הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טיפול בג'ינו

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
שלום לכולם ,אני תכף בן 21 וקיים לי ג'ינו כבר לפחות שנה לפי דעתי אולי יותר .
הג'ינו קיים רק בצד שמאל ,לא היה שימוש באנבוליים בעבר ורציתי לדעת אם לדעתכם זה אמור לרדת או האם יש דרך להוריד ללא ניתוח ?
בשימוש עם חומרים יש סיכון גבוהה יותר לסבול מג'ינו בצד השני \שהג'ינו הקיים יגדל ?השד שלי לא בולט אבל כן רואים את הפטמה עצמה נפוחה .

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה - כיום, ולפני תחילת הג'ינו (אם זה בכלל באמת ג'ינו)
Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות
אין לי מלפני כרגע .אני מרגיש שזה גינו זה כואב בלחיצה ואני ממש יכול לתפוס את זה ..זה מין שכבה כזאת נוקשה שאני יכול לתפוס אותה (לא ג'ולה אלה שכבה מלבנית כזאת הייתי אומר)
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קיבלת חוות דעת מקצועית בעניין?
רופא משפחה/רופא אנדוקרינולוג/מנתח פלסטי?
הלכתי לרופא של הבסיס שהוא מקצועי מאוד האמת .בדק לי את האשכים (אמר שלפעמים יש קשר בין גידול באשכים לג'ינו)היה תקין ,שלח אותי לצילום חזה אבל אז הג'ינו התחיל לרדת אז לא הלכתי (טמבל)היום שמתי לב שמתחילה לגדול לי ג'ולה בצד ימין אני בן 21 כאילו פאק ..בצד שמאל זה לא ג'ולה זה פשוט משהו ענק כזה ועבה

הלכתי לרופא של הבסיס שהוא מקצועי מאוד האמת .בדק לי את האשכים (אמר שלפעמים יש קשר בין גידול באשכים לג'ינו)היה תקין ,שלח אותי לצילום חזה אבל אז הג'ינו התחיל לרדת אז לא הלכתי (טמבל)היום שמתי לב שמתחילה לגדול לי ג'ולה בצד ימין אני בן 21 כאילו פאק ..בצד שמאל זה לא ג'ולה זה פשוט משהו ענק כזה ועבה
חזור לרופא היחידה
בצע את הצילום וכן בקש הפניה לאנדוקרינולוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית