עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני עושה העמסה בשישי ולמחרת בשבת עושה ריצה של חצי שעה (5 ק״מ) בעצימות בינונית האם באימונים של ימי ראשון ושני אני ״אהנה״ ממאגרים מלאים או שהריצה של שבת דיללה אותם משמעותית ?זה תלוי בעיקר באימונים האירובים שתעשה לאחר העמסה. אם לדוגמה תעשה שעה אירובי כל יום ישר לאחר העמסה, לאחר כיומיים הרבה לא ישאר
כןאם אני עושה העמסה בשישי ולמחרת בשבת עושה ריצה של חצי שעה (5 ק״מ) בעצימות בינונית האם באימונים של ימי ראשון ושני אני ״אהנה״ ממאגרים מלאים או שהריצה של שבת דיללה אותם משמעותית ?
כן אהנה ממאגרים או כן הריצה דיללה אותם משמעותית ?
שני חלקי המשפט נכוניםכן אהנה ממאגרים או כן הריצה דיללה אותם משמעותית ?
אז נראה לי עדיף יהיה להעמיס בשבת, ככה אהנה ממאגרים מלאים באימון של ראשון ושני.מאגרי הגליקוגן יהיו מלאים יותר במידה מסויימת מאשר ביתר זמן החיטוב לצד העובדה כי ריצה תעזור לדלל אותם מהר בחזרה למצב שהיה לפני ההעמסה
הריקון יהיה מכל הגוף, אבל עשוי להיות לא באותו השיעור, כפונקציה של האימון שבוצעאז נראה לי עדיף יהיה להעמיס בשבת, ככה אהנה ממאגרים מלאים באימון של ראשון ושני.
דרך אגב , ריצה של 30 דקות אמורה לרוקן מאגרי גליקוגן בשרירים כמו גב, חזה וכו׳?
כן זה בטוח, סתם תהיתי אם כדאי לי להעמיס בשישי ולרוץ בשבת או לרוץ בשישי ולהעמיס בשבת.הריקון יהיה מכל הגוף, אבל עשוי להיות לא באותו השיעור, כפונקציה של האימון שבוצע
בכל מקרה, מלבד אירובי, אני מניח שאתה מתאמן גם כוח. אימון כוח יגרום לדילול יותר שווה
בשורה התחתונה, כך או כך, המאגרים ישובו להיות מדוללים כמה ימים לאחר העמסה והחזרה לשגרת האימונים והתפריט