טוב אז אני מתאמן כבר 9 חודשים אבל רק עכשיו מתחיל לעשות את התרגילים החשובים כמו הדדליפט והסקוואט והפרס (בנץ אני עושה).
אז בעיקרון המטרה היא להתקדם במשקלים בתרגילים המורכבים כדי לעלות במסת שריר בצורה אופטימלית
ראיתי את התוכנית הזאת ורציתי לשאול כמה דברים:
1) אם אני יתקדם בדדליפט ובסקוואט ובפרס אבל בבנץ אני כבר לא יתקדם באופן רציף כי אני עושה אותו לאורך זמן והגעתי למשקל גוף בו (67.5) זה לא ייצור חוסר פרופרציה מבחינת המשקלים?
2) החזה עובד בתוכנית רק פעמיים בשבוע. זה מספיק? אני אוכל להעלות משקלים ככה?
3) יוצא שהכתפיים עובדות רק פעם אחת בשבוע בa2 בפרס כי ב a1 יש הנפה לצדדים וזה לא תרגיל שממש אפקטיבי לכתפיים. זה מספיק? אני אוכל להעלות משקלים בפרס באופן רציף אם אני יעשה אותו רק פעם בשבוע?
4) התוכנית צריכה להיות ככה נכון? a1xa2xa1xx וחוזר חלילה
או שאמור להיות רוטציה ופעם זה יהיה 2 אימונים של a1 ופעם 2 אימונים של a2? (מקווה שהבנתם אותי)
התוכנית:
FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח עם משקל 3X6 (פה רשום לעשות מקסימום חזרות אבל המקסימום שלי יחסית גבוה אז אני מעדיף לעבוד עם משקל ל6 חזרות)
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
כפיפות בטן 3X15
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8 (מעדיף לג פרס ואם אפשר לשנות פה ללאנגים זה בכלל יותר יתאים לי)
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10
פשיטות גו 3X12
אז בעיקרון המטרה היא להתקדם במשקלים בתרגילים המורכבים כדי לעלות במסת שריר בצורה אופטימלית
ראיתי את התוכנית הזאת ורציתי לשאול כמה דברים:
1) אם אני יתקדם בדדליפט ובסקוואט ובפרס אבל בבנץ אני כבר לא יתקדם באופן רציף כי אני עושה אותו לאורך זמן והגעתי למשקל גוף בו (67.5) זה לא ייצור חוסר פרופרציה מבחינת המשקלים?
2) החזה עובד בתוכנית רק פעמיים בשבוע. זה מספיק? אני אוכל להעלות משקלים ככה?
3) יוצא שהכתפיים עובדות רק פעם אחת בשבוע בa2 בפרס כי ב a1 יש הנפה לצדדים וזה לא תרגיל שממש אפקטיבי לכתפיים. זה מספיק? אני אוכל להעלות משקלים בפרס באופן רציף אם אני יעשה אותו רק פעם בשבוע?
4) התוכנית צריכה להיות ככה נכון? a1xa2xa1xx וחוזר חלילה
או שאמור להיות רוטציה ופעם זה יהיה 2 אימונים של a1 ופעם 2 אימונים של a2? (מקווה שהבנתם אותי)
התוכנית:
FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח עם משקל 3X6 (פה רשום לעשות מקסימום חזרות אבל המקסימום שלי יחסית גבוה אז אני מעדיף לעבוד עם משקל ל6 חזרות)
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
כפיפות בטן 3X15
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8 (מעדיף לג פרס ואם אפשר לשנות פה ללאנגים זה בכלל יותר יתאים לי)
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10
פשיטות גו 3X12