הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי מדקאו

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
אמורים לבצע חימום לפני ה-5X5? או שהכמה סטים הראשונים נחשבים לחימום?
לדוגמה מישהו שעושה 5*60 5*70 5*80 5*90 5*100 אמור לעשות קודם לכן 5*30 5*50 (סתם דוגמה, פשוט מתכוון לחימום עם משקל מאוד קל).
תודה.

אמורים לבצע חימום לפני ה-5X5? או שהכמה סטים הראשונים נחשבים לחימום?
לדוגמה מישהו שעושה 5*60 5*70 5*80 5*90 5*100 אמור לעשות קודם לכן 5*30 5*50 (סתם דוגמה, פשוט מתכוון לחימום עם משקל מאוד קל).
תודה.
לא.
אין טעם להתחמם עוד. מספיק 4 סטים שהם יחסים קלים.
בשלב הזה אתה אמור להיות כבר שולט בטכניקה כי אתה אחרי SS.

לא.
אין טעם להתחמם עוד. מספיק 4 סטים שהם יחסים קלים.
בשלב הזה אתה אמור להיות כבר שולט בטכניקה כי אתה אחרי SS.
לא כולם מתחילים מSS. לי למשל לא התאים לאורך חיים והכמויות אוכל שהוא דורש.

בכל מקרה לפותח הנושא, חימום זה משהו שכל אחד עושה לפי איך שנוח לו. אם אתה מרגיש שאתה צריך עוד סט אחד לפני אז תעשה, אם אתה מרגיש שנוח לך ככה אתה יכול להמשיך ככה.

לא כולם מתחילים מSS. לי למשל לא התאים לאורך חיים והכמויות אוכל שהוא דורש.

בכל מקרה לפותח הנושא, חימום זה משהו שכל אחד עושה לפי איך שנוח לו. אם אתה מרגיש שאתה צריך עוד סט אחד לפני אז תעשה, אם אתה מרגיש שנוח לך ככה אתה יכול להמשיך ככה.
אתה ממש טועה לגבי הכמויות של האוכל.
אני עשיתי אותה עם פלוס 400 והתקדמתי חודשיים לינארית. או במקסימום התקדמות באימון השני.
היו לי קצת בעיות טכניקה בהתחלה שמנעו ממני התקדמות אבל בשורה התחתונה אפשר להתקדם עם פלוס 400 בכיף.
אבל זה נכון שאי אפשר למצות אותה עד הסוף מבחינת משקלים,לעומת אם היית מגיע לפלוס 800-1000.
לסיכום, אני אומר שאם אוכלים בפלוס קלורי נמוך , עדיף להתחיל SS ולעזוב אותה אחרי חודשיים/שלוש מאשר להתחיל את מדכאו, שהיא תוכנית שמיועדת למתאמן הבינוני ,ולהתקדם לאט .

היו לי קצת בעיות טכניקה בהתחלה שמנעו ממני התקדמות אבל בשורה התחתונה אפשר להתקדם עם פלוס 400 בכיף.
אישיתי פלוס קלורי של 400 זה יותר מדי (כן גם יש אנשים כאלה), מבחינתי להישאר על פלוס של גג 300 (עלייה של גג 300 גרם בשבוע) זה עלייה טובה מבחינתי.
לסיכום, אני אומר שאם אוכלים בפלוס קלורי נמוך , עדיף להתחיל SS ולעזוב אותה אחרי חודשיים/שלוש מאשר להתחיל את מדכאו, שהיא תוכנית שמיועדת למתאמן הבינוני ,ולהתקדם לאט .
לא התחלתי במדקאו, אפשר לעשות FBW שמתקדמים לינארית ויש התקדמות טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית