הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3- 1200EPA ו-800DHA זה מספיק?

המלצה כללית באורח חיים תקין ותזונה מאוזנת, הוא כ-4g אומגה 3 ביום, ומתוכם לפחות 1.8g EPA+DHA
לרוב היחס EPA:DHA הוא 1:2, ויש לקנות מוצר השומר עליו בדיוק, אם לא בקירוב

פותח הפוסט קח בחשבון שעד כמה שאומגה שלוש עושה דברים חיוביים מבחינת ירידה באחוז השומן ועלייה במסת השריר הוא גם מאט את קצב הקרישה של הדם ומדכא את המערכת החיסונית. בעקרון קיים מחקר שהראה שכמות של 2.4 גרם של EPA וDHA כבר הספיקה לדכא את התמיינות התאים הלבנים בצורה משמעותית אצל נשים צעירות ועוד יותר אצל זקנות. אז יש גם סיבות לא להגזים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פותח הפוסט קח בחשבון שעד כמה שאומגה שלוש עושה דברים חיוביים מבחינת ירידה באחוז השומן ועלייה במסת השריר הוא גם מאט את קצב הקרישה של הדם ומדכא את המערכת החיסונית. בעקרון קיים מחקר שהראה שכמות של 2.4 גרם של EPA וDHA כבר הספיקה לדכא את התמיינות התאים הלבנים בצורה משמעותית אצל נשים צעירות ועוד יותר אצל זקנות. אז יש גם סיבות ל
המינון שציינתי זה מה שאני צורך , 3 קפסולות כאשר כל אחת מכילה 400 ו-300 , שאלתי כי קראתי כאן שהכמות שאני צורך היא בסדר אבל גבולית ואולי עדיף 4 קפסולות (יוצא 1200 ו-1600) בחיטוב. במסה ארד חזרה ל 1200 ו-900
היחס EPA:DHA הוא 1:2, ויש לקנות מוצר השומר עליו בדיוק, אם לא בקירוב
אצלי היחס הוא לא 1:2

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 89.4 · צפיות: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 126.4 · צפיות: 130
המינון שציינתי זה מה שאני צורך , 3 קפסולות כאשר כל אחת מכילה 400 ו-300 , שאלתי כי קראתי כאן שהכמות שאני צורך היא בסדר אבל גבולית ואולי עדיף 4 קפסולות (יוצא 1200 ו-1600) בחיטוב. במסה ארד חזרה ל 1200 ו-900

אצלי היחס הוא לא 1:2
היחס אצלך הוא 3:4
הוא גם מהווה יחס סביר
אני אמליץ דווקא כן לצרוך 4g, לא משנה מה המטרה (מאסה, חיטוב וכד')

פאק... יש לי מוצר עם יחס אחר: 360 מ"ג EPA ו240 מ"ג DHA, הוא שווה משהו?
זהו יחס 3:2 ונחשב סביר
אין מניעה להשתמש
חשוב כמובן להגיע לכמות של 4g אומגה 3
תוכל לקנות מוצר אחר בפעם הבאה
עד אז התנה ותהיה שקט עם מה שיש לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית