הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב עליון עקום בדדליפט

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
בזמן האחרון אני שם לב שהגב העליון שלי מתעגל יותר מדי בדדליפט וזה מטריף אותי.. היום הסתכלתי על הPR שלי ל3 חזרות ואמרתי , מה לעזאזל אני עושה ? איך אני נותן לטכניקה שלי להתפקשש ככה ? הגב העליון שלי התעגל ממש .. אני חושב שלא חשבתי על זה בגלל שהייתי כל כך ברייג' על הPR הזה אבל עדיין אני מפחד שהקטע של הגב העליון שאני מנסה להשאיר כמה שיותר ישר ידפוק לי את כל ההתקדמות שלי בדדליפט

סרטון לדוגמה

מה זו החגורה הזו?..
וסרטון פרונטלי?, ברצינות?

בלי קשר, תוציא חזה לפני כול הרמה.

• פותח/ת השרשור
מה זו החגורה הזו?..
וסרטון פרונטלי?, ברצינות?

בלי קשר, תוציא חזה לפני כול הרמה.
אין לי חגורה עד שאני חוזר לארץ וקונה משוהם זה מה שאני צריך להסתדר איתו לגבי הזווית , ניסיתי שעה למצוא שם משהו נורמאלי , זה המקום היחידי שיכלתי להעמיד בו תפאלפון.. להוציא את החזה כמה שאני יכול ?

תוריד ת'כפפות האלה אתה לא הולך ל-"פרום". גם מגני הברכיים לא תורמים בכלום.

המשיכה של המוט צריכה להיעשות במקביל ללחיצה של הרגליים, לא הבנת את התרגיל. מתפלא שלא נשבר לך הגב.

תעבור שוב על סרטונים ותלמד להבא.

• פותח/ת השרשור
בתחילת ההרמה תוציא חזה, זה שומר על גב מכווץ וישר.

תוריד ת'כפפות האלה אתה לא הולך ל-"פרום". גם מגני הברכיים לא תורמים בכלום.

המשיכה של המוט צריכה להיעשות במקביל ללחיצה של הרגליים, לא הבנת את התרגיל. מתפלא שלא נשבר לך הגב.

תעבור שוב על סרטונים ותלמד להבא.
אסור מגנזיום במכון -_- אז אני צריך לדדלפט עם הכפפות המפגרות האלה, זה רק בליפט הספציפי הזה שיצא טכניקה על הפנים .. אני חייב לעבור על הקטע הזה עוד פעם

ניסית מגנזיום נוזלי ? אומנם זה עדיין מלכלך אבל פחות מקובייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית