עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
....תשמעו חשבתי על זה ועליתי על משהו, הרי בגלל שאני לוקח את המוט מבנצ' עליון, לשים אותו במצב לואו באר, זה בגבול הבלתי אפשרי.
ולמה כל זה קורה? כי המכון שלי נוצר לזקנות בלבד.
חחח בין היתר בין היתר.....
אני אצלם היי באר פעם הבאה, איכשהו חח.הבעיה היחידה ששמתי לב אליה היא שאתה לא מוציא חזה בכלל ובגלל זה המוט מתגלגל לך מהטרפזים לצוואר וכולך מתעקם.
תחזיק את המוט יציב, תוציא חזה.
בגלל כל הבלאגן הזה הברכיים שלך גולשות קדימה, ואתה לא מצליח לשבור מקביל.
קל להגיד, ניסיתי לבוא טיפה יותר מתחת למוט, תבין, כדי לקחת את המוט בצורה של לואו באר אתה צריך לבוא ממש ממש בצורה עקומה ולא נוחה, והמשקל קופץ לך ישר על הידיים.מה הקשר למיקום המוט על הגב לגובה הראק/סטנד של הבנץ'? אתה בסה"כ צריך להיכנס עוד קצת מתחתיו, הגב שלך מתעגל בתחתית, תסדר את שני אלה קודם כל, אחר כך תשלוט בירידה ותשמור על מתח בהמסטרינגס ותחשוב על עלייה מהאגן.
ופה המוט גבוה מידי?למה בצורה עקומה? אתה תיכנס בדיוק באותו צורה כמו שאתה נכנס בהיי באר, והמשקל לא אמור להיות על הידיים שלך הוא אמור להיות על הדלתא האחורית כשכל השרירים מכווצים מסביב ככה שלואו באר זאת האחיזה הכי יציבה. אם תעשה היי באר בSS זה לא יהיה SS.
אוקיי, מה אתה אומר בנתיים להישאר על אותו משקל ולנסות לשפר טכניקה?המוט על הטרפזים עד כמה שאני רואה = high bar, בלואו באר הוא על הדלתא האחורית = יותר נמוך.
ההערות שנתתי לך היו לגבי HIGH BAR.אני אצלם היי באר פעם הבאה, איכשהו חח.
הבעיה היא בעיקרון שאני לא מוציא חזה, ושאני מנסה לעשות טכניקה של לואו באר שהמוט במצב של היי באר.
אני פשוט לא יכול לעשות לואו באר על הסטנד הזה, אז אני אעשה היי באר קלאסי ונראה כבר.
קיצקצ נראה לי אני אקנה אולסטאר.תמיד עדיף נעל עם סולייה קשיחה.