הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מסה בss

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
איזה מסה עדיף לעשות ב ss נקייה או מלוכלכת?

תתחיל מפלוס קלורי מתון, נגיד 300-400, כשהמשקלים נהיים מאתגרים תעלה את כמות הקלוריות בהדרגה.

אני אף פעם לא הבנתי מה הפואנטה לעלות הרבה בשומן העיקר שהמשקלי עבודה יעלו. אתה לא אמור לעלות יותר מ-300 גרם במשקל גוף בשבוע נתון. אם אתה כן, אתה עולה כנראה בשומן (בהנחה שזה מתרחש שבועיים-שלושה ברצף)

• פותח/ת השרשור
תתחיל מפלוס קלורי מתון, נגיד 300-400, כשהמשקלים נהיים מאתגרים תעלה את כמות הקלוריות בהדרגה.
אני אף פעם לא הבנתי מה הפואנטה לעלות הרבה בשומן העיקר שהמשקלי עבודה יעלו. אתה לא אמור לעלות יותר מ-300 גרם במשקל גוף בשבוע נתון. אם אתה כן, אתה עולה כנראה בשומן (בהנחה שזה מתרחש שבועיים-שלושה ברצף)
אוקיי תודה

מה יתן לך לעלות סתם שומן?
אם לגוף שלך יש נטייה לאגירת שומן כמובן שהייתי הולך על מאזן קלורי חיובי עדין על מנת לא לצבור שומן מיותר ואחר כך לשבור את הראש איך להוריד אותו.

• פותח/ת השרשור
מה יתן לך לעלות סתם שומן?
אם לגוף שלך יש נטייה לאגירת שומן כמובן שהייתי הולך על מאזן קלורי חיובי עדין על מנת לא לצבור שומן מיותר ואחר כך לשבור את הראש איך להוריד אותו.
זה מה שאני עושה אני כרגע על מאזן חיובי של +500 קלוריות

שוב השטות הזו?

• פותח/ת השרשור
כן אני כרגע על +500 וזאת רק ההתחלה המשקלים די נמוכים וקלים בינתיים ויש התקדמות של עד 5 קילו בדדליפט ובסקוואט ובבנץ ופרס כל אימון 2.5

Back
למעלה תחתית