עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פאק... יש לי מוצר עם יחס אחר: 360 מ"ג EPA ו240 מ"ג DHA, הוא שווה משהו?לרוב היחס EPA:DHA הוא 1:2, ויש לקנות מוצר השומר עליו בדיוק, אם לא בקירוב
המינון שציינתי זה מה שאני צורך , 3 קפסולות כאשר כל אחת מכילה 400 ו-300 , שאלתי כי קראתי כאן שהכמות שאני צורך היא בסדר אבל גבולית ואולי עדיף 4 קפסולות (יוצא 1200 ו-1600) בחיטוב. במסה ארד חזרה ל 1200 ו-900פותח הפוסט קח בחשבון שעד כמה שאומגה שלוש עושה דברים חיוביים מבחינת ירידה באחוז השומן ועלייה במסת השריר הוא גם מאט את קצב הקרישה של הדם ומדכא את המערכת החיסונית. בעקרון קיים מחקר שהראה שכמות של 2.4 גרם של EPA וDHA כבר הספיקה לדכא את התמיינות התאים הלבנים בצורה משמעותית אצל נשים צעירות ועוד יותר אצל זקנות. אז יש גם סיבות ל
אצלי היחס הוא לא 1:2היחס EPA:DHA הוא 1:2, ויש לקנות מוצר השומר עליו בדיוק, אם לא בקירוב
היחס אצלך הוא 3:4המינון שציינתי זה מה שאני צורך , 3 קפסולות כאשר כל אחת מכילה 400 ו-300 , שאלתי כי קראתי כאן שהכמות שאני צורך היא בסדר אבל גבולית ואולי עדיף 4 קפסולות (יוצא 1200 ו-1600) בחיטוב. במסה ארד חזרה ל 1200 ו-900
אצלי היחס הוא לא 1:2
זהו יחס 3:2 ונחשב סבירפאק... יש לי מוצר עם יחס אחר: 360 מ"ג EPA ו240 מ"ג DHA, הוא שווה משהו?
משמע 4 קפסולות ולא 3 ?יחס אצלך הוא 3:4
הוא גם מהווה יחס סביר
אני אמליץ דווקא כן לצרוך 4g, לא משנה מה המטרה (מאסה, חיטוב וכד')
נכוןמשמע 4 קפסולות ולא 3 ?