ייעוץ שיפור תוכנית האימונים שלי

BloodFist

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אז ככה המצב שלי הוא כזה, התחלתי להתאמן לפני חודשיים, ומה לעשות שלפני שהתחלתי להתאמן לא קראתי על כל הנושא ולא ידעתי מה החשיבות של סקוואט ודדליפט אז לא הקפדתי לראות אם המכון מתאים לזה, ומה לעשות הוא לא, אין אפשרות לבצע סקוואט או דדליפט בגלל חוסר מקום ואי המצאות של כלוב.
אני מתגייס עוד חודשיים והמנוי שלי מסתיים שבוע לפני הגיוס ככה שלעבור מכון לא אופציה, ואני רוצה להפיק את המיטב במכון הזה לפחות עד הגיוס, את הלקח שלי למדתי לפעם הבאה שכנראה תהיה אחרי הצבא.

כמו כן, אני ב18 כמו שבטח הבנתם, גובה 1.74-75 ושוקל 67 + -

התוכנית שלי כרגע היא AB כאשר A = רגליים, גב ויד אחורית וB חזה, כתפיים, יד קדמית.
האם בנושא זה יש משהו לשנות? החלוקה היא בסדר?
הימים מתחלקים אצלי כך, ABXABXX (אין אפשרות לי אפשרות להתאמן בשישי או בשבת)

A, רגליים, גב, יד אחורית

רגליים,
מכרעיים 3X10
לג פרס 3X10

גב,
מסור 3X10
פולי עליון 3X10

יד אחורית,
לחיצה צרפתית 3X10

בטן,
כפיפות בטן 4X20

B, חזה, כתפיים, יד קדמית

חזה,
בנץ' פרס 3X8
פרפר עם דאמבלים 3X10

כתפיים,
לחיצת כתפיים 3X10

יד קדמית,
כפיפות מרפקים 3X10

בטן,
כפיפות בטן 4X20

עכשיו במקום להתחיל להסתלבט\לרדת עלי בגלל הסקוואט והדדליפט אני רוצה בבקשה שתתנו ביקורת בונה, ותעזרו לשפר את התוכנית עד כמה שאפשר.
ולמי שבכל זאת רוצה להמליץ על דדליפט וסקוואט אני יסביר למה אני לא יכול לבצע אותם,
אין מקום לבצע דדליפט במכון, הוא אומנם לא כ"כ קטן, אבל בגלל הסידור שלו אי אפשר.
וסקוואט אי אפשר מכיוון שאין כלוב, ואני לא מתכוון להסתכן ולעשות בצורה אחרת\מוזרה כלשהיא שיכולה לפגוע בי.
ותאמינו לי הלוואי והייתי קצת מתעניין בזה לפני שהתחלתי להתאמן אחרת הייתי בוחר חדר כושר אחר, אבל עכשיו זה כבר ממש לא רלוונטי

תודה מראש לעזורים

לסקוואט ולדדלפיט צריך 2 מטר על 60 ס"מ. קשה לי להאמין שיש מכון שאין בו את המקום הזה. אני בטוח שיש אצלך אנשים שעומדים עם דאמבלים ועושים שראגס או טמטום אחר כלשהו, אם אתה כל כך בטוח שאין מקום למה שלא תצלם עם הפלאפון וננסה למצוא לך מקום אני אקיף לך בסימון אדום איפה אפשר.

וחבוב, אני באמת לא יודע יותר מדי אבל אני לא מאלו שצועקים. אני מאלו שגם תירצו בהתחלה למה הם לא יכולים לעשות SS בגלל סקוואט/דדליפט/חוסר מקום/שקר כלשהו ואח"כ הבינו אחרי דרבון נמרץ מהחבר'ה הטובים פה שכן אפשר. i have seen the light and so can you.

שוב, באמת אין מקום? צלם ונראה לך שכן.

• פותח/ת השרשור
אין לי שום בעיה לצלם,
רק שהמקום היחידי שכשהוא פנוי אפשר לבצע בו דדליפט, ואני לא סגור על זה לא מדדתי אבל אני חושב
הוא המעבר הקטן החופשי שיש בין האיזור של הבנץ' לאיזור של המתח, והוא "מרכז" החדר כושר,
ככה שזה בעייתי גם במידה ויש מקום למוט, ושוב לא מדדתי אז אני לא סגור על זה במאה אחוז.

בעיקרון הסיבה היחידה שאי אפשר לעשות דדליפט כמו שצריך הוא התכנון הגרוע מאוד של המכון, שאמור לעבור שיפוץ תוך חודש-חודשיים, אבל אמור זה שם של דג אז..

ובקשר למ.ק האמת שאולי וגם זה לא בטוח אני אתקן אותם, 😛 בתקווה שגם זה ישאר בגדר אולי ויותר לכיוון הלא אפילו 😃

נערך לאחרונה:
חח בוא נקווה שיסדר לי אחרי הקורס בסיס עם חדר כושר עם כלוב ומספיק מקום :-]
אם אתה הולך להיות טק"מ אז אחרי כמה שבועות בבה"ד 7 אתה הולך לטכני בחיפה ושם יש חדר כושר (אם אני לא טועה גם בבה"ד 7 יש).

• פותח/ת השרשור
כן, בעיקרון יש לי שלושה-ארבעה שבועות טירונות 02 ב-אין לי מושג איפה..
אחרי זה שישה שבועות בבה"ד 7 ואז שישה שבועות בטכני
האמת שאין לי מושג אם יהיה לי זמן להתאמן שם בכלל אבל אני מקווה שכן, לפחות במידה מסוימת

כן, בעיקרון יש לי שלושה-ארבעה שבועות טירונות 02 ב-אין לי מושג איפה..
אחרי זה שישה שבועות בבה"ד 7 ואז שישה שבועות בטכני
האמת שאין לי מושג אם יהיה לי זמן להתאמן שם בכלל אבל אני מקווה שכן, לפחות במידה מסוימת
בטירונות לא יהיה לך זמן, גם בבה"ד 7 יהיה לך זמן בקטנה.
בטכני תוכל להתאמן בכיף.

• פותח/ת השרשור
בטירונות דיי ברור שלא יהיה.
גם לגבי הזמן בקורס אני לא יכול לדעת כרגע, אבל אם אתה אומר שיש מצב שיהיה זמן אז סבבה,
אני מקווה מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית