עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. באט וינק זו בעיה מכנית לרוב, אם זה מתחיל לך במשקל מסויים זו אומר או שהטכניקה שלך נפגעת מהמשקל הגבוה ואז רואים את הבאט וינק, או שהגב ושרירי הליבה שלך פשוט לא מחזיקים את המשקל
2. אני מניח שאפשר לשים חגורה כבר במשקל הזה, אבל אם אתה יכול תנסה למשוך עוד טיפה בלי
אתה פותח מספיק את הברכיים בירידה? ואיך אתה עומד? אתה מסובב את כפות הרגלים לצדדים?
הכפול רגליים טיפה בזווית החוצה פותח מספיק ויש חי כאב שמגיע יום אחרי בסקוואט בחיבור בין הגוף לרגל שמאל יודעים משהו?אתה פותח מספיק את הברכיים בירידה? ואיך אתה עומד? אתה מסובב את כפות הרגלים לצדדים?
אולי העמידה שלך לא נוחה לך, נסה לשחק איתה קצת.הכפול רגליים טיפה בזווית החוצה פותח מספיק ויש חי כאב שמגיע יום אחרי בסקוואט בחיבור בין הגוף לרגל שמאל יודעים משהו?
אם תעלה סרטון נוכל לבחון טוב יותר את בעיות הטכניקה שלך1. באט ווינק לא מצליח לסדר את זה למישהו יש טיפים ברגע שאני עובר את ה80 קילו מתחיל לי
תדאג להוציא חזה החוצה בזמן הירידה, הקיו הזה עזר לי לעבוד על הבאט ווינק.1. באט ווינק לא מצליח לסדר את זה למישהו יש טיפים ברגע שאני עובר את ה80 קילו מתחיל לי
כל עוד הטכניקה טובה, תשים אם אתה מרגיש שהיא עוזרת לך.2. ממתי לשים חגורה אני שוקל 65 (השתמשתי עכשיו עשיתי 90 קילו)