עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראשית, גם אם יגידו לך לקרוא מאמרים, או לבצע חיפוש, אין הדבר נורא, ואף רצוי.קראתי על כמה תכניות למשל FBW או AB
רציתי לדעת מה הכי מומלץ גם כדי לשלב אירובי בתכנית כמה לעשות אירובי וכ'ו
יש לציין שאני מתאמן חדש יחסית
אני רוצה להתקדם מהר יחסית
ובלי להגיד לי תתחיל לקרוא מאמרים וללמוד את כל האתר כי בישביל זה אני כותב פה לקבל יעוץ
כבר עשיתי כמה אימונים בחדר כושר והתרגלתי ל 40 דקות אירוביראשית, גם אם יגידו לך לקרוא מאמרים, או לבצע חיפוש, אין הדבר נורא, ואף רצוי.
מדוע רצוי? כי מרבית הסוגיות, השאלות, הדיונים והלבטים כאן בפורום, שהועלאו על ידי משתמשים אחרים בעבר, חוזרים על עצמם וכך גם התשובות והמסקנות. הידע כאן הוא מחזורי וניתן לשימור, וזה יתרון. רבים מאיתנו, בעלי הסבלנות וההיגיון, לומדים אך ורק מקריאה בפורום, ביצוע חיפוש, התאמת תשובות והסקת מסקנות אישית.
באם אתה מתאמן חדש, אני הייתי ממליץ לך לבצע תוכנית FBW
בתוכנית זו, תוכל לבצע אירובי קל-בינוני בתום כל אימון
להתחלה, יהיה מספיק 15-20 דק' אירובי
בכדי למצות את אימון הכוח (להפיק ממנו את שיא התועלת), יש לבצע קודם אותו, ולאחריו אירובי.ת
כבר עשיתי כמה אימונים בחדר כושר והתרגלתי ל 40 דקות אירובי
אני יודע כבר שתזונה זה הכי חשוב אבל גם אירובי עושה לי טוב באופן אישי,צריך קודם לעשות משקולות ואז אירובי?אי אפשר לחלק את זה ל 20 דקות תחילת האימון ו20 דקות בסוף האימון?
סליחה שאני חופר לךבכדי למצות את אימון הכוח (להפיק ממנו את שיא התועלת), יש לבצע קודם אותו, ולאחריו אירובי.
אירובי כשלעצמו אכן עוזר במתן הרגשה כללית טובה בגוף, זה יתרון חיובי שלו.
עם זאת, תוכנית FBW עצימה ומתאימה גוזלת די הרבה כוח וזמן, לכן האירובי שלאחריה אמור להיות קליל, כ-20 דק' ו-3 פעמים בשבוע יהיו מספיקים, וגם מכמות זו תפיק תועלת
תזונה מתאימה (גרעון קלורי) היא זו שתביא אותך לירידה באחוז שומןסליחה שאני חופר..
אבל המטרה שלי בעיקרון זה להוריד באחו
סליחה שאני חופר לך
אבל המטרה שלי העיקרית זה לרדת באחוזי שומן ולא נראה לי 20 דקות אירובי באימון יעזור לי לרדת באחוזי שומן אם ככה יקח לי כמה חודשים טובים לרדת כמו שצריך, הרי האימון של המשקולות זה סך הכל 20 דקות גג חצי שעה ועוד 20 דקות אירובי זה כלום