הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מהתרגילים האלה עובד על המפשעה?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
בנץ' פרס
מתח
כפיפות בטן
hammer curls

התחילו לי כאבים צד ימין כזה של המפשעעה אז אני מנסה לפענח איזה תרגיל עובד על זה כדאי לא לעשות אותו , יש מצב זה המתח ?

אף אחד מהם לא עובד על המפשעה
מה שיש לך כנראה נוצר ממשהו אחר, או שאתה עושה אחד מהתרגילים האלה בצורה ממש ממש לא נכונה
ודרך אגב, אם זו תוכנית האימונים שלך, אז היא ממש לא טובה

• פותח/ת השרשור
אף אחד מהם לא עובד על המפשעה
מה שיש לך כנראה נוצר ממשהו אחר, או שאתה עושה אחד מהתרגילים האלה בצורה ממש ממש לא נכונה
ודרך אגב, אם זו תוכנית האימונים שלך, אז היא ממש לא טובה

אולי מתרגיל בטן כלשהו אני עושה עוד טיפה לפעמים..

אבל אני מרגיש תכאב מקצין קצת בזמן שאני עושה מתח ושמתי משקולת ממש מתחת למפשעה בין הרגליים של 10 קילו אז אני חושב שקרה משהו בגלל זה .. יכול להיות ?

כפיפות בטם מערבות את כופפי הירך - שאכן קרובים למפשעה.

אבל אני חושב שתרגילים כמו סקוואט או לאנג'ים עלולים להוות כאבים באיזורים אלו יותר מכפיפות בטן

• פותח/ת השרשור
כפיפות בטם מערבות את כופפי הירך - שאכן קרובים למפשעה.

אבל אני חושב שתרגילים כמו סקוואט או לאנג'ים עלולים להוות כאבים באיזורים אלו יותר מכפיפות בטן
לא עושה אותם אבל ..
תגיד יש מצב שזה בגלל המשקולת של ה10 קילו שאני שם מתחת למפשעה בזמן מתח ?

איזה סוג משקולת אתה שם ואיך? (הכוונה אם זה פלאטה או דאמבל, ואם אתה מחזיק אותה עם הרגליים, או חבל או משהו אחר)

• פותח/ת השרשור
איזה סוג משקולת אתה שם ואיך? (הכוונה אם זה פלאטה או דאמבל, ואם אתה מחזיק אותה עם הרגליים, או חבל או משהו אחר)
משקולת יד דאמבל שם אותה בין הרגליים ומחזיק כזה עם היריכיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית