הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בתקופת התבגורת

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני רוצה לצאת לחיטוב בזמן הקרוב, אבל שמעתי בעבר שזה לא ממש בריא לחטב בתקופת ההתבגרות (~12-21~) בגלל שהגוף מתפתח והוא צריך משאבים בשביל זה, ואני לא רוצה לפגוע בהתפתחות של הגוף שלי.

מה דעתכם?
יש מחקרים בנושא?
@Moshe @SweetBamba

הכל תלוי במצב האינדיבידואלי שלך
בן כמה אתה?
כמה שוקל?
אחוזי שומן?
באם עלית או ירדת במשקל הגוף באופן קיצוני בעת האחרונה?
כיצד נראה אורח החיים הכללי שלך (פעילות שוטפת, אימונים, חיי חברה, לימודים וכד')?

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במצב האינדיבידואלי שלך
בן כמה אתה? 16
כמה שוקל? 70
אחוזי שומן? מעריך 16%
באם עלית או ירדת במשקל הגוף באופן קיצוני בעת האחרונה?
לא ממש, הרצתי את המסה לא טוב, לא הקפדתי על תזונה והיו תקופות שירדתי ותקופות שעליתי, עכשיו אני בתקופה שירדתי קצת (אפילו שזה מסה), ניתן לראות זאת בגרף פה על העליה האיטית והלא (תסמן רק משקל גוף) אחידה: The Road to Magnificent Gainz
מכוון להקפיד לאכול טוב גם בחיטוב וגם במסה הקרובים. 😃

כיצד נראה אורח החיים הכללי שלך (פעילות שוטפת, אימונים, חיי חברה, לימודים וכד')
פעילות שוטפת: משתנה משבוע לשבוע, כרגע לא יוצא יותר מדי מהבית אבל מעוד כמה שבועות זה ישתנה, לכן אני מתכנן לחשב לשבועות שונים לפי IIFYM
אימונים:במסה היה 3 פעמים בשבוע, סקוואט ודדליפט ברמה של מתחיל, מתכנן להמשיך SS במסה שתבוא אחרי החיטוב.
לחיצות ברמה של ההתחלה של טקסס.
לא שותה/מעשן
לימודים מתחיל אינטנסיבי בעוד כמה שבועות.

?

בגדול המצב שלי באימונים (כולל משקלי עבודה): ייעוץ - תוכנית אימונים לחיטוב, משקלי עבודה נמוכים

מה דעתך? @Daniel Barack

נערך לאחרונה:
תשמע אני רק רוצה לתת לך משהו לחשוב עליו כל הדיבורים האלו על חיטוב מזיק בגיל צעיר זה סטיגמות שנכנסו לך לראש ע"י הורים חברים וכו'
תן לי להסביר לך משהו שכנראה לא שמת לב אליו אף אחד לא אומר לך לעשות חיטוב דל פחמימה או חיטוב קיצוני כלשהו אתה לא חייב להתחטב ברמה של החברה שאתה רואה סרטונים שלהם ביטיוב(אם אלו הציפיות שלך שכח מזה) ככה שקצת חיטוב(להתחיל לעקוב אחרי האוכל שלך כמו שצריך,להתחיל לעשות אירובי כמו שצריך,להיות קפדן על 8 שעות שינה מינימום ולהוריד קצת בפחמימה) לא יזיק לך זה בטוח כל עוד אתה עושה את זה כמו שצריך כמובן ועוד משהו חשוב שתדע כרגע רוב בני הנוער שאתה מכיר ואני מוכן לשים כסף על זה אוכלים/יושנים הרבה יותר גרוע ממך ושלא נדבר בכלל על האלו ששותים ומעשנים אבל זה עזוב כי יכול להיות שזה קצת מוגזם אבל כרגע רוב החברים שלך או שאוכלים יותר מידי ולא באמת צריכים את זה(והרוב ג'אנק כן?) או שהם האלו שלא אוכלים קמים בבוקר שותים שוקו הולכים לבית ספר אוכלים כריך עם שוקולד גם שם ואז אולי בצהריים אוכלים איזה שניצל מטוגן עם פסטה ושלא נדבר על צריכת ירקות וכו' ואני עוד יכול להמשיך לפרט ככה שקצת חיטוב כל עוד אין לך ציפיות יותר מידי גבוהות בירידה של אחוזי שומן לדעתי יעשה לך רק טוב או לפחות לא יזיק לך זה בטוח.
מקווה שעזרתי

כמו ש @_istyle_ כתב אתה תראה שבאכילה "בריאה" לא מגיעים כל כך מהר לכמות קלות גבוהה
תאכל מספיק חלבון, שומן איכותי ומספיק פחמימות בשביל להיות שבע תוך כדי שאתה מתאמן טוב ואתה תראה תוצאות גם בלי לחיות על 1500 קלוריות

כמו ש @_istyle_ כתב אתה תראה שבאכילה "בריאה" לא מגיעים כל כך מהר לכמות קלות גבוהה
תאכל מספיק חלבון, שומן איכותי ומספיק פחמימות בשביל להיות שבע תוך כדי שאתה מתאמן טוב ואתה תראה תוצאות גם בלי לחיות על 1500 קלוריות

שאגב לדעתי 1500 קלוריות ביום זה לא כזה רעב... זה הכל תלוי בהרגלים.

כמו שנאמר מעלי, תקפיד יותר על תפריט מאוזן (בינתיים לא מוצא סיבה לגרעון קלורי או לIIFYM), מנוחה, אירובי ואימונים עצימים. כנראה ויהיה שיפור כללי ולאחר זמן מה תחליט אם אתה מעוניין להיכנס לחיטוב. במידה וכן כמובן ויהיה חכם לבצע חיטוב קל בגרעון נמוך

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר מעלי, תקפיד יותר על תפריט מאוזן (בינתיים לא מוצא סיבה לגרעון קלורי או לIIFYM), מנוחה, אירובי ואימונים עצימים. כנראה ויהיה שיפור כללי ולאחר זמן מה תחליט אם אתה מעוניין להיכנס לחיטוב. במידה וכן כמובן ויהיה חכם לבצע חיטוב קל בגרעון נמוך
אז כרגע לעשות ~שבוע/שבועיים בנטרלי?

• פותח/ת השרשור
ליותר זמן, כדי לקבל אינדיקציה איכותית יותר. שלושה שבועות נראה הגיוני
ואחרי ה3 שבועות, מה תהיה אינדיקציה לאם להמשיך עם הנטרלי?
התקדמות באימונים? (בתוכנית של החיטוב שמורן המליץ)
כמה ירידה במשקל?

ואחרי ה3 שבועות, מה תהיה אינדיקציה לאם להמשיך עם הנטרלי?
התקדמות באימונים? (בתוכנית של החיטוב שמורן המליץ)
כמה ירידה במשקל?
לדעתי הכי ריאלי זה שתעדכן לגבי מצבך בעוד 3 שבועות. משם והלאה יהיה קל להכווין אותך להמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית