הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתפסו לי שרירים בגב העליון, ברמה כואבת תמידית

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז נתפסו לי השרירים בגב העליוו, ברמה שאי אפשר להתאמן, וכואבות לי פעולות בסיסיות, להתכופף קשה.

השרירים על פי התמונה הזו (רק צד ימין תפוס) :

55159

55160

הTeres Major
Teres Minor
ובצדדים לידם הכנפיים

יש הצעות מה לעשות ?
בנוסף כואב לי מאוד שאני עושה אפצי, בדרך כלל לא מצליח לעשות אבל עכשיו עשיתי והרגשתי שהצלעות שלי בגב מתפרקות, בנוסף כואב לי מאוד שאני נושם עמוק.

נערך לאחרונה:
התמונות לא עובדות.
אני מכיר את המקרה. כנראה נתפס לך בשורש השכמה ומשם זה מוקרן לחלקים נוספים בגב.

• פותח/ת השרשור
התמונות לא עובדות.
אני מכיר את המקרה. כנראה נתפס לך בשורש השכמה ומשם זה מוקרן לחלקים נוספים בגב.
כואב במהלך נשימה זה כאב תקין ורגיל כשנתפס הגב בצורה כזאת ? כואב לי באיזור הצלעות בערך במרכז פלג גוף העליון בצידו הימני של הגב כשאני נושם עמוק. אני מקווה שזה רק נתפס ולא משהו שונה.
תודה

כואב במהלך נשימה זה כאב תקין ורגיל כשנתפס הגב בצורה כזאת ? כואב לי באיזור הצלעות בערך במרכז פלג גוף העליון בצידו הימני של הגב כשאני נושם עמוק. אני מקווה שזה רק נתפס ולא משהו שונה.
תודה
אני לא יודע לתת לך אבחון מדויק דרך האינטרנט מהסיבות הברורות לנו ככה שאני מציע לך ללכת לפיזיותרפיסט.
אם לא מדובר בפציעה חמורה אז כן, הכאב תקין. ברגע שנצבט שם משהו בשורש השכמה זה מקרין לשאר הגב ומפריע אפילו בנשימה.
קרה לי מקרה דומה שבוע שעבר. 2-3 טיפולי פיזיותרפיה יפתרו את הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית