הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאבד מסת שריר

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
לחברה אני כבר חצי שנה בחיטוב מתאמן חזק החד"כ ופשוט נלחם על מסת השריר שלי שמתפורררת לה לאט לאט אבל ממש לאט לאט) הורדתי מתחילת הדיאטה 15 קילו ואמול אחרי שנשקלתי הגעתי ליעד שקבעתי מלפני חצי שנה

לפני- 84ק"ג 22.3 % שומן אחרי- 69.2ק"ג 14.6% שומן בשבועות האחרונים התחלתי ממש להורד מסת שריר ובשבוע האחרון הייתי מאוד חולה אז בכלל הורדתי בנוסף עוד קילו שריר.

עכשיו חזרתי מהמחלה ויש לי מטרה- בשבוע שבועיים הבאים לעלות קילו וזה שיהיה רק שריר!!
מישהו יכול לתת לי טיפים איך עושים את זה מה בדיוק לאכול.

נ.ב אני מכיר טאת המאמר הזה שכתוב איך לא לאבד מסה רזה בחיטוב אבל בכל זאת למרות הכל אני מאבד:(

וואו, סוף סוף יש פה דיון שהוא לא על "איך התפריט שלי/איך התוכנית שלי".

אגב, משה אתה צודק שהעובדה שאתה מרים אותם משקלים בחיטוב זה לא מדד לכך ששמרת על מאסת שריר, אבל זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי לרדת כמה שפחות.

אשמח לקבל הסבר פיזיולוגי איך יש עלייה ב ATP-CP....
ATP מספיק ל3 שניות מאמץ, ATP-CP מספיק לעוד 6-7 שניות משמע סה"כ כ-10 שניות מאמץ, אתה רוצה לומר לי שככל שתעלה במסת השריר תוכל לעשות 15 שניות מאמץ? או 20? לא נראה לי, כאן כבר מתחיל תהליך הגליקוליזה האנאירובית, שאותה אתה באמת יכול לייעל ולשפר (כדוגמה קרוספיט).
ואני לא דיברתי על מתאמן מתקדם או בינוני אלא על מתחיל, מתאמן בינוני או מתקדם בדרך כלל יעשה את החיטובים שלו גם עם "עזרים".
באמת אפשר לשפר את הגליקוליזה האנאירובית? מה ההסבר מאחורי זה?

באמת אפשר לשפר את הגליקוליזה האנאירובית? מה ההסבר מאחורי זה?
ההסבר שאתה משפר את סף חומצת החלב וממשיך להשתמש בגליקלויזה האנאירובית שלך.
לדוגמה אם הסף חומצת החלב שלך הוא 4 מילימול, עכשיו שיפרת אותו ל5 וכן הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית