נק' מוניטין:
0
- 4
- 0
היי 😃
אשמח לקבל תשובה על שאלה שיש לי...
אני עוסק בתחום הטריאטלתון, במסגרת תוכנית האימונים עלול להיווצר מצב שבו נשרפות המון קלוריות (החל מ-200 קלוריות ועד ל-1500+).
בנוסף, בתקופה האחרונה נכנסתי לתקופת חיטוב כתוצאה מעלייה באחוז שומן. בפרק זמן של חודשיים הורדתי כמספר קילוגרמים וגם אחוזי השומן צנחו.
כעת אני עומד על משקל של 70-71 ק״ג, גובה - 1.85, גיל - 17.10.
אני מכניס ביום כ 1500-1600 קלוריות ונמצא בגירעון של 500 קלוריות (חושב לפי הנוסחא באחד מן המאמרים של האתר).
לאחרונה עצימות האימונים התגברה, משמע אני שורף באימונים הרבה יותר מבעבר.
קראתי שבמידה ומגיעים לגירעון גדול מידי, עלול להיווצר המצב ההפוך מן המצב המתבקש.
האם לפי מה שכתבתי על עצמי אני זקוק להשלמת קלוריות כתוצאה מן האימונים (כמובן שלא מתכוון לאימונים מפרכים שנשרפות בהן המון קלוריות, מתכוון לאימונים בטווח של 300-700 קלוריות.
במידה וכן, כיצד אני צריך להשלים את הקלוריות האלו ? ע״י איזה מאכלים ?
בנוסף, התחלתי מכמות פחמימה גבוהה והורדתי בהדרגה וכעת אני נמצא על 50-60 גרם פחמימה ביום, האם הקלוריות צריכות לבוא גם מפחמימה ? כיצד אני עושה את החישוב של ההשלמה ?
אשמח לקבל מענה, תודה מראש !
רן
אשמח לקבל תשובה על שאלה שיש לי...
אני עוסק בתחום הטריאטלתון, במסגרת תוכנית האימונים עלול להיווצר מצב שבו נשרפות המון קלוריות (החל מ-200 קלוריות ועד ל-1500+).
בנוסף, בתקופה האחרונה נכנסתי לתקופת חיטוב כתוצאה מעלייה באחוז שומן. בפרק זמן של חודשיים הורדתי כמספר קילוגרמים וגם אחוזי השומן צנחו.
כעת אני עומד על משקל של 70-71 ק״ג, גובה - 1.85, גיל - 17.10.
אני מכניס ביום כ 1500-1600 קלוריות ונמצא בגירעון של 500 קלוריות (חושב לפי הנוסחא באחד מן המאמרים של האתר).
לאחרונה עצימות האימונים התגברה, משמע אני שורף באימונים הרבה יותר מבעבר.
קראתי שבמידה ומגיעים לגירעון גדול מידי, עלול להיווצר המצב ההפוך מן המצב המתבקש.
האם לפי מה שכתבתי על עצמי אני זקוק להשלמת קלוריות כתוצאה מן האימונים (כמובן שלא מתכוון לאימונים מפרכים שנשרפות בהן המון קלוריות, מתכוון לאימונים בטווח של 300-700 קלוריות.
במידה וכן, כיצד אני צריך להשלים את הקלוריות האלו ? ע״י איזה מאכלים ?
בנוסף, התחלתי מכמות פחמימה גבוהה והורדתי בהדרגה וכעת אני נמצא על 50-60 גרם פחמימה ביום, האם הקלוריות צריכות לבוא גם מפחמימה ? כיצד אני עושה את החישוב של ההשלמה ?
אשמח לקבל מענה, תודה מראש !
רן