הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
1. באט ווינק לא מצליח לסדר את זה למישהו יש טיפים ברגע שאני עובר את ה80 קילו מתחיל לי
2. ממתי לשים חגורה אני שוקל 65 (השתמשתי עכשיו עשיתי 90 קילו)

1. באט וינק זו בעיה מכנית לרוב, אם זה מתחיל לך במשקל מסויים זו אומר או שהטכניקה שלך נפגעת מהמשקל הגבוה ואז רואים את הבאט וינק, או שהגב ושרירי הליבה שלך פשוט לא מחזיקים את המשקל
2. אני מניח שאפשר לשים חגורה כבר במשקל הזה, אבל אם אתה יכול תנסה למשוך עוד טיפה בלי

• פותח/ת השרשור
1. באט וינק זו בעיה מכנית לרוב, אם זה מתחיל לך במשקל מסויים זו אומר או שהטכניקה שלך נפגעת מהמשקל הגבוה ואז רואים את הבאט וינק, או שהגב ושרירי הליבה שלך פשוט לא מחזיקים את המשקל
2. אני מניח שאפשר לשים חגורה כבר במשקל הזה, אבל אם אתה יכול תנסה למשוך עוד טיפה בלי

אתה פותח מספיק את הברכיים בירידה? ואיך אתה עומד? אתה מסובב את כפות הרגלים לצדדים?
אתה פותח מספיק את הברכיים בירידה? ואיך אתה עומד? אתה מסובב את כפות הרגלים לצדדים?
הכפול רגליים טיפה בזווית החוצה פותח מספיק ויש חי כאב שמגיע יום אחרי בסקוואט בחיבור בין הגוף לרגל שמאל יודעים משהו?

1. באט ווינק לא מצליח לסדר את זה למישהו יש טיפים ברגע שאני עובר את ה80 קילו מתחיל לי
תדאג להוציא חזה החוצה בזמן הירידה, הקיו הזה עזר לי לעבוד על הבאט ווינק.

2. ממתי לשים חגורה אני שוקל 65 (השתמשתי עכשיו עשיתי 90 קילו)
כל עוד הטכניקה טובה, תשים אם אתה מרגיש שהיא עוזרת לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית