מידע תחרות הפאוורליפטינג הקרובה 18.8.2016

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
הנושא בעיקר לאלה מכם שלא פעילים בפייסבוק / אין פייסבוק.

בתאריך 18.8, יום חמישי, תערך תחרות Powerlifting תחת פדרציית GPA.
כתובת התחרות - הרב פינטו 1
אולם ספורט "המכבים"
(מרחק הליכה מתחנה מרכזית פ"ת)

שקילה מוקדמת - 17.08.2016 בין השעות 10:00-13:00, בכתובת שפיגל 3 פתח תקווה על ידי נשיא הפדרצהי ד"ר אדטו גל.
שקילה ביום התחרות - באולם התחרות בין השעות 7:30-8:30

הרשמה לתחרות
הזמנת סינגלט

ועוד קצת חדשות למי שלא חבר בקבוצת הפייסבוק של קהילת הפאוורליפטינג.
WRPF - הפדרציה של קיריל סריצ'ב חברה עם IPC, ועכשיו יש נציגות שלהם בארץ. התחרות בדצמבר תהיה תחת WRPF.
13781683_1234343333265160_1811538663615025035_n.jpg

ממשיכים לקדם את הענף בכל הכוח,
מקווה לראותכם בתחרות.

אושר, אני יודע שזה בקשה גדולה. אבל אני בטוח שאם ידאגו למיזוג אוויר באולם התחרות יותר אנשים יתחרו ויהיה הרבה יותר כיף להתחרות.
בתחרות האחרונה באוגוסט היה 36 מעלות באולם!!! זה לא הגיוני לאנשים רגילים ובטח לא למתחרים.

• פותח/ת השרשור
חבל שמפצלים לעם / בלי רצועות.

מוסיף מדליות ומקל על הזכיה בהן.

אבל אם אלו חוקי האיגוד...
חבל שבכלל מתחרים עם רצועות, ועוד יותר חבל שקוראים לזה רואו.

• פותח/ת השרשור
חבל שמפצלים לעם / בלי רצועות.

מוסיף מדליות ומקל על הזכיה בהן.

אבל אם אלו חוקי האיגוד...
חבל שבכלל מתחרים עם רצועות, ועוד יותר חבל שקוראים לזה רואו.

מסכים,
אמרתי את דעתי לגל.
התשובה שקיבלתי היא שהרבה מתחרים רוצים רצועות, ותכלס? מדובר על ילדים שעם רצועות מביאים 200+ ובלי אולי 160.

זה הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה.
איך שלא תסתכל על זה רצועות זה לא רואו, זה ציוד לכל דבר. מטרת הציוד, החליפה בסקוואט ובדדליפט, כמו גם חולצת הלחיצה בבנץ', היא אחת ויחידה - להוסיף משקל למוט. כנ"ל לגבי רצועות הברכיים בסקוואט, שכל מטרתן היא להוסיף משקל למוט. ואני מסכים עם אושר, לא פלא שמרבית "הילדים" מעדיפים להתחרות עם רצועות. יותר כיף להגיד יש לי סקוואט 200 מאשר יש לי סקוואט 160. אבל אין לך סקוואט 200, כי אם לא היית נעזר בקפיץ שקשרת סביב הברכיים - לא היית מרים.

איך שלא תסתכל על זה רצועות זה לא רואו, זה ציוד לכל דבר. מטרת הציוד, החליפה בסקוואט ובדדליפט, כמו גם חולצת הלחיצה בבנץ', היא אחת ויחידה - להוסיף משקל למוט. כנ"ל לגבי רצועות הברכיים בסקוואט, שכל מטרתן היא להוסיף משקל למוט. ואני מסכים עם אושר, לא פלא שמרבית "הילדים" מעדיפים להתחרות עם רצועות. יותר כיף להגיד יש לי סקוואט 200 מאשר יש לי סקוואט 160. אבל אין לך סקוואט 200, כי אם לא היית נעזר בקפיץ שקשרת סביב הברכיים - לא היית מרים.
רצועות לא מוסיפות 40 במשקלים האלה... וזה פופולרי ברוב הפדרציות אין מה לעשות לגבי זה בהווה, אולי בעתיד זה ישתנה (למרות שעבר דיי הרבה זמן והן עדיין פופולריות ובשימוש ברוב התחרויות)

אולי לא העברתי את הנקודה שלי בתגובה לאושר.
לא אמרתי שרצועות לא עוזרות לך, ואני מסכים לחלוטין, הן ציוד לכל דבר שבלעדיו לא היית עושה משקל X.
אושר אמר שתכלס זה ילדים שעם רצועות שיש להם 200, אבל אם תסתכל על זה בצורה שונה, אנשים חזקים עוד יותר יכולים להגיד שתאכלס זה אנשים, "ילדים" עם סקוואט שהוא אפילו לא 360 עם רצועות.

נערך לאחרונה:
רצועות לא מוסיפות 40 במשקלים האלה..
זה נתון שאושר הציג. הניסיון שלו כמאמן וכמתאמן רב משלי ואני מניח שגם משלך, כך שאני רוצה להאמין שהוא מדבר מתוך ידיעה.
יותר יכולים להגיד שזה תאכלס זה אנשים, "ילדים" עם סקוואט שהוא אפילו לא 360 עם רצועות.
נכון, הרמה לא משנה. אנשים ירימו יותר בעזרת רצועות, ולכן הנקודה שלי היא שרצועות זה לא רואו, זה ציוד, ציוד שכל מטרתו היא לעזור לך להרים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית