אהלן, אני עוד מעט אהיה בן 16 אם זה משנה, אני מתאמן מזה 4 שנים(במצטבר) , שנתיים שניסיתי לחטב עם מאמן אישי מגיל 11, הצלחתי להגיע לאיזהשהי תוצאה טובה של אני חושב באיזור של 15% שומן מ30 בערך, אבל לא היית לי מסה וכילד בן 11 שעדיין לא קיבל את הקוביות שלו מאוד התאכזבתי ועזבתי אותו, לאחר מכן נרשמתי לחדר כושר אחר והתחלתי להתאמן לבד עם התכנית של המאמן, הייתי בא פעם פעמיים בחודש עושה בנצ' לפוזות אוליי קצת יד קדמית וצורח כאילו אני פוואר ליפטר מקצועי וזהו, אבל השנה, השנה החלטתי שדי, מספיק, והחלטתי שאני מתחיל חיטוב, ואני מסיים אותו, התחלתי בספטמבר בערך חיטוב, עדיין לא התאמנתי, ממש בראבק, ווואלה אין לי עוד עצבים לחפור פה, אז אני אגיע לפוינט, אני מנסה להתחיל מסה, קבעתי כבר תוכנית ותפריט עם פוואר ליפטר, ואני לוקח אבקת חלבון, בדיוק עכשיו עובר לBPI לאחר שלקחתי חודש חודשיים בערך ON, ואני חושב שאני לא מתאושש טוב מהאימונים, כרגע עד שאני אלמד DEADLIFT ואתחיל SS עם הפוואר ליפטר אני עושה ABC(אני מבין שזה לא משהו בשבילי, ועוד אני עושה 6 פעמים בשבוע, אבל חטפתי על זה דלקת ונזיפות, והמון תגובות פה בעיקר בפורום ואני מבין, מעדיף שלא תגיבו על זה פה כרגע, אני אמשיך עם זה עוד חודש בערך עד שאתחיל SS.) כאילו, אני אוכל 6 ארוחות ביום, עם האבקת חלבון מגיע ל120 - 140 גרם חלבון ביום, פחמימות 160 - 180, שומנים לא סופר, ואני ישן 8 שעות, עכשיו בכלל אני מצליח להגיע ל8 שעות עם החופש הגדול, ופשוט לא מצליח לעלות במשקלים, החלטתי שכרגע לא לגוון בתרגילים בABC עד שאני אגיע לSS, ואני חושב שזה כי אני לא מתאושש, אז אני מתלבט עם לקנות קריאטין, אשמח לדעתכם, ומצטער על החפירה.