הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שיפור תוכנית האימונים שלי

BloodFist

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אז ככה המצב שלי הוא כזה, התחלתי להתאמן לפני חודשיים, ומה לעשות שלפני שהתחלתי להתאמן לא קראתי על כל הנושא ולא ידעתי מה החשיבות של סקוואט ודדליפט אז לא הקפדתי לראות אם המכון מתאים לזה, ומה לעשות הוא לא, אין אפשרות לבצע סקוואט או דדליפט בגלל חוסר מקום ואי המצאות של כלוב.
אני מתגייס עוד חודשיים והמנוי שלי מסתיים שבוע לפני הגיוס ככה שלעבור מכון לא אופציה, ואני רוצה להפיק את המיטב במכון הזה לפחות עד הגיוס, את הלקח שלי למדתי לפעם הבאה שכנראה תהיה אחרי הצבא.

כמו כן, אני ב18 כמו שבטח הבנתם, גובה 1.74-75 ושוקל 67 + -

התוכנית שלי כרגע היא AB כאשר A = רגליים, גב ויד אחורית וB חזה, כתפיים, יד קדמית.
האם בנושא זה יש משהו לשנות? החלוקה היא בסדר?
הימים מתחלקים אצלי כך, ABXABXX (אין אפשרות לי אפשרות להתאמן בשישי או בשבת)

A, רגליים, גב, יד אחורית

רגליים,
מכרעיים 3X10
לג פרס 3X10

גב,
מסור 3X10
פולי עליון 3X10

יד אחורית,
לחיצה צרפתית 3X10

בטן,
כפיפות בטן 4X20

B, חזה, כתפיים, יד קדמית

חזה,
בנץ' פרס 3X8
פרפר עם דאמבלים 3X10

כתפיים,
לחיצת כתפיים 3X10

יד קדמית,
כפיפות מרפקים 3X10

בטן,
כפיפות בטן 4X20

עכשיו במקום להתחיל להסתלבט\לרדת עלי בגלל הסקוואט והדדליפט אני רוצה בבקשה שתתנו ביקורת בונה, ותעזרו לשפר את התוכנית עד כמה שאפשר.
ולמי שבכל זאת רוצה להמליץ על דדליפט וסקוואט אני יסביר למה אני לא יכול לבצע אותם,
אין מקום לבצע דדליפט במכון, הוא אומנם לא כ"כ קטן, אבל בגלל הסידור שלו אי אפשר.
וסקוואט אי אפשר מכיוון שאין כלוב, ואני לא מתכוון להסתכן ולעשות בצורה אחרת\מוזרה כלשהיא שיכולה לפגוע בי.
ותאמינו לי הלוואי והייתי קצת מתעניין בזה לפני שהתחלתי להתאמן אחרת הייתי בוחר חדר כושר אחר, אבל עכשיו זה כבר ממש לא רלוונטי

תודה מראש לעזורים

לשנות אי אפשר
אפשר רק להחליף

א. את הגישה הפוסית שלך
ב. את המכון שלך
ג. את התכנית אימונים שלך
ד. את ההורים המרעיבים שלך
ה. את התירוצים הגרועים שלך - אין לך מטר על מטר במכון להניח את המוט ולעשות דד ליפט? לדעתי אתה סתם נמושה

נערך לאחרונה:
לאן אתה מתגייס? אם קרבי , עצה שלי מניסיון אישי תתמקד בכושר קרבי... ריצות ארוכות עם משקלים, בלי, אינטרוולים ותעשה מתח ,מקבילים ושכיבות שמיכה... ככה תמנע סבל מיותר...
בהצלחה בגיוס!

כן, ככה כבר תוכל לבוא מראש פצוע לצבא, ולא תצטרך להוריד שם פרופיל.

צודק, והגיע הזמן שמישהו יקלוט את זה
תסתכלו בכל הגיבושים ובטירונות, כל האנשים עם שברי מאמץ, שחיקות סחוס, וכל שאר פציעות העומס הגיעו ב"שיא שלהם" לצבא וזאת גם אחת הסיבות שהם נפצעו.

אין שום בעיה בלהגיע לצבא בכושר סביר ואפילו מעפן, בצבא יש סרגל מאמצים שמתחיל מ0.
ולכל אלה שחושבים על גיבושים - עוברים אותם אלה שחזקים בראש, ובדרך כלל הם לא הגדולים.

הכוונה שיעשה את זה בהדרגה.... ולא יקרה את עצמו על ההתחלה..... אני ליפני הצבא הזנחתי חזק את הסיבולת לב ריאה שלי, הייתי נותן רק בברזלים...... הייתה לי התחלה מאד קשה בגולני....
אם הוא יעשה את זה בשכל תיהיה לו התחלה יחסית קלה.... אני זוכר איך החברה שהתכוננו לשירות רצו בקלות ולא שחקו סחוס ולא בירכיים , לעומת זאת אני כששמו עליי את המאג סבלתי קצת..... למרות שכולם בסוף מבחינת כושר מיישרים קו.... פשוט העצה שלי שיתמקד בסבולת לב ריאה כי כך השנה הראשונה תיהיה קלה יחסית לאחרים!

זה לא כל כך משנה
בשבועות הראשונים בצבא חוץ מלגרבץ ולרוץ בקצב של עגל לא עושים יותר מדי, והעליה היא הדרגתית ואפשר בקלות להתאקלם

דרך אגב איפה היית בגולני

כושר לב ריאה זה משהו שבא והולך תוך שבוע. עדיף להמקד בדברים שתורמים ליותר זמן, כמו להיות חזק למשל. כשישימו עליך 40 קילו לא תסיים עם שמונה פריצות דיסק את המסע.

כושר לב ריאה זה משהו שבא והולך תוך שבוע. עדיף להמקד בדברים שתורמים ליותר זמן, כמו להיות חזק למשל. כשישימו עליך 40 קילו לא תסיים עם שמונה פריצות דיסק את המסע.
כנראה זה משהציל את הגב שלי לעומת אחרים..😃

הייתי בגדוד 12 בצלפים!

• פותח/ת השרשור
אני לא מתגייס לקרבי, מתגייס לחיל תקשוב, טירנות 02
ולמגיב הראשון, בוא תמצוץ טוב? יאללה בדיוק אנשים כמוך לא רציתי שיגיבו.
אולי לך יש מספיק כסף, לי אין מספיק כסף בשביל לשלם ל2 חדרי כושר בו זמנית.
ההורים המרעיבים? אתה מסכן..
ולא, אין פאקינג מקום לעשות דדליפט.
ואתה וכל מי שחושב שאני מנסה לתרץ אז בסדר תחשבו, אני יחכה לאנשים שבאמת מוכנים לעזור ולא לאנשים שמתנהגים כמו אפסים כמוך.

אז במצב כזה.... מה הסיבה שלא תוכל להתאצמן במהלך השירות?! 😳
ובמקום נורמאלי?!

• פותח/ת השרשור
הסיבה היא שאני לא יודע כרגע איפה אני ישרת כי אני מתחיל קורס של שלושה חודשים ואחרי זה
לא אני ולא אף אחד יודע בינתיים מה יהיה. אז כרגע המנוי שלי הוא עד קצת לפני הגיוס, ואם אני יעשה מנוי בזמן השירות במידה ויתאפשר לי הוא יהיה במקום אחר, רק עד אז אני רוצה להפיק את המיטב מהמצב הנוכחי

bloodfist, גם אני מתאמן בשבת כשאני לא בטכניון במכון שיש לו רק 2 מוטות אולימפיים שתמיד תפוסים ואין לו כלוב, ראק או כל דבר אחר חוץ מבנץ' שאפשר להגביה את המשענות שלו ולהפוך את הכיוון שלהם. אז אני מגביה הופך ומרים משם וכל מי שרצה לעשות בנץ' יחכה כאילו אני עושה שם בנץ'.

אלא אם אתה מוכיח שאין מקום בחדר כושר שלך ע"י צילום פשוט מהפלאפון, אתה יכול לעשות סקוואט ודדליפט והתכנית הכי טובה בשבילך תהיה SS.

• פותח/ת השרשור
Cyngus ע"פ התשובה שלך נראה שחוץ מלצעוק כמו הרבה אנשים תעשה SS סקוואט ודדליפט
אתה לא יודע יותר מידי, אבל אולי אני טועה וזה רק הרושם הראשוני שלי.
ובאמת שאם אתה ואחרים לא רוצים להאמין שאין לי אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט אז אל תאמינו מה אני יכול לעשות. איזה סיבה יש לי לפחד לעשות את התרגילים? קראתי מספיק ואני יודע שאם שומרים על טכניקה נכונה הכל יהיה בסדר (או כמעט הכל, כי בחיים אף פעם לא באמת הכל בסדר?)

אני לא מתגייס לקרבי, מתגייס לחיל תקשוב, טירנות 02
ולמגיב הראשון, בוא תמצוץ טוב? יאללה בדיוק אנשים כמוך לא רציתי שיגיבו.
אולי לך יש מספיק כסף, לי אין מספיק כסף בשביל לשלם ל2 חדרי כושר בו זמנית.
ההורים המרעיבים? אתה מסכן..
ולא, אין פאקינג מקום לעשות דדליפט.
ואתה וכל מי שחושב שאני מנסה לתרץ אז בסדר תחשבו, אני יחכה לאנשים שבאמת מוכנים לעזור ולא לאנשים שמתנהגים כמו אפסים כמוך.

כדאי לך לעשות סקווט ה-מ.ק כבד...
ואתה שוקל 67 תתחיל לאכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית