כשאני מבצע בנץ' פרס, בסט הראשון אני עושה 90*8 בסבבה שלי, ואז בסט הבא כשאני מתחיל את הסט, בד"כ ה-4 חזרות הראשונות אני מעיף בלי להרגיש בכלל.. ואז פתאום בחזרה ה-5 אני מרגיש שזה נהיה ממש ממש קשה ואני מוצא את עצמי מסיים עם 6 חזרות, למרות שהייתי די בטוח במהלך הסט שאני עומד לבצע 8. בסט הבא אני מוריד ל-85 וגם כן מבצע רק 6 חזרות למרות שהורדתי במשקל, ושוב ציפיתי לבצע 8 חזרות. ובסט האחרון למרות שהורדתי ל-80, ובטח ובטח ציפיתי להגיע ל-8 חזרות, גם כן הצלחתי רק 6 חזרות.
מאז החזרה למסה (לפני כחודש וחצי) התחלתי תוכנית אימונים חדשה, ABCD, כאשר אני עובד על הטרייספס רק 3 סטים בשבוע. יש לי טרייספס די חזק (אני מבצע סטים של לחיצה צרפתית עם 20 קילו כל צד לצורך השוואה) כך שאני לא יודע איך זה קשור, אבל אני די בטוח שזה קשור למה אני מרגיש את המאמץ במהלך ואחרי הבנץ'.
דעתכם?
מאז החזרה למסה (לפני כחודש וחצי) התחלתי תוכנית אימונים חדשה, ABCD, כאשר אני עובד על הטרייספס רק 3 סטים בשבוע. יש לי טרייספס די חזק (אני מבצע סטים של לחיצה צרפתית עם 20 קילו כל צד לצורך השוואה) כך שאני לא יודע איך זה קשור, אבל אני די בטוח שזה קשור למה אני מרגיש את המאמץ במהלך ואחרי הבנץ'.
דעתכם?