עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי ההסבר בספר, chins מדובר על אחיזה תחתית, כלומר כמו הסוג שעושים ליד קדמית, הסוג הקל יותר, וזה הסוג שריפטו בדרך כלל מתייחס אליו.
זה אומר שעדיף לעשות את הסוג הזה?
יאפ גם אני חושב, אבל לא יודע בזמן האחרון המתח נהיה לי קשה, כנראה בגלל העלייה העצבנית במשקל (מתחיל להיות קשה להרים 90+ קילו, ועוד עם תוספת משקל).
אני חושב שאני אעשה בכללי אחיזה רגילה, ואולי בשביל מנוחה אני אעשה פעם בשבוע (בשבוע שיוצא רק פעם אחת מתח) אחיזה ליד קדמית, לתת מנוחה יחסית לאחיזה הרגילה, מה דעתכם?
בתכל'ס גם אני עושה.אני אישית עושה מתח רגיל, עם גב כף היד מופנה אליי...
לא הבנתי את ההגיון במשפט.לא פלא שקשה לך להתקדם, אתה עובד עם דאמבל. עם דאמבלים ההתקדמות מהירה יותר מבחינת משקל.
לא הבנתי את ההגיון במשפט.
אני שם דאמבל בין הרגליים במתח.. אני לא עובד עם דאמבלים בכללי.
תסביר את עצמך קצת.
גם לי היה נראה ככה בהתחלה אבל אפשר לסחוב את זה די יפה... הבעיה בסופו של דבר היא להחזיק את הדאמבל בין הרגליים כי זה נהיה ממש ממש כבד והוא הופך להיות החלק הבעייתי (מה גם שאם מישהו לא תולה לך את הדאמבל על הרגליים ואתה מנסה להחזיק את זה עם כפות הרגליים אתה מקבל חתיכת אימון בטן 😆)הכוונה הייתה שההתקדמות מאימון לאימון מהירה מידי עם דאמבלים, ולכן אתה תתקע מהר. אלא אם יש לך במכון דאמבלים בעליות של קילו-קילו וחצי, מה שלא נראה לי כי ברוב המכונים זה בקפיצות של 2.5 קילו.
אכן, לכמה הגעת בדאמבלים?גם לי היה נראה ככה בהתחלה אבל אפשר לסחוב את זה די יפה... הבעיה בסופו של דבר היא להחזיק את הדאמבל בין הרגליים כי זה נהיה ממש ממש כבד והוא הופך להיות החלק הבעייתי (מה גם שאם מישהו לא תולה לך את הדאמבל על הרגליים ואתה מנסה להחזיק את זה עם כפות הרגליים אתה מקבל חתיכת אימון בטן 😆)
מה הבעיה עם קפיצות של 2.5 ?
זה אידיאלי
זה לא שאתה קופץ מ 20 קילו ל 22.5 קילו (12.5%)
צריך להוסיף את המשקל גוף למשל מי ששוקל 80 קילו + משקולת של 20 אז זה קפיצה מ 100 קילו ל 102.5 קילו. (2.5%)
מממ הגעתי לדאמבל של 25 ק"ג. וזה היה כל כך גיהנום שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד את הPC 🤡אכן, לכמה הגעת בדאמבלים?
דווקא אני יכול להוסיף דאמבלים ועניינים ובהתחלה לעשות עליות קטנות.
אבל זה מתחיל להיות בעייתי.. אולי אני אעשה מתח בסופינציה עד שאני אתחזק קצת במתח.
אני אתן דוגמה, אני אעשה מתח בסופינציה עד 10-12 קילו בין הרגליים, ואז אחליף למתח רחב רגיל לדוגמה על משקל גוף (כמו ריסט), או קודם למתח רגיל, ואז למתח רחב, מה דעתכם?
חח וואלאק.מממ הגעתי לדאמבל של 25 ק"ג. וזה היה כל כך גיהנום שזה נתן לי מוטיבציה ללמוד את הPC 🤡