הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות 😃

• פותח/ת השרשור 81KG
  • פורסם בתאריך

81KG

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם 😃
אני בת 17 שוקלת 80 קילו והגובה שלי 168, יש לי סימנים על הבטן מההשמנה ואני מפחדת גם מעודף עור...יש דרכים להימנע מזה? בנוסף אני עכשיו בשומרי משקל וגם התחלתי לעשות הליכות ארוכות (רק מאתמול) כמה זמן מומלץ ללכת או כמה צעדים?(אתמול הלכתי 12 אלף וחזרתי עם סחרחורות..)וצריך להיות על קיבה ריקה?גם קראתי קצת על הרמת משקולות, אם הבנתי נכון זה שומר את השריר שיש לי עכשיו במקום שישרף יחד עם השומן אז מאיפה אני יכולה להשיג משקולות וכמה קילו צריך להרים?
תודה מראש לעונים 😛

היי ברוכה הבאה לפורום

נתחיל מכך שאנחנו נמליץ בחום להירשם לחדר כושר באזור מגורייך כי זאת האופציה הכי טובה.

לא ממש יודע מה ההנחיות או החומר שמועבר לך בסדנאות של שומרי משקל אבל אני מניח שמה שמועבר - לא מועבר מתוך ידע.

כמו שרועי אמר - את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי - כלומר להכניס פחות קלוריות ממה שהגוף שלך צורך.

בכתבה שרועי שם לך יש לך מספיק חומר כדי ללמוד וליישם מה את צריכה לעשות כדי לחטב כולל נוסחה שבה תדעי כמה קלוריות את צריכה לצרוך על מנת לחטב את הגוף(או בשפת העם "להרזות")

כמו כן יש לך בפורום נשים בחלק העליון ב"נעוץ" את כל המאמרים שתצטרכי על מנת ללמוד ולהבין מה עלייך לעשות.

@wonder_woman @ספיר @מרטין

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק את זה, תודה רבה 😃

כמה זמן מומלץ ללכת או כמה צעדים?
אין המלצה כזאת. אפשר להתחטב בלי לעשות הליכות ריצות או אירובי בכלל

אתמול הלכתי 12 אלף וחזרתי עם סחרחורות..)
אל תהרגי את עצמך

וצריך להיות על קיבה ריקה?
לא, יש מאמר על כך בפורטל קילוגרם מוזמנת לקרוא

אז מאיפה אני יכולה להשיג משקולות וכמה קילו צריך להרים?
משקולות יש בחדכ, מה שתקני הבייתב לא יספיק אלא אם תשלמי כמה אלפי שקלים.
כמה מרימים? כמה שאפשר, וכל פעם קצת יותר - אבל זה בגדול, בקטן את חייבת לקרוא ולהבין לבד כי רק ככה באמת מצליחים

Back
למעלה תחתית