הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת קלוריות בחיטוב

Maor 321

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
השאלה שלי היא האם מותר לי להגיע לגרעון קלורי של 800 קלוריות ביום?
RMR -2400

עשיתי כמה חישובים

ביום אימונים (משקולות+אירובי ימים א' ג' 'ה') אני שורף 2900 קלוריות ולכן מותר לי לאכול עד 2100 קלוריות

ביום אימון אירובי בלבד אני שורף 2800 קלוריות ולכן מותר לי לאכול עד 2000 קלוריות (ימים ד' ו ש' )

ובימים ללא אימון כלל (שני ושישי) לאכול עד 1600 קלוריות

להגיע למצב שאני שורף 3 קילו ממוצע בחודש

האם זה תקין? אם לא האם יש תכנית אחרת בשביל להוריד 3 קילו בחודש? תודה מראש 🥰

אתה יכול להיות במינוס הקלורי הזה אבל אני לא הייתי ממליץ.
הרי בסופו של דבר מתישהו אתה תיתקע במשקל ואז כדי להמשיך לרדת תהיה בגירעון של 1000? זה יותר מידי וגם אתה תאבד שריר יותר מהר.
לדעתי תתחיל מגירעון של 400-500 קלוריות ותעלה במידת הצורך. (אפשר אפילו להתחיל בגירעון יותר נמוך של 300)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להיות במינוס הקלורי הזה אבל אני לא הייתי ממליץ.
הרי בסופו של דבר מתישהו אתה תיתקע במשקל ואז כדי להמשיך לרדת תהיה בגירעון של 1000? זה יותר מידי וגם אתה תאבד שריר יותר מהר.
לדעתי תתחיל מגירעון של 400-500 קלוריות ותעלה במידת הצורך. (אפשר אפילו להתחיל בגירעון יותר נמוך של 300)
שמע אני חושב שגם ככה אין לי שרירים עכשיו אז למה להשקיע כל הסיפור הזה של השריר
הרי אם אני ירד הרבה האחוזי שומן זה יהיה הרבה יותר טוב מבחינתי וגם ש 2 קילו בחודש זה כלום זה שום דבר יקח לי שנה ומשהו להוריד את כל המשקל שיש לי

שמע אני חושב שגם ככה אין לי שרירים עכשיו אז למה להשקיע כל הסיפור הזה של השריר
הרי אם אני ירד הרבה האחוזי שומן זה יהיה הרבה יותר טוב מבחינתי וגם ש 2 קילו בחודש זה כלום זה שום דבר יקח לי שנה ומשהו להוריד את כל המשקל שיש לי
אם אין לך מסת שריר אתה לא תראה טוב אחרי החיטוב..
כמה אתה שוקל ומה הגובה?
ומה האחוז שומן?

גרעון קלורי גדול מידי אף פעם לא טוב
ובטח כשהנייטרלי שלך הוא כולה 2400 קק"ל

יקח לי שנה ומשהו להוריד את כל המשקל שיש לי
מה הגובה והמשקל גוף?
קח בחשבון שבכל מקרה כנראה שתצטרך להוריד קלוריות בהמשך החיטוב כי הגוף יתרגל לכמות הקטנה ויתאים את קצב חילוב החומרים. לכן עדיף להתחיל מכמות גדולה ככל האפשר (כמובן כזאת שתתן לך גרעון קלורי כי זו המטרה) כדי שיהיה יותר מקום להוריד בהמשך.

• פותח/ת השרשור
מה הגובה והמשקל גוף?
קח בחשבון שבכל מקרה כנראה שתצטרך להוריד קלוריות בהמשך החיטוב כי הגוף יתרגל לכמות הקטנה ויתאים את קצב חילוב החומרים. לכן עדיף להתחיל מכמות גדולה ככל האפשר (כמובן כזאת שתתן לך גרעון קלורי כי זו המטרה) כדי שיהיה יותר מקום להוריד בהמשך.
הגובה שלי הוא מטר 73 והמשקל 98 לגבי אחוזי שומן אני לא יודע אבל הוא קצת גבוה אמנם לא כל כך יחסית למשקל שלי עוד משהו?

נערך לאחרונה:
הגובה שלי הוא מטר 73 והמשקל 98 לגבי אחוזי שומן אני לא יודע אבל הוא קצת גבוה אמנם לא כל כך יחסית למשקל שלי עוד משהו?
לדעתי תתחיל חיטוב עם גירעון של 400-500 קלוריות ובמידת הצורך תעלה את הגירעון.
בנוסף כדאי לך לעבור על המאמר הבא כדי לוודא שאתה עושה הכל כמו שצריך:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לא מומלץ להגיע לגירעון כזה, הנזק המטבולי לדעתי לא שווה את זה

Back
למעלה תחתית