הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לגב

• פותח/ת השרשור Mati9
  • פורסם בתאריך

Mati9

משתמש מתחיל
116
23
נק' מוניטין:
76
116
23
הייתי עושה מתח רגיל ושיניתי לצין אפס.
הייתי עושה בנט אובר רואו ושיניתי לפנדליי רואו (יש לציין שרק עם הגבהה של המשקולות זה מרגיש לי נכון,אני 180 סמ).
בשניהם התחלתי לעבוד ב 3×5 ואני בab ,כאשר עד עכשיו הייתי עובד על מתח 3×8 ובנט 3×10.
זה נכון לעשות?
חוץ מזה ומה שבאמת חשוב,התרגיל השלישי,הייתי עושה פול אובר דאמבל,יש למחשהו המלצה אחרת?
התרגיל השלישי יהיה ככה או ככה,אז אין סיבה להמליץ לי להוריד אותו .

אתה מתכוון ל 3 סטים 5 חזרות, נכון?
נראה בסדר, אולי את הצ'ין אפס תוכל לעשות 2 סטים ויותר חזרות.
אם אין סיבה להמליץ, תשאיר פול אובר.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה להמליץ לי להוריד אותו..אבל בכיף תמליצו על דברים אחרים...וכמה לעבוד בצין אפס?

• פותח/ת השרשור
כל אחד אומר משהו אחר לגבי כתף אחורית,לעבוד עליה באימון גב או כתפיים ?הכוונה לפייס פולס כמובן..כי כאן בפורום דיברו עליו רבות כתרגיל לכתפיים.
יש לזכור שזה abxabxx.
אז פול אובר עם דאמבל?פייס פולס?אולי בנט אובר אחיזה הפוכה -משקל ל12 חזרות 2 סטים? ומתי לעשות את הפייס פולס,בכתפיים או בגב?
@White Walker @Daniel Barack
חח מחזיק מכם אולי תביאו את הישועה

• פותח/ת השרשור
למה ציניות?
בסך הכל אני אומר שאנשים פה נתנו 2 דעות שונות לגבי תרגיל מסויים,פייס פולס.לכתפיים או לגב.
ואז אני מבקש המלצה כאשר נתתי מספר אופציות שיכולות לבוא בחשבון.
תייגתי שני אנשים שעד כה נתנו לי עצות מעולות ואני סומל על הדעה שלהם.
במילים פשוטות אם אין לך משהו חכם להגיד בנושא,אז אל.

למה ציניות?
בסך הכל אני אומר שאנשים פה נתנו 2 דעות שונות לגבי תרגיל מסויים,פייס פולס.לכתפיים או לגב.
ואז אני מבקש המלצה כאשר נתתי מספר אופציות שיכולות לבוא בחשבון.
תייגתי שני אנשים שעד כה נתנו לי עצות מעולות ואני סומל על הדעה שלהם.
במילים פשוטות אם אין לך משהו חכם להגיד בנושא,אז אל.

לא באמת אכפת לי מה תעשה. זה פשוט משעשע כל פעם ש noob מגיע ועושה סקר של דעות על תרגילים לא חשובים. תמיד סקרן אותי איך אתם בוחרים את התשובה שנראית לכם? יכול להיות שבאת לקבל אישור פשוט?

לא באמת אכפת לי מה תעשה. זה פשוט משעשע כל פעם ש noob מגיע ועושה סקר של דעות על תרגילים לא חשובים. תמיד סקרן אותי איך אתם בוחרים את התשובה שנראית לכם? יכול להיות שבאת לקבל אישור פשוט?
לי כן אכפת מה הוא יעשה. בעיקר כי אני לא אוהב שלא מקשיבים לי.

• פותח/ת השרשור
אני לא "noob" ,ואם השתמשת במילה הזאת אתה כנראה עדיין משחק מייפל סטורי להנאתך.
כל יום צצות לי בערך 6 שאלות בתחום,חלקן מוזרות והזויות אבל עוזרות לי להבין יותר.אני שואל הרבה מהן כאן בפורום ולחלק מוצא תשובה לבד.
ברור שההבדל הוא מינורי לגבי איזה תרגיל עזר אני אבחר,ובכל זאת אני מעדיף לשאול.
ולי אכפת מאד מדעתך ואני רוצה להקשיב לך!
אבל.......למה white walker לדוגמאאא אמר כבר כמה פעמים לעשות פייס פולס(תרגיל נהדר ד.א) באימון כתפים??
@stitch

כל יום צצות לי בערך 6 שאלות בתחום,חלקן מוזרות והזויות אבל עוזרות לי להבין יותר.אני שואל הרבה מהן כאן בפורום ולחלק מוצא תשובה לבד.
אבל.......למה white walker לדוגמאאא אמר כבר כמה פעמים לעשות פייס פולס(תרגיל נהדר ד.א) באימון כתפים??
@stitch
מה @White Walker מבין. אני כל הזמן אומר לו, תפסיק כבר להטעות מתאמנים! הוא אומר לי 'אני בחיטוב, אז שכולם יסבלו'.

@stitch

בטח שאתה כן. השאלות האלה הן תנאי מספיק להיותך כזה.

• פותח/ת השרשור
חהחהחהחה מה זהההה
אוקי מר משתמש כבוד,אני רק מזכיר לך שהתגובות הלא רצויות שלך לא מקדמות אותי לשום מקום

אוקיי, מר נוב. אולי תפרט לנו את התהליך המחשבתי שאתה עובר כשאתה בוחר/מחליף תרגילים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה כזה מאמן על,אולי לעזאזל תענה לי על השאלות ותשתף את הידע הנרחב שלך במקום לבלבל את השכל?
1-פייס פולס באימון גב או כתפים
2- 5 חזרות ל3 סטים בצין אפס ופנדליי זה כדאי או עדיף שאחד מהם יהיה בטווח חזרות גבוה יותר?אם עדיף אז מה מהם.
3-היה ופייס פולס צריך להיכנס באימון כתפיים..מה תרגיל הגב השלישי עליו תמליץ?האם כדאי לעשות בנט אובר בנוסף לפנדליי פשוט בטווח חזרות גבוה יותר או תרגיל אחר?

בוא נראה את הידע המטורף שלך נשפך פה.

מה @White Walker מבין. אני כל הזמן אומר לו, תפסיק כבר להטעות מתאמנים! הוא אומר לי 'אני בחיטוב, אז שכולם יסבלו'.
אז למה להרוס לי? 😡

@White Walker @Daniel Barack
חח מחזיק מכם אולי תביאו את הישועה
אם כבר אז תגוון בתרגיל שעובד בעיקר על השכמות, כמו face pulls.
תרגיל נהדר.
גם משיכות גבוהות, בלי קשר ל face pulls.
אבל לא מבין את התכנון\המטרה בסתם לשלב תרגילי גב אחד אחרי השני.
דדליפט ומתח\חתירה זה מספיק לדעתי.
face pulls / strict hang pulls הם תרגילי מצויינים בלי קשר.

אז למה להרוס לי? 😡
סליחה? אתה זורק עצה והולך, משאיר אותי עם מתאמנים שלא יודעים איפה לדחוף את הפייספולס, ועם אלכס שהולך לשפוך ידע מטורף על כל הרצפה שרק עכשיו שטפתי!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית