דיון סוכר משפיע על רמת ההשמנה?

aminoacid

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי, מה קורה?
אחרי שקראתי כמה וכמה מאמרים באנגלית, ראיתי כמה בפורום כאן כותבים דברים נגד - באתי לשאול, בתקווה לקבל תשובה ממשה / אחד התותחים פה עם ידע רצחני - סוכר משפיע על השמנה? אם אני מסיים יום במאזן חיובי, אימון בוקר ובערב אני אוכל לדוגמא יוגורט לבן / יוגורט בגלידרייה (עם תוספת סוכר בד''כ) האם זה ילך יותר לכיוון של שומן מבחינת הגוף או שזה יהיה אותו דבר אם אני יאכל משהו עם אותם ערכים רק שכמות הפחמימה שלו יותר גבוהה ואין בו סוכר בכלל?
ז''א גלוקוז זה זבל -> אבל השאלה כמה זה משפיע מבחינת השמנה, האם זה באמת 'יותר ילך' לשומן? כי התפריט שלי כרגע מורכב שרק לפני ואחרי אימון יש קצת סוכרים (תפוח לפני, ענבים אחרי - דוגמא הכי בולטת) ופעם ב- אפשר להחליף לקוטג' ממקור חלבון אחר שיש לי (בארוחת בוקר) זה באמת מהסיבה הזאת?

דבר נוסף- כדאי להקפיד על זה במסה כדי לחסוך קצת שומן אם זה באמת משפיע?

תודה רבה ומצטער אם יצאתי טיפש

• פותח/ת השרשור
קראתי את החלק הראשון הכל טוב ויפה, אבל אני פותח רגע אותו חיפוש באנגלית והכל הפוך & גם בבאדיבילדינג.קום - על מה להסתמך? ההיגיון שנוצר לי הוא שסוכרים יותר משמינים כי הם מפגיזים את המחזור דם ואני לא עושה פעילות אז הגוף לא משתמש באנרגיה הזאת

קראתי את החלק הראשון הכל טוב ויפה, אבל אני פותח רגע אותו חיפוש באנגלית והכל הפוך & גם בבאדיבילדינג.קום - על מה להסתמך? ההיגיון שנוצר לי הוא שסוכרים יותר משמינים כי הם מפגיזים את המחזור דם ואני לא עושה פעילות אז הגוף לא משתמש באנרגיה הזאת
מה שרשום ב-BB.com יכול להיות מופע סטנדאפ

על מה להסתמך? על מאמרים עם רפרנסים למחקרים מדעיים, ולא על על כתבות גימיק באתר אוננות עצמית, או כתבות שתמצא ראשונות בחיפוש בגוגל.

באדיבילדינג כמו וינגייט. תקועים על מדע של שנות ה 90. אחרי שקראתי מתוך סקרנות את אחד המאמרים שלהם על ״איך לפתח את החזה בצורה הכי יעילה״ הפסקתי להכנס לשם.

סוכר בכמויות שאתה מדבר עליו לא "ילך יותר לשומן", מדובר יותר על כמויות של העמסה רצינית בפלוס קלורי
מומלץ בסופו של דבר להוריד כמה שניתן סוכרים מיותרים, אבל אל תמנע מעצמך ליהנות ממשהו רק בגלל שיש בו סוכר (כמובן בגבול הטעם הטוב)

• פותח/ת השרשור
סוכר בכמויות שאתה מדבר עליו לא "ילך יותר לשומן", מדובר יותר על כמויות של העמסה רצינית בפלוס קלורי
מומלץ בסופו של דבר להוריד כמה שניתן סוכרים מיותרים, אבל אל תמנע מעצמך ליהנות ממשהו רק בגלל שיש בו סוכר (כמובן בגבול הטעם הטוב)
אני שואל בתכלס בנוגע ל-300 מ''ל חלב & בננה שיש לי בשייק אחרי אימון שתופס שליש מהקלוריות שלי ביום אז צריך למצוא פיתרון אם זה לא מתאים לימי מנוחה
באדיבילדינג כמו וינגייט. תקועים על מדע של שנות ה 90. אחרי שקראתי מתוך סקרנות את אחד המאמרים שלהם על ״איך לפתח את החזה בצורה הכי יעילה״ הפסקתי להכנס לשם.
מה שרשום ב-BB.com יכול להיות מופע סטנדאפ
וואלה, חשבתי שזה אתר (מרוב הכסף שהם מגלגלים בעולם והשם שלהם) טוב לדעת - ראיתי באמת כמה כתבות של שיט כמו איך להוציא קוביות וכו'

תודה רבה לכולכם

אני שואל בתכלס בנוגע ל-300 מ''ל חלב & בננה שיש לי בשייק אחרי אימון שתופס שליש מהקלוריות שלי ביום אז צריך למצוא פיתרון אם זה לא מתאים לימי מנוחה

וואלה, חשבתי שזה אתר (מרוב הכסף שהם מגלגלים בעולם והשם שלהם) טוב לדעת - ראיתי באמת כמה כתבות של שיט כמו איך להוציא קוביות וכו'

תודה רבה לכולכם
אם רמת המידע האמין והעדכני הייתה נמדדת לפי רמת היכולת השיווקית, הייתי הופך את "Ynet בריאות" לדף הבית שלי

• פותח/ת השרשור
קראתי אותו דווקא, די מזמן

אם רמת המידע האמין והעדכני הייתה נמדדת לפי רמת היכולת השיווקית, הייתי הופך את "Ynet בריאות" לדף הבית שלי
חחחח - זה מזכיר לי באמת את כל המבוגרים שמדברים על לאכול פירות וירקות כדי לרדת במשקל :#

אז מה אתם אומרים אין בעיה לשתות את ה'גיינר הבייתי' שלי גם בימי מנוחה, ז''א בגלל ה300 מ''ל חלב & בננה שיש בשייק

נערך לאחרונה:
קראתי אותו דווקא, די מזמן

חחחח - זה מזכיר לי באמת את כל המבוגרים שמדברים על לאכול פירות וירקות כדי לרדת במשקל :#

אז מה אתם אומרים אין בעיה לשתות את ה'גיינר הבייתי' שלי גם בימי מנוחה, ז''א בגלל ה300 מ''ל חלב & בננה שיש בשייק
אין בעיה כל עוד זה נכנס בערכים הסופיים ולא מהווה לך את מרבית הקלוריות היומית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית