ייעוץ תוכנית אימון אתלטית לכדורסל

• פותח/ת השרשור LetsGo
  • פורסם בתאריך

LetsGo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן

אני מתאמן און אוף כמה שנים, עם תוכניות ומטרות שונות..

יש לי 3 חודשים פנויים (לגמרי) כרגע ואני מחפש תוכנית אימון לכדורסל, חיזוק של הגוף, שיפור ניתור וריצה. בכללי תכנית כזו שמתאימה לכדורסל

גם תכנית מוכנה תתאים לי (מכל מיני אתרים וכולי.. מקסימום אתאים אותה קצת)

אני מחפש מישהו שמכיר פחות את יותר וכבר עשה את המחקר, שיוכל לחסוך לי זמן בבדיקות...

שתי הערות,
א' הניתור והחוזק כרגע בעדיפות גבוהה, אני הולך להעלות כמה קילוגרמים.
ב' לא כזה קריטי, אבל אני מפחד מלדפוק את הגב עם העומס על הגוף מהתרגילים לרגליים. בגלל זה אני לפעמים ממיר תרגילים (נגיד סקוואט עם מוט ללחיצת רגליים). בכל מקרה ברור שעדיף את התרגילים המסובכים והמלאים, אז עדיין אם יש תרגיל טוב תביאו בכל מקרה.

תודה חברה, שבת שלום

רוב האנשים פה לא מבינים ממש בכדורסל וימליצו רק על עבודה בחדר כושר(שאת זה אתה חייב לעשות)
ממליץ לך להכנס לאתר של יועד אגמון: http://nbacademy.co.il/ תמצא שם הכל

אף אחד לא ישב, יחקור תחום מסויים ויבנה לך תוכנית בחינם.
תחפש (עדיפות באנגלית) תוכנית חדר כושר ספציפית לכדורסלנים, כך או כך תיקח בחשבון שסקוואט חייב להיות שם אז כדאי לך להתחיל ללמוד את הטכניקה כמו שצריך ויפה שעה אחת קודם.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא ישב, יחקור תחום מסויים ויבנה לך תוכנית בחינם.
תחפש (עדיפות באנגלית) תוכנית חדר כושר ספציפית לכדורסלנים, כך או כך תיקח בחשבון שסקוואט חייב להיות שם אז כדאי לך להתחיל ללמוד את הטכניקה כמו שצריך ויפה שעה אחת קודם.
לא קראת אותי נכון..

"אני מחפש מישהו שמכיר פחות את יותר וכבר עשה את המחקר, שיוכל לחסוך לי זמן בבדיקות..."
לא ביקשתי שעכשיו ישבו ויבנו לי, זה דיי סוציומטי לא? הנחתי שבפורום כזה יהיו כאלו שכבר עשו את זה בעבר

וכנ"ל, יודע לעשות סקוואט ועושה עם משקולות לדוג', אבל עם כובד רציני שיוצר עומס אני מעדיף להימנע

ותודה , אחפש

עומס זו לא מילה גסה, כדאי שתתחיל להבין שצריך לעבוד כבד בשביל להתקדם.

Back
למעלה תחתית