ייעוץ קלן וחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אני בחיטוב כמה חודשים וכבר נמצא באזור ה10%,שוקל 81ק"ג 1.73.
נמצא על 1800ק"ל, 50-80ג' פחמימה,חלבון 170 והשאר שומן.
רוצה להתחיל עם קלן למשך חודש,בעיקר כדי למושך את החיטוב עוד מבלי להגדיל את הגירעון ובעיקר כדי לא לרדת יותר בכוח(מנסיוני האישי,קלן עוזר בכך).
ברור לי שבקלן אין צורך להעמיס ושאלתי היא האם בתקופת השימוש בקלן(לחודש)אוכל להעלות את הפחמימה לאזור ה120-150 וכמובן לשמור על גירעון,אולי אף להגדיל אותו מעט?
@Daniel Barack
@White Walker

אני בחיטוב כמה חודשים וכבר נמצא באזור ה10%,שוקל 81ק"ג 1.73.
נמצא על 1800ק"ל, 50-80ג' פחמימה,חלבון 170 והשאר שומן.
רוצה להתחיל עם קלן למשך חודש,בעיקר כדי למושך את החיטוב עוד מבלי להגדיל את הגירעון ובעיקר כדי לא לרדת יותר בכוח(מנסיוני האישי,קלן עוזר בכך).
ברור לי שבקלן אין צורך להעמיס ושאלתי היא האם בתקופת השימוש בקלן(לחודש)אוכל להעלות את הפחמימה לאזור ה120-150 וכמובן לשמור על גירעון,אולי אף להגדיל אותו מעט?
@Daniel Barack
@White Walker
אם אתה כבר בדל פחמימה, תישאר שם אם אתה רוצה לשלב קלן, כי במצב זה הוא הכי יעיל. אתה יכול להעלות מעט את הפחמימה לאיזור ה80-90 קבוע ליום (לא להגיע למשל ל-50).

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר בדל פחמימה, תישאר שם אם אתה רוצה לשלב קלן, כי במצב זה הוא הכי יעיל. אתה יכול להעלות מעט את הפחמימה לאיזור ה80-90 קבוע ליום (לא להגיע למשל ל-50).

כלומר לא יותר מ100 בכל מקרה וללא העמסות למשך חודש בשורה התחתונה?

• פותח/ת השרשור
כן אפשרי. העיקר לא העמסה על קלן
בזמן תקופת השימוש בקלן בעצם אין צורך בהעמסות כי. . אין צורך במילוי מאגרי גליקוגן?ומה לגבי "דחיפה הורמונלית" לאותם הורמונים הקשורים לחילוף החומרים וכד',שלא יישחקו במהלך הדיאטה?

בזמן תקופת השימוש בקלן בעצם אין צורך בהעמסות כי. . אין צורך במילוי מאגרי גליקוגן?ומה לגבי "דחיפה הורמונלית" לאותם הורמונים הקשורים לחילוף החומרים וכד',שלא יישחקו במהלך הדיאטה?
יכול להיות שכן, אבל קלן עובד איכותית יותר כאשר הגוף נמצא בקיטוזיס. ביצוע העמסות לעיתים תדירות עלול להוציא, אפילו זמנית, את הגוף ממצב קיטוזיס. במצב זה של צריכת קלן במקביל, האפקטיביות שלו פוחתת. כמובן וניתן להעמיס ולהשתמש בקלן - להחלטתך. אני מעדיף להיות חזק מנטאלית ולא להעמיס בזמן שימוש בקלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית