אז ככה המצב שלי הוא כזה, התחלתי להתאמן לפני חודשיים, ומה לעשות שלפני שהתחלתי להתאמן לא קראתי על כל הנושא ולא ידעתי מה החשיבות של סקוואט ודדליפט אז לא הקפדתי לראות אם המכון מתאים לזה, ומה לעשות הוא לא, אין אפשרות לבצע סקוואט או דדליפט בגלל חוסר מקום ואי המצאות של כלוב.
אני מתגייס עוד חודשיים והמנוי שלי מסתיים שבוע לפני הגיוס ככה שלעבור מכון לא אופציה, ואני רוצה להפיק את המיטב במכון הזה לפחות עד הגיוס, את הלקח שלי למדתי לפעם הבאה שכנראה תהיה אחרי הצבא.
כמו כן, אני ב18 כמו שבטח הבנתם, גובה 1.74-75 ושוקל 67 + -
התוכנית שלי כרגע היא AB כאשר A = רגליים, גב ויד אחורית וB חזה, כתפיים, יד קדמית.
האם בנושא זה יש משהו לשנות? החלוקה היא בסדר?
הימים מתחלקים אצלי כך, ABXABXX (אין אפשרות לי אפשרות להתאמן בשישי או בשבת)
A, רגליים, גב, יד אחורית
רגליים,
מכרעיים 3X10
לג פרס 3X10
גב,
מסור 3X10
פולי עליון 3X10
יד אחורית,
לחיצה צרפתית 3X10
בטן,
כפיפות בטן 4X20
B, חזה, כתפיים, יד קדמית
חזה,
בנץ' פרס 3X8
פרפר עם דאמבלים 3X10
כתפיים,
לחיצת כתפיים 3X10
יד קדמית,
כפיפות מרפקים 3X10
בטן,
כפיפות בטן 4X20
עכשיו במקום להתחיל להסתלבט\לרדת עלי בגלל הסקוואט והדדליפט אני רוצה בבקשה שתתנו ביקורת בונה, ותעזרו לשפר את התוכנית עד כמה שאפשר.
ולמי שבכל זאת רוצה להמליץ על דדליפט וסקוואט אני יסביר למה אני לא יכול לבצע אותם,
אין מקום לבצע דדליפט במכון, הוא אומנם לא כ"כ קטן, אבל בגלל הסידור שלו אי אפשר.
וסקוואט אי אפשר מכיוון שאין כלוב, ואני לא מתכוון להסתכן ולעשות בצורה אחרת\מוזרה כלשהיא שיכולה לפגוע בי.
ותאמינו לי הלוואי והייתי קצת מתעניין בזה לפני שהתחלתי להתאמן אחרת הייתי בוחר חדר כושר אחר, אבל עכשיו זה כבר ממש לא רלוונטי
תודה מראש לעזורים
אני מתגייס עוד חודשיים והמנוי שלי מסתיים שבוע לפני הגיוס ככה שלעבור מכון לא אופציה, ואני רוצה להפיק את המיטב במכון הזה לפחות עד הגיוס, את הלקח שלי למדתי לפעם הבאה שכנראה תהיה אחרי הצבא.
כמו כן, אני ב18 כמו שבטח הבנתם, גובה 1.74-75 ושוקל 67 + -
התוכנית שלי כרגע היא AB כאשר A = רגליים, גב ויד אחורית וB חזה, כתפיים, יד קדמית.
האם בנושא זה יש משהו לשנות? החלוקה היא בסדר?
הימים מתחלקים אצלי כך, ABXABXX (אין אפשרות לי אפשרות להתאמן בשישי או בשבת)
A, רגליים, גב, יד אחורית
רגליים,
מכרעיים 3X10
לג פרס 3X10
גב,
מסור 3X10
פולי עליון 3X10
יד אחורית,
לחיצה צרפתית 3X10
בטן,
כפיפות בטן 4X20
B, חזה, כתפיים, יד קדמית
חזה,
בנץ' פרס 3X8
פרפר עם דאמבלים 3X10
כתפיים,
לחיצת כתפיים 3X10
יד קדמית,
כפיפות מרפקים 3X10
בטן,
כפיפות בטן 4X20
עכשיו במקום להתחיל להסתלבט\לרדת עלי בגלל הסקוואט והדדליפט אני רוצה בבקשה שתתנו ביקורת בונה, ותעזרו לשפר את התוכנית עד כמה שאפשר.
ולמי שבכל זאת רוצה להמליץ על דדליפט וסקוואט אני יסביר למה אני לא יכול לבצע אותם,
אין מקום לבצע דדליפט במכון, הוא אומנם לא כ"כ קטן, אבל בגלל הסידור שלו אי אפשר.
וסקוואט אי אפשר מכיוון שאין כלוב, ואני לא מתכוון להסתכן ולעשות בצורה אחרת\מוזרה כלשהיא שיכולה לפגוע בי.
ותאמינו לי הלוואי והייתי קצת מתעניין בזה לפני שהתחלתי להתאמן אחרת הייתי בוחר חדר כושר אחר, אבל עכשיו זה כבר ממש לא רלוונטי
תודה מראש לעזורים