הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות הפאוורליפטינג הקרובה 18.8.2016

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
הנושא בעיקר לאלה מכם שלא פעילים בפייסבוק / אין פייסבוק.

בתאריך 18.8, יום חמישי, תערך תחרות Powerlifting תחת פדרציית GPA.
כתובת התחרות - הרב פינטו 1
אולם ספורט "המכבים"
(מרחק הליכה מתחנה מרכזית פ"ת)

שקילה מוקדמת - 17.08.2016 בין השעות 10:00-13:00, בכתובת שפיגל 3 פתח תקווה על ידי נשיא הפדרצהי ד"ר אדטו גל.
שקילה ביום התחרות - באולם התחרות בין השעות 7:30-8:30

הרשמה לתחרות
הזמנת סינגלט

ועוד קצת חדשות למי שלא חבר בקבוצת הפייסבוק של קהילת הפאוורליפטינג.
WRPF - הפדרציה של קיריל סריצ'ב חברה עם IPC, ועכשיו יש נציגות שלהם בארץ. התחרות בדצמבר תהיה תחת WRPF.
13781683_1234343333265160_1811538663615025035_n.jpg

ממשיכים לקדם את הענף בכל הכוח,
מקווה לראותכם בתחרות.

איך אתה יכול להביע דעה על משהו שבחיים לא עשית ואתה לא יודע מה הוא באמת?
מה קורה פה? אני בחיים לא עשיתי דדליפט עגלגל כמוכם, זה אומר שאני לא יכול להגיד שזה גרוע?

איך אתה יכול להביע דעה על משהו שבחיים לא עשית ואתה לא יודע מה הוא באמת?

אתה צודק, הספורט הזה תעלומה בשבילי. אין לי מושג מה קורה שם. זה בדיוק כמו לפספס את השואה - לא תבין בחיים מה עבר על האנשים שם.
אתה לוקח אורח חיים של אנשים ויורד עליו, אם לא התכוונת לחרב אז מה אתה מנסה לעשות?
מה אכפת לך שאנשים דנים על תחרות עם או בלי רצועות..

שמת לב מה קורה ב״דיון״ הזה? יש בן אדם שמביע את דעתו, ואומרים לו ״תסתום את הפה שלך, לא היית בתחרות ואתה והדעה שלך חסרי חשיבות״.

אתה צודק, הספורט הזה תעלומה בשבילי. אין לי מושג מה קורה שם. זה בדיוק כמו לפספס את השואה - לא תבין בחיים מה עבר על האנשים שם.

שמת לב מה קורה ב״דיון״ הזה? יש בן אדם שמביע את דעתו, ואומרים לו ״תסתום את הפה שלך, לא היית בתחרות ואתה והדעה שלך חסרי חשיבות״.
זה לא דיון זה סתם פיגור שחוזר על עצמו כל פעם בזה אתה צודק, זה לא סותר את זה שאתה אוהב לבחוש...

שוב, זה לא בא להביע זלזול במתחרים. פשוט נמאס לי לשמוע שצריך להתחרות כדי להביע דעה.
מסכים.
יש הרבה דברים בספורט הזה שאני גם חושב שכדאי ורצוי לשנות כדי שיפסיק להיות ליצני.

אין מה לעשות... @coldfire @mars
אין לספורט הזה ביקוש, אז ברור שהוא יראה ככה.
כשיהיה ביקוש, יהיה גם היצע והספורט הזה יראה אחרת (אם יהיה* מה שלא נראה לי).

למרות זאת, אני חושב שחלק מהקסם של הספורט הזה הוא המחתרתיות, חוץ מהכאוס שנוצר מעודף האיגודים שבזה צריך לטפל, אני לא חושב שזה כזה נורא אם הוא ישאר ככה.

אין מה לעשות... @coldfire @mars
אין לספורט הזה ביקוש, אז ברור שהוא יראה ככה.
כשיהיה ביקוש, יהיה גם היצע והספורט הזה יראה אחרת (אם יהיה* מה שלא נראה לי).

למרות זאת, אני חושב שחלק מהקסם של הספורט הזה הוא המחתרתיות, חוץ מהכאוס שנוצר מעודף האיגודים שבזה צריך לטפל, אני לא חושב שזה כזה נורא אם הוא ישאר ככה.
איך הספורט ישתפר? הוא בין הענפים המשעממים לצפיה, בתחרות טובה יש 1-2 סטארים מעניינים כל שאר הזמן משעמם פיצוצים, כיף למתחרים לא לקהל.

בשביל הידע הכללי, כמה בנאדם צריך להרים כדי שיוכל להשתתף בתחרויות מהסוג הזה? מה הדרישות? צריך להיות רקע מגיל קטן או גם בגיל 20+ אפשר להתחיל להשתתף?

זה בדיוק מה שאני אומר, אין ביקוש...
דווקא בקהל החובבני יש ביקוש , ניתן לראות שיפור בחדרי הכושר , אם פעם בחדרי כושר היה רק בודיבילדינג תחרותי\חובבני היום ניתן לראות יותר אנשים עושים סקואט בנצ דדליפט כבדים ושואפים לשפר את התרגילים האלה.

לא אומר שאם יגמר הבית זונות של האיגודים הספורט יפרח , אבל זה כן יעשה סדר

אמרו בצדק שכמו שניתן להעביר ביקורת בכדורסל מבלי להתחרות, אין סיבה שלא יהיה ככה בפאוורליפטינג.

קודם כל, מותר להביע דעה אין בזה שום בעיה. מותר לזלזל ומותר להשמיץ. ההבדל בין כדורסל לפאוורליפטינג, כדורסל זה ספורט שקיים עבור הצופים, שמכניסים כסף מכרטיסים, צפייה, פרסומות, קניית מוצרי הקבוצה וכו'. בפאוורליפטינג כיום, הענף נתמך וקיים בזכות המתחרים, לא הצופים. בדר"כ בכל תחרות, 90% מהצופים - יהיו מתחרים בעצמם, אם לא באותה תחרות אז בתחרות אחרת. רוב המוצרים שסובבים את הענף (כניסה לתחרות, אימונים אישיים / און ליין, ציוד, ביגוד, תוספים, ייעוץ תזונתי וכו') כמעט הכל נצרך ע"י מתחרים - רובם אגב ברמות הנמוכות. זה מצב שונה מאוד מכל ענף ספורט פופולרי אחר.

אף פעם לא אמרתי שצריך להתחרות כדי להביע דעה, אבל שמדובר בדברים טכניים כמו ציוד, שיפוט, חוקים - אני בדעה שזה קצת רחוק מהצופה הממוצע בסרטונים בפורום / יו טיוב, דעתי האישית בלבד. כמו שטענתי מקודם, מה שהכי יקדם את הספורט זה לא חוקים, ציוד, לבוש, תאורה, מזגן או מוזיקה, זה פשוט לבוא ולהתחרות.

לגבי אכפתיות מהספורט - הענף בצמיחה מטורפת. חלק מהארצות יותר חלק פחות, אבל רואים ייבוא של ציוד, מאמני פאוורליפטינג, יועצי תזונה שמתמחים בפאוורליפטינג וכו'. זה שלך אישית לא אכפת מהספורט ולעוד רבים - זה לא אומר שהוא לא בצמיחה. לי לא אכפת מקריקט אבל מסתבר שיש לא מעט כאלו שכן, אני גם חושב שהספורט הזה (קריקט) ליצני אבל מסתבר שיש כאלו שלא יסכימו איתי. באופן מאוד מפתיע, אני לא נכנס לפורום קריקט ואומר למשתמשים / ספורטאים שם - שהספורט שלהם הוא קרקס.

