הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לגב

• פותח/ת השרשור Mati9
  • פורסם בתאריך

Mati9

משתמש מתחיל
116
23
נק' מוניטין:
76
116
23
הייתי עושה מתח רגיל ושיניתי לצין אפס.
הייתי עושה בנט אובר רואו ושיניתי לפנדליי רואו (יש לציין שרק עם הגבהה של המשקולות זה מרגיש לי נכון,אני 180 סמ).
בשניהם התחלתי לעבוד ב 3×5 ואני בab ,כאשר עד עכשיו הייתי עובד על מתח 3×8 ובנט 3×10.
זה נכון לעשות?
חוץ מזה ומה שבאמת חשוב,התרגיל השלישי,הייתי עושה פול אובר דאמבל,יש למחשהו המלצה אחרת?
התרגיל השלישי יהיה ככה או ככה,אז אין סיבה להמליץ לי להוריד אותו .

מדהים שאלא אם כן אתה משנה לגמרי את התכנית שלך בהתאם למה שמתאים לקהילת הליפטרים, שבאופן אירוני גם שני מנהלי פורום אימונים חברה בה, אתה לא יכול לקבל תשובה. אם אתם פאוורליפטרים ובאמת מאמינים שחלוקה של AB, פרפר לחזה ותרגילי עזר בכלל או אימונים בנפח גבוה אינם יעילים, לא מבין למה אתם כופים את האידאולוגיה שלכם על אדם שרוצה לעשות את כל זה. תנו את דעתכם וזהו. או שאל תתערבו בכלל.
תוך כדי גם צריך לקבל יאמבה הטרלות, סתם כי כל אשכול הוא המקום המתאים לקשקש.

מה שמדהים זה שהוא עדיין לא הבין שבלי לתת רקע, תוכנית מלאה ומטרות השאלות שנכתבו בהודעה הראשונה הן מטומטמות לגמרי.

מה שמדהים זה שהוא עדיין לא הבין שבלי לתת רקע, תוכנית מלאה ומטרות השאלות שנכתבו בהודעה הראשונה הן מטומטמות לגמרי.
אם היית שואל: "כמה זמן אתה מתאמן? מה התכנית שאתה מבצע כיום? מה המטרה שלך? מה משקלי העבודה שלך?", לא הכל היה יותר פשוט?

אם היית שואל: "כמה זמן אתה מתאמן? מה התכנית שאתה מבצע כיום? מה המטרה שלך? מה משקלי העבודה שלך?", לא הכל היה יותר פשוט?

אם הוא היה קורא את הנעוצים ונמנע מלשאול הכל היה עוד יותר פשוט.

בזמנו. אולי היום זה לא מתאים ופשוט צריך לעזור לבן אדם. רק הצעה, כן?

לא רואה סיבה להאכיל בכפית כל חדש שמגיע לכאן וחושב שהוא מיוחד. הפורום מוצף בקשקושים האלה. מצד שני, כמות הדיונים שיש כאן בנושאים חשובים היא אפסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית