הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות התחלה למקצוענים

Bishop1701

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן חברי קהילת LBS !

אני מחפש כמה שיותר מידע/מאמרים/מחקרים בנושאים ובשאלות הבאות, אשמח נורא לכל מקור שתפנו אותי אליו (לועזית או לא זה לא משנה).
אני בן 20, מיתאגרף שחוזר לכושר ואני בסיומו של חודש ראשון של חזרה לעניינים. אני אוכל נקי, 168 סמ גובה, 69קג.
התוכנית שלי כרגע היא :

3 ימים בשבוע -
ריצה 3קמ
חבל קפיצה 7דק
4 סטים של 15 שכיבות סמיכה
3 סטים של סקוואטים משקל גוף 15 חזרות
4 סטים של כפיפות בטן

בימי המנוחה אני מנסה לשבץ יוגה והליכה של 2-3 קמ כדי להמשיך לנוע.

1) התזונה שלי מורכבת בעיקר מפחמימות מכיוון שלפי EndoMondo אני מאבד איפהשהוא באזור 1800-2000 קלוריות פר סשן כזה של אימון,
אני מנסה לאזן חלבון ב 1.5 פר קג.
והינה העניין, אני מנסה לעלות במסה ככל שזה ניתן ללא משקלות בחוץ - עד כמה זה אפשרי, אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע לגבי הנושא.
יש לי גם משקולות בבית, אז אני שוקל להתחיל לשלב את זה לתוך האימון בחודש השני או השלישי, אבל שוב, חסר לי ידע לגבי תרגילים שאוכל לבצע.

2) האם תוספי תזונה כמו ויטמנים וקריאטין יכולים לעזור לי להיתאושש יותר מהר? רוב הכאבים אחרי אימון מופיעים ברגלים כמובן ולכן אני רוצה לשפר את הפן הזה על מנת שאוכל לרוץ יותר.

האם גיינרים יכולים לעזור לי לעלות במסה שלי מכיוון שאני אקטו-מורף מובהק ולשבור את ה70קג בישבילי יהיה הישג בשם עצמו. אם כן, על איזה הייתם ממליצים ?

3) האם אתם עוקבים באופן קפדני לגבי מערך התזונה היומי שלכם ? ואם כן אז איך - אפליקציות או מחברות שאתם סוחבים איתכם ?

4) אני לעיתים ניתקע בעבודה ללא אפשרות להביא אוכל מהעבודה, איך מיתמודדים עם החיה הזאת ומה אפשר לאכול בחוץ ( מסופר מרקט לא פלאפליה) שיהיה טוב ולא יקר .

כל מאמר על עליה במסה מחוץ לחדר כושר , ריצה וספורט HIGH IMPACT , קרדיו והיתאוששות יתקבלו בברכה !!

2) האם תוספי תזונה כמו ויטמנים וקריאטין יכולים לעזור לי להיתאושש יותר מהר? רוב הכאבים אחרי אימון מופיעים ברגלים כמובן ולכן אני רוצה לשפר את הפן הזה על מנת שאוכל לרוץ יותר.
בהחלט.
קריאטין, מגנזיום ואומגה 3 הם בין החשובים לדעתי.
מולטי ויטמין וויטמין D זה גם טוב אם מתאפשר.

האם גיינרים יכולים לעזור לי לעלות במסה שלי מכיוון שאני אקטו-מורף מובהק ולשבור את ה70קג בישבילי יהיה הישג בשם עצמו. אם כן, על איזה הייתם ממליצים ?
בהחלט.
אתה יכול להתייעץ בפורום אמינושופ לגביי איזה גיינר, ישמחו לעזור לך.

3) האם אתם עוקבים באופן קפדני לגבי מערך התזונה היומי שלכם ? ואם כן אז איך - אפליקציות או מחברות שאתם סוחבים איתכם ?
אני אישית כן, חיטוב או מסה אני תמיד משתמש באפליקציה myfitnesspal.

4) אני לעיתים ניתקע בעבודה ללא אפשרות להביא אוכל מהעבודה, איך מיתמודדים עם החיה הזאת ומה אפשר לאכול בחוץ ( מסופר מרקט לא פלאפליה) שיהיה טוב ולא יקר .
העבודה שלך היא בנסיעות או משרדית?

כל מאמר על עליה במסה מחוץ לחדר כושר , ריצה וספורט HIGH IMPACT , קרדיו והיתאוששות יתקבלו בברכה !!
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הפילוסופיות בהעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

1) התזונה שלי מורכבת בעיקר מפחמימות מכיוון שלפי EndoMondo אני מאבד איפהשהוא באזור 1800-2000 קלוריות פר סשן כזה של אימון,
אני מנסה לאזן חלבון ב 1.5 פר קג.
קשה לי להאמין שזה מספר הקלוריות שאתה שורף באימון..
והינה העניין, אני מנסה לעלות במסה ככל שזה ניתן ללא משקלות בחוץ - עד כמה זה אפשרי, אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע לגבי הנושא.
יש לי גם משקולות בבית, אז אני שוקל להתחיל לשלב את זה לתוך האימון בחודש השני או השלישי, אבל שוב, חסר לי ידע לגבי תרגילים שאוכל לבצע.
מבחינת תרגילים בחוץ, אפשר לעשות מתח ומקבילים עם משקל, לאנג'ים לרגליים, הבעיה שאני לא בטוח שתוכל להתאושש גם מהאימונים שאתה עושה עכשיו וגם מעוד אימונים אם תתחיל לעשות.
קריאטין יכול לעזור, מולטי ויטמין זה טוב אם אתה לא אוכל מספיק ויטמינים, או שאפשר לתסף בויטמינים מסוימים שחסרים לך ולא מולטי.
אם אתה לא עולה במשקל מהאוכל שאתה אוכל וקשה לך לאכול עוד אז גיינר יכול להיות הפתרון.
אפליקציה MYFITNESSPAL היא נוחה מאוד.
בסופר אפשר לקנות קופסת קוטג', פיתות, טונה, גבנ"צ. או שאם תקנה גיינר אז תביא איתך מראש.

• פותח/ת השרשור
יש למישהו במקרה מקור לתרגילים אפשר לעשות בבית עם/ללא משקולות ? , תרגילים מומלצים אולי ?

אם אין לך ציוד נורמלי בבית(וממה שאתה מתאר - אין לך) הרבה התקדמות אתה לא תראה.

בגלל זה אנחנו לרוב ממליצים להירשם למכון כושר.

מעניין לראות אימון שבו מאבדים 2000 קלוריות.
אם אתה מתאגרף, איפה עבודה על שק?

• פותח/ת השרשור
אם אין לך ציוד נורמלי בבית(וממה שאתה מתאר - אין לך) הרבה התקדמות אתה לא תראה.

בגלל זה אנחנו לרוב ממליצים להירשם למכון כושר.

זה ברור לי , אני בכל זאת מחפש אנשים שהתחילו ככה ומיקסמו את התוצאות שלהם.

מעניין לראות אימון שבו מאבדים 2000 קלוריות.
אם אתה מתאגרף, איפה עבודה על שק?

ברור לך שזה הערכה נורא גסה מכיוון שזאת אפליקציה שאין לה כל נתונים לגבי כמה חזק או חלש אני עובד.
לא הכללתי את כל העבודות אגרוף מחוסר עניין לנושא פה שהוא עלייה במשקל.

אתה עושה המון המון שטויות לדעתי. יש לך חוסר ידע ענק. תתחיל לקרוא והרבה.

יענה רק על 4. כי הוא היחיד שלא בא מחוסר ידע.

ממליץ לקנות קוטג' אפילו ב YELLOW מוכרים. אם לא אז גבינה לבנה. (גבינה צהובה לרוב יקר בסופרים קטנים)

• פותח/ת השרשור
אתה עושה המון המון שטויות לדעתי. יש לך חוסר ידע ענק. תתחיל לקרוא והרבה.

יענה רק על 4. כי הוא היחיד שלא בא מחוסר ידע.

ממליץ לקנות קוטג' אפילו ב YELLOW מוכרים. אם לא אז גבינה לבנה. (גבינה צהובה לרוב יקר בסופרים קטנים)

ברור שיש לי חוסר ידע ענק. אבל תגובות בסגנון הזה לא בידיוק עוזרות. הפנייה למידע שלדעתך יהיה שימושי, יהיה מעולה.
חוץ מהפוסט של פילוספיית בהעלאת מסת שריר לא היה עדיין מאמר אקטואלי.

ברור שיש לי חוסר ידע ענק. אבל תגובות בסגנון הזה לא בידיוק עוזרות. הפנייה למידע שלדעתך יהיה שימושי, יהיה מעולה.
חוץ מהפוסט של פילוספיית בהעלאת מסת שריר לא היה עדיין מאמר אקטואלי.
נתנו לך כבר דיי הרבה לינקים.

Back
למעלה תחתית