הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון תפריט חיטוב

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
image.jpeg ה rmr שלי לפי הנוסחא סביבות 2700 קלוריות וזה לא נשמע לי הגיוני בשיט.. אני מאמין שיש לי לפחות את 3300+~.

נתונים:
גובה: 1.96
משקל:112
מתאמן 4 פעמים בשבוע.

בנוסף שותה 2 סקופים של אבקה וסך הכל יוצא 2600 קלוריות.

מה דעתכם? לשנות משהו?
תודה רבה.

ה RMR שלך הוא לערך 2650 קל'. למה זה לא הגיוני לדעתך? קח בחשבון שזה לא כולל פעילות גופנית אלא רק פעולות מינוריות ביומיום (הליכה ממקום למקום, ישיבה על כיסא, מקלחת וכו'). אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות, אז ה RMR שלך באותו היום הוא באזור ה 2800-2850 קל'.

מה עשית לפני התפריט חיטוב הזה?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה קודם כל.

בעיקרון הייתה לי תקופה לחוצה אז השתדלתי לאכול נייטרלי ואולי קצת יותר. תוכנית אימונים ab מחולקת לתחתון עליון 5*5 במורכבים ו 8*3 בעזר.
עליה שבועית במשקלי עבודה.

אז אם אתה אומר שהנייטרלי שלי סביבות ה 2800 אז הגרעון אמור ליהיות 2300-2400? אז להוריד פחמימה ולהוסיף חלבון/שומן?
ועוד משהו קטן לגבי העמסות עם כמות כזאת של פחמימות,אני יכול להעמיס פעם בשבוע בשישי ושבת?

אז אם אתה אומר שהנייטרלי שלי סביבות ה 2800 אז הגרעון אמור ליהיות 2300-2400? אז להוריד פחמימה ולהוסיף חלבון/שומן?
כן 2200-2300 יהיה יעיל להתחלה. סביר להניח שתצטרך לרדת עוד למטה עם הזמן

ועוד משהו קטן לגבי העמסות עם כמות כזאת של פחמימות,אני יכול להעמיס פעם בשבוע בשישי ושבת?
שישי או שבת

• פותח/ת השרשור
אני אראה עוד שבועיים אם אני יורד קילו-0.5 ואז נקצץ קצת ונעלה שומן וחלבון.
ולגבי פחמימות רק, כמה גרם להכניס בערך? 5 פר משקל גוף יספיק?

ותודה רבה על התשובות משה

• פותח/ת השרשור
@Moshe תגיד בבקשה העמסה ללא אימון זה בסדר? כי הבנתי לפי המאמרים שהעמסה מיד לאחר האימון יותר יעילה והאימון האחרון יוצא לי ביום חמישי והעמסה ביום שבת זה משנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית