הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רמת BCAA בתוספי תזונה מוכרים - בדיקות מעבדה וכישלונות

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
נמצא כי רמת ה BCAA בתוספי תזונה שונים אינה כפי שתואר על התווית. אז פעם הבאה כשאתם חושבים על לרכוש תוסף תזונה כזה או אחר תבדקו טוב שיש לו בדיקות מעבדה/בדיקה ממעבדה צד ג'.

תוספים שנכשלו בבדיקת מעבדה ונמצאה בהן כמות נמוכה משמעותית של BCAA:
1. אופטימום נוטרישן (חלבון גולד וחלבון היידרו)
2. סינטה 6
3. מאסל מילק
4. חלבון ISOFLEX
ועוד.

למידע נוסף:
Muscle Milk, Syntha 6, Isoflex, Cellucor, and Optimum Nutrition’s Proteins Tested for BCAA Content…

מעניין מה הסיבה שאופטימום - חברה עולמית מובילה מרשה לעצמה ליפול בבדיקות מעבדה כאלו. (הם מודעים לכך?)

דרך אגב, יש בדיקות מעבדה עדכניות על כמות החלבון באבקות? (ולא של labdoor, המערכת השוואה שלהם לא משהו בכלל)

יש חברות נוספות חוץ מ-BPI שעושות בדיקת מעבדה צד ג'?

מעניין מה הסיבה שאופטימום - חברה עולמית מובילה מרשה לעצמה ליפול בבדיקות מעבדה כאלו. (הם מודעים לכך?)

דרך אגב, יש בדיקות מעבדה עדכניות על כמות החלבון באבקות? (ולא של labdoor, המערכת השוואה שלהם לא משהו בכלל)

יש חברות נוספות חוץ מ-BPI שעושות בדיקת מעבדה צד ג'?
גם BPI נופלת לדוגמה ב-BCAA שלהם יש בו איזה 2 גרם לעומת ה-5 שהם טוענים במנה..

מפתיע שאופטימום נכשלו , לא רוצה לחשוב מה יקרה בבדיקת רמת החלבון שלהם במנה... הם מבטיחים 24 גרם חלבון , לא אתפלא אם יש 18

גם BPI נופלת לדוגמה ב-BCAA שלהם יש בו איזה 2 גרם לעומת ה-5 שהם טוענים במנה..
אתה מכיר בדיקות מעבדה או שאתה סתם מחרטט? תוכיח.

משום מה אני לא מופתע כי קשה לבדוק את זה אם אתה לא עובד במעבדה שמתעסקת עם העניין וזה חוסך המון כסף לחברות התוספים. כל מה שצריך זה להוסיף חלבון זול ואז רמת הBCAA תיהיה נמוכה יותר.

נמצא כי רמת ה BCAA בתוספי תזונה שונים אינה כפי שתואר על התווית. אז פעם הבאה כשאתם חושבים על לרכוש תוסף תזונה כזה או אחר תבדקו טוב שיש לו בדיקות מעבדה/בדיקה ממעבדה צד ג'.
האם לדעתך זאת סיבה מספיק טובה בכדיי להפסיק להשתמש בחלבון של אופטימום או שעכשיו אחרי פרסום התוצאות הם יקפידו יותר ?

אתה מכיר בדיקות מעבדה או שאתה סתם מחרטט? תוכיח.

משום מה אני לא מופתע כי קשה לבדוק את זה אם אתה לא עובד במעבדה שמתעסקת עם העניין וזה חוסך המון כסף לחברות התוספים. כל מה שצריך זה להוסיף חלבון זול ואז רמת הBCAA תיהיה נמוכה יותר.

הוא מתכוון לתוסף BCAA שלהם לא לחלבון שלהם עצמו
והוא מבסס את הטענה שלו על LABDOOR

BPI Sports Best BCAA Review

בתכלס המצגת הזו מציגה שיטת מדידה חדשה וזולה למצוא הרכב חלבון שהם הראו שמזייפת בבערך 10 אחוז מטה מהHPLC...

זה בסך הכל לפרק חלבון ולהוסיף לו אנזימים ,כמה שנים עד שזה יופץ ומעבדות כמו בקטוכם יוכלו לעשות את זה לכל חלבון.

האם לדעתך זאת סיבה מספיק טובה בכדיי להפסיק להשתמש בחלבון של אופטימום או שעכשיו אחרי פרסום התוצאות הם יקפידו יותר ?
הסיבה הכי טובה להפסיק איתם זה המחיר המופקע שאתה משלם עליהם בארץ (וזו סיבה מספיק טובה)
יש לך חלבונים בארץ אצל אמינושופ שגם עברו בדיקות מעבדה והם אמינים וטעימים ויחס גבוהה של חלבון (פיור,אקסטרים) שהמחרים עליהם הרבה פחות מהמותגים מחו"ל.

הסיבה הכי טובה להפסיק איתם זה המחיר המופקע שאתה משלם עליהם בארץ (וזו סיבה מספיק טובה)
יש לך חלבונים בארץ אצל אמינושופ שגם עברו בדיקות מעבדה והם אמינים וטעימים ויחס גבוהה של חלבון (פיור,אקסטרים) שהמחרים עליהם הרבה פחות מהמותגים מחו"ל.
סיבה לא רלוונטית עבורי, אני משלם עבור אופטימום סביבות 280-300 שקל

להזכירכם לפני כמה שנים פורסם בדיקת מעבדה של חלבון ISO100 של דיימטיז ובסוף זה התברר כשקר של חברה מתחרה, קשה לי להאמין שזה נכון במיוחד שאין את כל הבדיקה אלה רק חלק ממנה ובנוסף אין פה כמה חברות מתחרות שיש להם אינטרס עצום שדבר כזה יקרה וזה מגביר את החדש שלי,

אולי אני סתם רוצה להאמין שזה לא נכון כי אני אוהב את אופטימום אבל יש פה משהו מחשיד

זהו שמדובר על חוקרים שהציגו כנראה באיזה כנס שיטה חדשה לבדוק את הרכב חומצות האמינו של חלבון ,הם הראו בפוסטר שלפי שלוש בדיקות היא מדייקת עד כ90 אחוז יחסית לשיטה הסטנדרטית ואז הם בדקו את תוספי המזון הנמכרים ביותר.

אני חושב שזה אמין כי זו לא בדיקת מעבדה רגילה מטעם מישהו אלה בדיקה של כמה חוקרים שלא קשורים לאף אחד.

השיטה הרגילה שהיו משתמשים בה עד עכשיו לבדיקת הרכב של חלבון (HPLC) יקרה מאוד ודורשת ציוד שאין לכולם זאת יכולה להיות הסיבה שמבחינת חברות התוספים הן יכלו להוסיף חלבון זול לחלבון שלהם כי זה משהו שאי אפשר לזהות בבדיקה סטנדרטית במעבדה רגילה.

זהו שמדובר על חוקרים שהציגו כנראה באיזה כנס שיטה חדשה לבדוק את הרכב חומצות האמינו של חלבון ,הם הראו בפוסטר שלפי שלוש בדיקות היא מדייקת עד כ90 אחוז יחסית לשיטה הסטנדרטית ואז הם בדקו את תוספי המזון הנמכרים ביותר.

אני חושב שזה אמין כי זו לא בדיקת מעבדה רגילה מטעם מישהו אלה בדיקה של כמה חוקרים שלא קשורים לאף אחד.

השיטה הרגילה שהיו משתמשים בה עד עכשיו לבדיקת הרכב של חלבון (HPLC) יקרה מאוד ודורשת ציוד שאין לכולם זאת יכולה להיות הסיבה שמבחינת חברות התוספים הן יכלו להוסיף חלבון זול לחלבון שלהם כי זה משהו שאי אפשר לזהות בבדיקה סטנדרטית במעבדה רגילה.
בהנחה שאתה צורך אבקות חלבון האם תשנה משהו בהרגליך?

אני באמת לא יודע מה לעשות. אני חי על 4 סקופים ביום של איזו 100 אחרי שראיתי את זה אפילו בהם אני לא בוטח ,אם החברות הללו מרמות אז סביר שכולם מרמים. יש סיכוי שאני אעבור לחברה ישראלית (PURE). אני יודע שזה נשמע מעט לא אמין כי אני מנהל פה אבל במישל אני יחסית בוטח.

נראה לי שאני אנסה לבדוק אם יש מישהו שאני מכיר בקמפוס שיסכים לבדוק לי את התוספים שאני משתמש בהם...

בעקרון בNMR אפשר לבדוק כמות של שיירים של חומצות אמינו וזו בדיקה זולה ,אולי מישהו במעבדות הללו יהיה נחמד מספיק כדי לבדוק לי את זה.

נערך לאחרונה:
אני חי על 4 סקופים ביום של איזו 100 אחרי שראיתי את זה אפילו בהם אני לא בוטח ,אם החברות הללו מרמות אז סביר שכולם מרמים
עזוב אותך ברק תעבור לסטייקים, 2 דקות כל צד, מלח, פלפל, והכי חשוב -> זה עובר בדיקות מעבדה.

זהו שגם זה לא תמיד נכון כי מזריקים בו מים. עד שמצאתי סופר שהעוף בו לא נראה כמו ספוג...

העניין שסטייקים זה פחות נוח וקשה לסדר אותם עם הקלוריות ושאר הדברים בתפריט ,חלבון הוא אחלה כי קל לצרוך אותו בכל מצב והוא מפנה הרבה קלוריות למאכלים אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית