מידע מי עם הטוטאל הכי גבוהה בארץ?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך
לא חלקתי לרגע כמה הוא חזק. הוא חד משמעי הליפטר הישראלי הכי חזק כיום ובהסטוריה (בלי קשר לתוצאות תחרותיות) וגם בהסטוריה של העולם. יצא לי לקרוא כמה דוני תומפסון האגדי רדף ניסה ונכשל (בסוף הצליח) לשבור לו את השיא (1250 פאונד).

תיכנס לחשבון אינסטגרם שלו, אני בטוח שתזהה בעצמך מה "לא בסדר".

אבל שוב, זה ניתן לויכוח לגבי שיטות אימון, כי אם מתקדמים מתחרות לתחרות = אימונים עובדים.

אני מבקר ספציפית את השיפוט...

אין מה לבקר את השיפוט , כרגע פווארליפטינג זה ספורט ליצני ביותר (מבחינה אירגונית) ולא מאוגד שאין בו חוקיות ברורה אז אין למה לצפות באמת...
בגלל זה אין הרבה הבדל בין מה שאנשים עושים באימון לבין מה שאנשים עושים בתחרות וגם לשקילה אין שום משמעות אמיתית. שלא נדבר על סטרואידים.

אין מה לבקר את השיפוט , כרגע פווארליפטינג זה ספורט ליצני ביותר (מבחינה אירגונית) ולא מאוגד שאין בו חוקיות ברורה אז אין למה לצפות באמת...
בגלל זה אין הרבה הבדל בין מה שאנשים עושים באימון לבין מה שאנשים עושים בתחרות וגם לשקילה אין שום משמעות אמיתית. שלא נדבר על סטרואידים.
אני חושב שמבחינה ארגונית התחרויות של IPF ושלוחותיה(USAPL לדוג') נוסף על עוד כמה איוונטים ספציפיים(Arnold's, WRPF לדוג') הם ברמה הכי גבוהה ובסטנדרטים אולימפיים מכל הבחינות(כולל הסקנדלים).

מצד שני יש כ"כ הרבה ארגוני סוג ג' שמוציאים שם רע לספורט שזו ליצנות, תראה תחרויות מכורות עם הרמות זוועה שעוברות ב3 לבנים השד יודע איך.

עד שהענף הזה לא יאוגד כאולימפי תחת ארגון עולמי שולט לא יהיה סטנדרט וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו.
לא חושב שאי פעם הענף יהפוך לאולימפי(מקווה שכן)

אני חושב שמבחינה ארגונית התחרויות של IPF ושלוחותיה(USAPL לדוג') נוסף על עוד כמה איוונטים ספציפיים(Arnold's, WRPF לדוג') הם ברמה הכי גבוהה ובסטנדרטים אולימפיים מכל הבחינות(כולל הסקנדלים).

מצד שני יש כ"כ הרבה ארגוני סוג ג' שמוציאים שם רע לספורט שזו ליצנות, תראה תחרויות מכורות עם הרמות זוועה שעוברות ב3 לבנים השד יודע איך.

עד שהענף הזה לא יאוגד כאולימפי תחת ארגון עולמי שולט לא יהיה סטנדרט וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו.
לא חושב שאי פעם הענף יהפוך לאולימפי(מקווה שכן)

הענף לא יהפוך לאולימפי כי הוא משעמם לצפייה וכי כבר יש ענף המודד כוח באולימפיאדה אבל מבחינת עניין לציבור שכן אוהב את הספורט מה שכתבת זאת בהחלט התשובה להכל, כולל לכך שיהיו אלופים אמיתיים ואנשים יוכלו באמת להתפרנס מזה גם.

פאוורליפטינג משעמם לצפייה באותה מידה שוואיטליפטינג משעמם לצפייה,
הסיבה שהוא לא אולימפי היא פוליטית.
כל הזמן מדברים על זה שזה יהיה אולימפי, אני כספורטאי לא רוצה שזה יכנס לאולימפיאדה ויהפוך לספורט צהוב חסר מוזיקה וshow כמו WL.
מה שכן, צריך לעשות הבדלה מוחלטת בין ארגונים ליצניים לארגונים רציניים.

פאוורליפטינג משעמם לצפייה באותה מידה שוואיטליפטינג משעמם לצפייה,
הסיבה שהוא לא אולימפי היא פוליטית.
כל הזמן מדברים על זה שזה יהיה אולימפי, אני כספורטאי לא רוצה שזה יכנס לאולימפיאדה ויהפוך לספורט צהוב חסר מוזיקה וshow כמו WL.
מה שכן, צריך לעשות הבדלה מוחלטת בין ארגונים ליצניים לארגונים רציניים.
שעמום זה כמובן עניין סובייקטיבי. אבל לדעתי הקריטריונים ל good lift לא ברורים לצופה הממוצע בניגוד ל wl שמאוד ברור אם זה תקין או לא.

שעמום זה כמובן עניין סובייקטיבי. אבל לדעתי הקריטריונים ל good lift לא ברורים לצופה הממוצע בניגוד ל wl שמאוד ברור אם זה תקין או לא.

גם ב-WL זה לא מאוד ברור. בגלל זה יש שיפוט. הצופה הממוצע פשוט ראה יותר WL ולכן הוא מכיר יותר.

יש פה מישהו שבאמת ניסה פעם ליצור קשר עם הועד האולימפי ושאל למה פאוורליפטינג לא כלול ברשימת הענפים המשתתפים (או מכיר מישהו שעשה את זה), או שכולם פה סתם מחליטים שהסיבה שהכי נראית להם היא הסיבה האמיתית?

יש פה מישהו שבאמת ניסה פעם ליצור קשר עם הועד האולימפי ושאל למה פאוורליפטינג לא כלול ברשימת הענפים המשתתפים (או מכיר מישהו שעשה את זה), או שכולם פה סתם מחליטים שהסיבה שהכי נראית להם היא הסיבה האמיתית?
מעניין לקרוא
Why isn't Powerlifting in the Olympics and what can we do to get there?

לגבי WRPF - זה איגוד בן שנתיים בערך, הוא חזק בעיקר ביחסי ציבור ובלהביא סלבס. תסתכל על האליפות עולם שלו, ריקה. אני חושב שהתחרות האחרונה או אחת לפניה - היו יומיים וזהו. איגודים גדולים מגיעים גם 6 ימים, לפעמים עם 2 במות במקביל.

לגבי ארנולד'ס - זה לא איגוד ולא תחרות (להוציא IFBB בודיבילדינג). בקולומבוס יש תחרות של IPF ובנוסף תחרות EQ של XPC. בארנולד'ס שמטייל בארצות אחרות - כל ארץ שונה מהשניה ומארגנים תחרות שברמה הארצית היא מובילה. כאן זה התחיל עם GPA שהיה פח לחלוטין, והחל מהשנה עברו לPRORAW שלדעתי בין התחרויות הטובות בעולם, למרות שהיא לא איגוד ולא תחת איגוד.

אני לא חושב שיש איגוד חוץ מIPF שהסטנדרטים העולמיים (לא ארציים) הם ברמה סבירה אפילו. כל איגוד רוצה להתרחב, ונותן לכל זב חוטם להיות נשיא ולהרים תחרויות. ברמה הארצית יש המון איגודים מעולים, אבל אז מגיעים לWORLDS וכל שנה יש משהו שונה לחלוטין, בהתאם למצברוח של המארחים.

לגבי עניין בספורט - אני מסכים שזה לא ספורט בידורי, אבל ככה גם הרבה ענפים אחרים. ספציפית באולימפיאדה יש המון ענפים מאוד משעממים לצפייה, יותר מפאוורליפטינג שאתה יכול לפחות להעריך את העובדה שיש על הבחור 400 קילו על הגב. אני די בטוח שהסיבה שזה לא באולימפיאדה זה פשוט מאוד החוסר ארגון העולמי וריבוי האיגודים. בדיוק בגלל זה IPF מתנהל בבידול מוחלט מכל איגוד אחר, עם חוקים כמעט שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית