשייקר ומוסיף חלבון ומים. יוצא טעיםדניאל מה הטעם של הללא טעם? נשמע נורא חח
Chocolate Smooth אחד המגעילים שטעמתי. לא ממליץ.לי אישית היו שני טעמים שלה(שוקולד סמוט ונאצוראל) אהבתי את הטעם עצמו אבל הערבוב היה לא משהו בשיא הכנות.
להוסיף כאלה:כלל לא. היתרון הוא שאתה יכול לקבוע מה יהיה הטעם, על ידי הוספת קפה/נס קפה/שוקלית/דבש/סילאן וכו'. אני ממיס בשייקר ומוסיף חלבון ומים. יוצא טעים
כמובן שיש BCAAחבר שלי הזמין את האבקה הזאת בטעם שוקולד אגוזים וזה לא טעים בכלל
כנראה זה רק הטעם הזה ספציפית
יש לי שאלה בקשר לחלבון
למה לא כתוב כמה bcaa יש ?
בדרכ חברות מתגאות בכמות המכובדת של ה bcaa וכמובן שחשוב שיהיה ממנו
אז למה הם לא כותבים כמה יש במוצר
יכול להיות שאין בכלל ?
איך אפשר לדעת?
כמה bcaa צריך להיות באבקה איכותית? וכמה יש באבקה הזאת ספציפית ידוע לך ?כמובן שיש BCAA
אולי לא רשמו כי זה לא ממש מעניין
אגב, אבקות חלבון עם הרבה BCAA לעיתים נוטות לעבור אמינו-ספייקינג, כך שזה לא שווה בכלל