לגבי ביקוש לספורט - זהו ספורט של מתחרים וחובבים, קל מאוד לראות את זה בכל תחרות מי מגיע לראות. זה די דומה לקרוספיט אגב, שגם הצליח לצבור פופולריות מדהימה - בעיקר בזכות החובבים והמתחרים. כמובן ששם מדובר במספרים הרבה יותר גדולים, אבל זהו מודל שצריך לשאוף אליו (הבעיה שמה לעשות זה ספורט שהרבה יותר נעים לצפות).

חלק מהאנשים כאן צריך פעם אחת להגיע לתחרות בקנה מידה רציני בשביל להבין את ההתלהבות והתשוקה של אנשים לספורט, גם בתור צופים.

אמרו בצדק שכמו שניתן להעביר ביקורת בכדורסל מבלי להתחרות, אין סיבה שלא יהיה ככה בפאוורליפטינג.

קודם כל, מותר להביע דעה אין בזה שום בעיה. מותר לזלזל ומותר להשמיץ. ההבדל בין כדורסל לפאוורליפטינג, כדורסל זה ספורט שקיים עבור הצופים, שמכניסים כסף מכרטיסים, צפייה, פרסומות, קניית מוצרי הקבוצה וכו'. בפאוורליפטינג כיום, הענף נתמך וקיים בזכות המתחרים, לא הצופים. בדר"כ בכל תחרות, 90% מהצופים - יהיו מתחרים בעצמם, אם לא באותה תחרות אז בתחרות אחרת. רוב המוצרים שסובבים את הענף (כניסה לתחרות, אימונים אישיים / און ליין, ציוד, ביגוד, תוספים, ייעוץ תזונתי וכו') כמעט הכל נצרך ע"י מתחרים - רובם אגב ברמות הנמוכות. זה מצב שונה מאוד מכל ענף ספורט פופולרי אחר.

אף פעם לא אמרתי שצריך להתחרות כדי להביע דעה, אבל שמדובר בדברים טכניים כמו ציוד, שיפוט, חוקים - אני בדעה שזה קצת רחוק מהצופה הממוצע בסרטונים בפורום / יו טיוב, דעתי האישית בלבד. כמו שטענתי מקודם, מה שהכי יקדם את הספורט זה לא חוקים, ציוד, לבוש, תאורה, מזגן או מוזיקה, זה פשוט לבוא ולהתחרות.

לגבי אכפתיות מהספורט - הענף בצמיחה מטורפת. חלק מהארצות יותר חלק פחות, אבל רואים ייבוא של ציוד, מאמני פאוורליפטינג, יועצי תזונה שמתמחים בפאוורליפטינג וכו'. זה שלך אישית לא אכפת מהספורט ולעוד רבים - זה לא אומר שהוא לא בצמיחה. לי לא אכפת מקריקט אבל מסתבר שיש לא מעט כאלו שכן, אני גם חושב שהספורט הזה (קריקט) ליצני אבל מסתבר שיש כאלו שלא יסכימו איתי. באופן מאוד מפתיע, אני לא נכנס לפורום קריקט ואומר למשתמשים / ספורטאים שם - שהספורט שלהם הוא קרקס.

לגבי ביקוש לספורט - זהו ספורט של מתחרים וחובבים, קל מאוד לראות את זה בכל תחרות מי מגיע לראות. זה די דומה לקרוספיט אגב, שגם הצליח לצבור פופולריות מדהימה - בעיקר בזכות החובבים והמתחרים. כמובן ששם מדובר במספרים הרבה יותר גדולים, אבל זהו מודל שצריך לשאוף אליו (הבעיה שמה לעשות זה ספורט שהרבה יותר נעים לצפות).

חלק מהאנשים כאן צריך פעם אחת להגיע לתחרות בקנה מידה רציני בשביל להבין את ההתלהבות והתשוקה של אנשים לספורט, גם בתור צופים.

קריקט זה נהדר

בתור מתחרה אני אומר לכם, לא מעניין אותי מה אנשים חושבים על הספורט שלי.
אני אמשיך להילחם על מה שאני מאמין בו.
ריגשת חחחחחחחחח
אושר מה נסגר איתך? איזה ריגשי, תעשה מה שטוב לך אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית