הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
קטונתי מחוכמתכם המופלגת.
כל אחד זכאי שתהיה לו דעה, ואני מכבד את שלך ומבין אותה, אך עם זאת מחליט להשאר ולדבוק בשלי.

אותו ד-ב-ר.

אתה כן מבין אבל, שאם לבחורה יש דעה שונה משלך לגבי סקס, אז יוצא שאתה סתם מסווג אותה כ"יכולה להיות לא נאמנה" בגלל הדעה שלך, כן?

אנחנו אחד של השנייה.
זוג זה שני אינדיבידואלים ששייכים לעצמם ,שבוחרים להיות יחד, ולא שני אנשים ששייכים אחד לשני.

אתה גבר, בגלל זה אתה אומר שצריך להפסיק את זה. אבל אישה רוצה להיות שייכת לגבר, והיא רוצה להתמסר לגבר.

אני די בטוח שבעידן המודרני נשים יעדיפו לא להיחשב כחפץ, ולא להיות "משוייכות" לגבר.

אני די בטוח שבעידן המודרני נשים יעדיפו לא להיחשב כחפץ, ולא להיות "משוייכות" לגבר.

זה שיש אופנה כיום להיות "שווה" לגבר זה לא אומר שהפסיכולוגיה הנשית השתנתה, הן עדיין אותו דבר כמו שהן היו תמיד רק שמושפעות מהמדיה ומהפמיניזם המטומטם. מה שהן רוצות אולי השתנה אבל מה שהן צריכות תמיד ישאר אותו דבר.

זה שיש אופנה כיום להיות "שווה" לגבר זה לא אומר שהפסיכולוגיה הנשית השתנתה, הן עדיין אותו דבר כמו שהן היו תמיד רק שמושפעות מהמדיה ומהפמיניזם המטומטם. מה שהן רוצות אולי השתנה אבל מה שהן צריכות תמיד ישאר אותו דבר.
אני מבין שעשית מחקר בנושא? שתף אותי מאיפה הידע העשיר במה נשים צריכות\רוצות.

ספרים, ניסיון אישי, ניסיון של אחרים, מה שאני רואה מסביב. כל זה נמצא מסביבך.
יש הבדל בין אנשים תלותיים לבין כאלה שרוצים להיות משוייכים.
בסוריה מתקיים שוק עבדים ושפחות, שם הנשים בהחלט משוייכות לגברים.

יש הבדל בין אנשים תלותיים לבין כאלה שרוצים להיות משוייכים.
בסוריה מתקיים שוק עבדים ושפחות, שם הנשים בהחלט משוייכות לגברים.

לאא.. אני לא מתכוון באמת לכך שהן רוצות להיות חפץ כמו אצל הערבים, זו קיצוניות. אבל הן כן רוצות שיהיה לידן גבר שהוא יהיה זה שמחליט אבל שידע להתייחס אליהן ככה שהן ירגישו בנוח עם זה שהוא המחליט. ז"א בלי להשפיל וכאלה.

לאא.. אני לא מתכוון באמת לכך שהן רוצות להיות חפץ כמו אצל הערבים
אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את הדעות החשוכות האלה, מצטער.
באף עדה, באף תרבות תהיה בטוח שאף אשה לא מעוניינת להיות חפץ!

אתה כותב דברים שאתה חושב שהם נכונים מתוך "ניסיון" וחושב שעצם העובדה שאתה כותב אותם הם נכונים, אבל הם לא.
הנה אחלה סרט אגב, בול בשבילך.

טוב. שכל אחד ישאר בדעתו. אחלה סרט אגב, ראיתי אותו. והוא לא סותר את מה שאני אומר.

"קטונתי, אני פשוט אשאר בדעה שלי".
האם אתה מסכים שההתניה שאלי מציג מייצגת את הפטריארכיה השלטת?

תוקף הטענה שלו הוא מה שמייצר את המציאות שהוא מדבר עליה, משום שהחברה מצווה על האישה איפוק, ולכן:
אם אישה היא מינית במיוחד = היא בעלת פחות עכבות מרעותה = יותר מועדת לפורענות

האם אתה מסכים שההתניה שאלי מציג מייצגת את הפטריארכיה השלטת?

תוקף הטענה שלו הוא מה שמייצר את המציאות שהוא מדבר עליה, משום שהחברה מצווה על האישה איפוק, ולכן:
אם אישה היא מינית במיוחד = היא בעלת פחות עכבות מרעותה = יותר מועדת לפורענות
בהחלט, הכוונה שלי הייתה עדות לאיפוק בבחורה ובנוסף רמת קרבה שהיא רוכשת במהירות מסויימת לפרטנר.

הטבע ברא את הגבר כך שיפזר את הזרע שלו כמה שיותר, ובגלל זה גבר שואף תמיד לחופש, ולכן הוא רוצה לזיין כמה שיותר נשים ומתקשה להתאהב בבחורה.
והבחורה נבראה כך שהיא נמשכת לגבר כמה שיותר חזק כי היא רוצה שהוא יקח עליה חסות וידאג לה, ולכן אומרים שבחורה שאוהבת באמת לא רואה אף גבר אחר ממטר (זה קורה במידה והגבר שלה מתנהג כמו גבר ועושה למענה את מה שהוא אמור לעשות למענה בתכלס)

וזה מוביל למסקנה -> בחורה שנותנת לכל אחד זה שווה ערך לגבר שמתאהב בכל אחת, ובמילים אחרות זה פשוט לא מושך, ומשדר תלותיות וחולשה.
למה? כי כמו שלגבר אין סיבה להתאהב בכל אחת, ככה לבחורה אין סיבה לתת לכל אחד. (זה נוגד את הטבע של היצורים האלה)

ולכן זה לא שהחברה מצווה על נשים איפוק, זה פשוט שאם מסביבך יתהלכו בחורות שנותנות לכל אחד אז אתה כגבר לא תוכל להישאר עם אף אחת מהן, אתה תזיין ותזיין ועם הבחורות אף אחד לא ירצה להישאר. זה למה הכל מתנהל כמו שהוא מתנהל.

לא יודע מה איתכם, אני מאמין בזה, וזה מאוד הגיוני..

הטבע ברא את הגבר כך שיפזר את הזרע שלו כמה שיותר, ובגלל זה גבר שואף תמיד לחופש, ולכן הוא רוצה לזיין כמה שיותר נשים ומתקשה להתאהב בבחורה.
והבחורה נבראה כך שהיא נמשכת לגבר כמה שיותר חזק כי היא רוצה שהוא יקח עליה חסות וידאג לה, ולכן אומרים שבחורה שאוהבת באמת לא רואה אף גבר אחר ממטר (זה קורה במידה והגבר שלה מתנהג כמו גבר ועושה למענה את מה שהוא אמור לעשות למענה בתכלס)

וזה מוביל למסקנה -> בחורה שנותנת לכל אחד זה שווה ערך לגבר שמתאהב בכל אחת, ובמילים אחרות זה פשוט לא מושך, ומשדר תלותיות וחולשה.
למה? כי כמו שלגבר אין סיבה להתאהב בכל אחת, ככה לבחורה אין סיבה לתת לכל אחד. (זה נוגד את הטבע של היצורים האלה)

ולכן זה לא שהחברה מצווה על נשים איפוק, זה פשוט שאם מסביבך יתהלכו בחורות שנותנות לכל אחד אז אתה כגבר לא תוכל להישאר עם אף אחת מהן, אתה תזיין ותזיין ועם הבחורות אף אחד לא ירצה להישאר. זה למה הכל מתנהל כמו שהוא מתנהל.

לא יודע מה איתכם, אני מאמין בזה, וזה מאוד הגיוני..

הטבע גם ברא דינוזאורים אבל אני לא רואה אותם מסתובבים פה היום , לפחות לא ברמת החייל....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית