הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים איפה שמוט בסקוואט (HB)

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
כשאני עושה סקוואט כואב לי איפה שאני שם את המוט (high bar) ואני חושב שאני לא שם את המוט על הטרפזים כי כואב לי הצוואר ואני מרגיש את העצמות באזור.
איך אני יכול לשים את המוט בצורה נכונה? (אם יש סרטון שמסביר את זה אז זה יעזור לי מאוד)
גם לכם כואב באזור? כי זה כאב שאני יכול לסבול אז חשבתי שאולי זה אמור להיות כי הרי יש עליי 60 קילו...

תצלם סרטון איך אתה שם את המוט על הגב. למה אתה עושה HB? אתה מרים את המרפקים?

• פותח/ת השרשור
תצלם סרטון איך אתה שם את המוט על הגב. למה אתה עושה HB? אתה מרים את המרפקים?
פשוט הבנתי שHB הוא יותר ידידותי לגב התחתון מאשר LB והאזור הזה די בעייתי בשבילי.
מה זאת אומרת מרים את המרפקים? (אם תוכל לתת סרטון שמסביר- גם למה התכוונת וגם לאיפה לשים את המוט בצורה נכונה זה יעזור מאוד)
תודה על העזרה.

פשוט הבנתי שHB הוא יותר ידידותי לגב התחתון מאשר LB והאזור הזה די בעייתי בשבילי.
מה זאת אומרת מרים את המרפקים? (אם תוכל לתת סרטון שמסביר- גם למה התכוונת וגם לאיפה לשים את המוט בצורה נכונה זה יעזור מאוד)
תודה על העזרה.
מה זאת אומרת שהאזור הזה בעייתי לך?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת שהאזור הזה בעייתי לך?
יש לי עקמת ולפעמים יש לי כאבים שם אז אני מעדיף HB שיש פחות ''סיכון'' על הגב התחתון.
יש לך סרטון שמסביר טוב את המיקום של המוט? או דרך לכווץ את הטפרזים ואז אולי אני פחות ירגיש את הכאבים.
דרך אגב- לא נראה לי הגיוני שאנשים שעושים סקוואט עם משקל כבד מאוד ב HB לא סובלים מכאבים באזור בזמן הביצוע. פשוט יש להם על הגוף 150+ קילו אז לא נראה לי הגיוני שמשקל פשוט יושב על הטרפזים והם לא מרגישים את הכאבים באזור.

יש לי עקמת ולפעמים יש לי כאבים שם אז אני מעדיף HB שיש פחות ''סיכון'' על הגב התחתון.
יש לך סרטון שמסביר טוב את המיקום של המוט? או דרך לכווץ את הטפרזים ואז אולי אני פחות ירגיש את הכאבים.
דרך אגב- לא נראה לי הגיוני שאנשים שעושים סקוואט עם משקל כבד מאוד ב HB לא סובלים מכאבים באזור בזמן הביצוע. פשוט יש להם על הגוף 150+ קילו אז לא נראה לי הגיוני שמשקל פשוט יושב על הטרפזים והם לא מרגישים את הכאבים באזור.
באזור 4:30

Back
למעלה תחתית